-
Cure ja krećem sa stimulacijom vjerojatno krajem 10.mj, ako bude sve ok, danas mi je dr na pregledu našao miom unuta rmaternice, a sve uvijek do sada ok, a on kaže da neće smetati je mali, e sad vidjet ću još kod svog ginekologa , pa stalno sam išla na preglede i sve ok uvijek, osim tog mioma sve je drugo ok, a za njega kaže da ne smeta, e sada, ja se nadam, uglavnom protokol ć mi biti kratki od 3dc a sastoji se od suprefact spreja i 20amp menopura, neznam da li je koja od vas takav protokol imala i d a, dr mi je rekao d asu lijekovi jeftiniji u mađarskoj, i sprej i menopuri, e sada neznam gdje toćno, rekao mi jed ajoš provjerim i da rekao mi je da ima u Budimpešti klinika koja se isto bavi donacijom i da tami radi neki dr Kovacs tako nešto, nemogu ništa na inernetu baš naći, pa eto ako koju ineresira, mislim to bi bilo super kada bi govorili hrvatski i imali nekog aza naše podrućje kada bi bili ko u Pragu, e sada, to bi bilo puno bolje ipak je to puno puno bliže, ali eto ništa konkretno neznam,mene osobno je strah tamo d abi išla kada ništa neznam ni ikog ako je išao, i neznam dal je to novo nešto, ma nisam dr puno ispitivala i sad mi krivo !
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma