Stranica 16 od 56 PrviPrvi ... 6141516171826 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 751 do 800 od 2768

Tema: Potpomognuta u ČEŠKOJ

olea77 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

marijakr,mislim na cijeli postupak od početka do kraja znaći sve što postupak obukvaća od lijekova,pregled,ultrazvuk,punkcija i transfer.pošto zakonski imamo pravo na sve to a kod nas se ne radi znaći hzzo sve plaća kao da ideš na uputnicu.znaći ako privatnik koji radi mpo surađuje sa pragom (većina ih ima suradnju mislim ivf zg),oni nam naprave pripremu u dogovoru sa pragom,pa tamo odemo na punkciju i transfer a kad hzzo odobri liječenje oni podjele svoje troškove,a mi samo platimo smještaj,a za put nam plate najeftinije troškove sigurno vlak.ja sam tako nekako shvatila,jer u liječenje uključuje i terapiju odnosto lijekove pa ne vidim razlog zašto ne bi i to platili.Ako ne može da se dio obavi kod privatnika onda odobravaju liječenje za taj cijeli postupak u pragu.znaći tamo bi trebali biti najmanje dva tj i sami platiti smještaj,a ostalo plaća hzzo njima.ne znam treba pitati mirnu ili neka se javi netko tko je to prošao.
    mare41 imaš pravo za tih pet dana,ja se zanela i mislila na dan dva kada smo išli na inseminaciju pa smo se odmah vraćali.
    Ako netko zna neka napiše da li hzzo plaća samo punkciju i transfer (ako je to postupak),a ljekove ne iako to za mene nema logike jer sve to spada u liječenje.

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Pa napisala sam ti da ti hzzo plaća samo postupak, anesteziju, punkciju, donora. Ljekovi nejdu u to jer pripremu i pikanje obaviš tu kod nas a gore ideš samo na postupak oplodnje.
    Nemožeš u postupak prije nego dobiš rješenje na kucnu adresu.
    Ja sam to sve prošla pa znam al daj bože da tebi sve plate. Ja sam samo napisala svoju situaciju. U svakom slucaju sretno!

olea77 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

nisam mislila ništa loše da ti ne znaš,samo je to moje mišljenje da bi nam sve trebali priznati,ali eto vidjet čemo.ja sada polako krečem ispitivati svoja pravai odnijet ču doktoru da mi ispuni zahtjev,pa ču vas informirati šta sam saznala.marijakr reci mi samo jesi na zahtjevu navela mm kao osiguranu osobu ili sebe?
    cure jel ima netko tko ide uskoro u prag ili čekalice bete?sve vas puno volim i želim svima puno uspjeha.

milivoj73 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

olea77, mislim da je marijakr potpuno u pravu, uostalom prošla je sve to prije 20ak dana koliko mi se čini...dakle stimulaciju obavljaš u HR a postupak u Češkoj(ovo je čest slučaj i kad parovi idu i bez refundacije hzzo-a da se stimulacija radi u HR radi smanjivanja troškova, barem što se tiče PFC a čini mi se da je i u Pronatalu bilo tako), a troškove postupka snosi HZZO za češki dio samo...detalje oko papirologije neka napišu (ili već jesu ) cure koje su prošle...
    mi smo u Pragu već neko vrijeme a i u postupku smo u PFC, sutra idemo na UZV 7.dc...
    pozdrav svima iz Praga

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj milivoj73 prvotno napisa Vidi poruku
    dakle stimulaciju obavljaš u HR a postupak u Češkoj[/U](ovo je čest slučaj i kad parovi idu i bez refundacije hzzo-a da se stimulacija radi u HR radi smanjivanja troškova,
    smanjenje troškova u smislu štednje za duži boravak u pragu, ne u smislu da će bolnica u hr dati lijekove preko hzzo-a, al olea, ispitaj sve opcije, možda mi nismo u pravu.
    milivoji ~~~~~~za današnji uzv.

milivoj73 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

evo probio sam se iz PFC...jutros zapadao snijeg tako da je idila živa samo i nije idila baš kad se moraš taljigati...eto usput i informacija da su u Pragu na cesti zimski uvjeti i da vozilo treba biti spremno...inače kod nas standardno kilavo ko kod pravih low respondera, ali u biti jedan od solidnijih rezultata :7dc, 3 na jednom i 4 na drugom jajniku (jedino previše gonala- 5 dnevno)...dr. L zadovoljna jedino endometrijom...tako da napredujemo ali polagano...

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Sretno milivoji!
    Olea, ja sam poslala riješenje prije 2.mj, zbog donacije sjemena i naravno čekam ga još.
    Mi idemo u 1.mj u Pfc!

olea77 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

sretno milivoj.
    hop jesi na zahtjevu stavila podatke od mm kao osig.osobi ili svoje?
    jesi ti dogovorila za 1 mj. u pfc ili čekaš riješenje?gdje šeš raditi pripreme?
    za nas koji nismo iz zg to je još jedan u nizu troškova za smještaj u zg zbog priprema.ja isprintala zahtjev pa ču ovaj tjedan otiči kod svog gin.da vidim hoče li mi on ispuniti i moram kopirati dokumentaciju ne znam jel treba samo od mm ili i moje nalaze.šta si ti sve slala?

opa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

sretno milivoji
    evo probio sam se iz PFC...jutros zapadao snijeg tako da je idila živa samo i nije idila baš kad se moraš taljigati...eto usput i informacija da su u Pragu na cesti zimski uvjeti i da vozilo treba biti spremno...inače kod nas standardno kilavo ko kod pravih low respondera, ali u biti jedan od solidnijih rezultata :7dc, 3 na jednom i 4 na drugom jajniku (jedino previše gonala- 5 dnevno)...dr. L zadovoljna jedino endometrijom...tako da napredujemo ali polagano...

milivoj73 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

olea77 što se tiče stimulacije, možeš se iskombinirati tako da mailaš nalaze sve u PFC, oni ti odrede stimulaciju, ti kupiš lijekove a na folikulometrije ideš kod ginekologa u svom mjestu...i onda to javljaš u PFC...na taj način se ne treba opterećivati sa putem u ZG...e sad tu treba sve uskladiti, imati dobrog i voljnog ginekologa pri ruci itd...

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

olea, ako se plaća smještaj u zagrebu (i hrana), meni se čini da je to možda jeftinije u pragu, milivoj će to znati točnije, u slučaju da vam nije moguća ova opcija koju on preporuča (ako nema u tvom mjestu mpo dr-a). Koliko sam shvatila, ideš kod primarnog ginekologa da ti potpiše zahtjev? To mora potpisati MPO dr.

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Olea, svoje podatke sam stavila kao osigurane osobe i tako i treba biti!
    Da dokumentaciju si kopiraj i moraš poslati i muževu i svoju.
    Jesam da ja sam u pfc, javila da dolazim u 1.mj i da čekam riješenje.
    Meni moj mpo doktor u zg određuje stimulaciju i on će me pratiti tokom stimulacije, idem na vuk vrhovac kod mpo doktora.
    Zahtijev ti treba ispuniti doktor specijalist tj doktor za mpo, tako bar ja mislim, tako je kod mene bilo.
    Ja sam poslala sve muževe nalaze(od operacije, zračenja, kontrola, ct-a, rendgena, spermiograme, krvne pretrage, od hormona, nalaz citološke punkcije) i svoje neke od ultrazvuka i od priprema za prag sa v.v.

skandy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

već 8 dana šaljem mail Mardesicu na ovdje navedenu mail adresu a umjesto odgovora dobivam ovo ...

"Technical details of permanent failure:
    Google tried to deliver your message, but it was rejected by the recipient domain. We recommend contacting the other email provider for further information about the cause of this error. The error that the other server returned was: 550 550 5.1.1 Sorry, no mailbox here by that name. (state 14)."

isto se događa i kada pišem Danici .Telefoniram joj cijelo jutro ali ona je u op.sali.

Lazarovska uredno odgovara na mailove

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

skandy, i ta otežana komunikacija s pronatalom je jedan od razloga zašto sam se odlučila za PFC, pišeš Mirni ili dr? Možda ti neko drugi može pomoći kako uspostaviti kontakt s Pronatalom.

milivoj73 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    olea, ako se plaća smještaj u zagrebu (i hrana), meni se čini da je to možda jeftinije u pragu, milivoj će to znati točnije, u slučaju da vam nije moguća ova opcija koju on preporuča (ako nema u tvom mjestu mpo dr-a). Koliko sam shvatila, ideš kod primarnog ginekologa da ti potpiše zahtjev? To mora potpisati MPO dr.
    što se tiče odnosa cijena smještaja ZG-PR mislim iz osobnog iskustva da je ipak jeftinije biti u ZG jer cijene hrane su tu negdje, možda je PR skuplji do 10% al to je već računica hoću li pojesti 1 ili 2 kifle
    međutim ZG ima prednost gepeka tj. ne mora se sva hrana kupiti u ZG (tabla slaninice izvuče par dana u tuđini),PR nema tu mogućnost jer se ne smije voziti hrana, što kad se stavi na papir može smanjiti troškove...
    a za smještaj se u ZG može naći već od 200 kn dan a PR je ipak skuplji za oko 30%, a ovisno o udaljenosti od mjesta stanovanja do ZG možda se može iskombinirati i nekakvo putovanje svaki drugi-treći dan...

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

vignjevic@pronatal.cz
    probaj na tu adresu,jednom je meni odgovarala sa ove adrese

skandy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

skandy, i ta otežana komunikacija s pronatalom je jedan od razloga zašto sam se odlučila za PFC, pišeš Mirni ili dr? Možda ti neko drugi može pomoći kako uspostaviti kontakt s Pronatalom.
    Pisala sam Lazarovskoj i žena je samo jednom jedinom rečenicom uspjela ono što u Ljubljani nisu ni pokušalia to je da se opet počinjem nečemu nadati.Doduše sa strahom ali nada je opet ovdje

Moram vidjeti što mi i Pronatal može pružiti zato čekam i njihov odgovor

skandy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj tuzna prvotno napisa Vidi poruku
    vignjevic@pronatal.cz
    probaj na tu adresu,jednom je meni odgovarala sa ove adrese

hvala
    svakako ću probati i na taj mail ako ih ne dobijem na telefon .

skandy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Dobila sam Danicu .Kaže da su mail adrese na koje sam im pisala stare i dala mi je upravo ovu koju je ovdje napisala tuzna

vignjevic@pronatal.cz

olea77 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

društvo hvala na informacijama.ja sam iz slavonije kod nas nema ginekolog mpo,samo primarni gin.znaći morala bi ići u zg kod sprecijaliste mpo da mi napravi pripremu.ne znam gdje da idem prije sam na pregled išla privatno u ivf.
    hop ti si išla na pripremu u vw jesi plaćala utlrazvuk i pregled jer oni su državna ustanova.ako bi išla privatno uz lijekove sigurno plačam i ultrazvuk.
    Mislim da bi mi ipak bilo lakše sa pripremu napravim u zg (zadnji puta smo u pronatalu spavanje plaćali 70 e za dan),imam tamo i neke rodbine pa mi mogla biti kod njih i ako to izađe skuplje nego hotel i još si dužan.
    Milivoj je simpa što se tiće hrane,on razumije slavonce mi nikuda bez slanine i čvaraka ha,ha, a kad dođem kod doktora on kaže kile dole.zato do trečeg mjeseca moram na dijetu da malo omršavim(i skupim eurića) dok krenem sa stimulacijom.inače sam malo jače građe i moj gin.stalno viče da moram omršaviti zbog trudnoće a ja njemu u šali kažem,moj doc samo da je meni ostati trudna a onda ću misliti da manje jedem. kada moram kontaktirati PFC jel kad dobijem riješenje da mi ododravaju liječenje i jel se šta čeka na postupak,marijakr kako je bilo kod tebe?

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Zdravo svima,
    Ja sam vam novi clan ) U oktobru ove godi radila sam IVF u MB, koja je pozitivno prosla, ali na zalost nakon mjesec dana imala sam spontani. Inace, to mi je bio prvi pokusaj IVF i prvi put da sam u 7 god braka uspjela zatrudniti. Odlucili smo ponovo pokusati, sada u januaru ali ovaj put u Pragu, buduci da se manje ceka. Dr. S. Lazarovska mi je predlozila ICSI. Buduci da je ovaj "sport" skup molila bih vas da mi date informacije, kako doci do povoljnog smjestaja, koliko dana se ostaje u Pragu, koja opcija po vama je najbolja za prevoz do tamo? Kakvi su doktori?
    Poozzz

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Olea, ja sada idem prvi put na postupak, ali kada ideš na ultrazvuke i sve što ti treba, ta priprema za prag, u vv.v ništa ne plačaš i ja i svaki put kada idem dobijem još i putni nalog, tako da nisam ni u kakvom trošku, jedino što se moram do zg vozit oko 2sata, a što da se radi!
    Super što imaš rodbine u Pragu!
    N apostupak u pfc-u se ništa ne čeka, tako je meni Mirna napisala. a javiti im se možeš neki mjesec dana prije nego budeš planirala ići tamo u Prag!

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Ja sam sve dogovorila sa Mirnom iz pfc-ia i kad sam dobila rješenje krenula sam sa stimulacijom. Nije bilo cekanja dok sam ja išla a za sad neznam.
    Pa može ti i socijalni ginekolog napravit folikolumetriju, zbog toga nemoraš bit u Zagebu. Nije to niš strašno. Meni je doktorica iz Praga odredila stimulaciju i nije bilo problema, dapace bilo je bolje nego prvi put kad sam svaki dan bila u Zagrebu. Samo se opusti i nemoj se nervirati nebitnim stvarima.

olea77 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

hop draga nemam ja rodbine u pragu već u zg.marijakr pitala ja gin.zadnji puta kada sam bila na pripremama za inseminaciju kada sam pila klomifene i pratio mi je folikule ultrazvukom,ali mi je rakao da oni to baš ne rade i da bi bilo bolje da idem u zg. znaći ako idem u wv ili petrovu ili bilo koju državnu bolnicu mogu na uputnicu uz putni nalog ali jel se čeka?nikako mi nije jasno zašto nemamo pravo na lijekove?marijakr šta su tebi rekli u hzzo zašto lijekove ne plačaju?jesi si ti davala sama inekcije?izvinite šako vas gnjavim ali želim sve saznati tako da dudem pripremljena,a vi imate više iskustva od mene.

m arta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

malo da upadnem, ja idem u 01/11. u PFC
    folikumetriju će mi odraditi moja soc.gin. i onda idem u Prag 8-9 dc. tako sam se dogovorila sa PFC-om.
    stimulaciju sam već dobila i sama ću se pikati.
    sad samo čekam M u siječnju i onda krećem u akciju.

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Olea, ja na v.v ne čekam , znaći nema čekanja i tvoj ginekolog ti recimo daje uputnice za v.v i putne naloge!
    E sada o folikulometriji ti zavisi, može te pratiti tvoj ginekolog bez ikakvi problema, ako je on to spreman, to sve zavisi, to se treba pitati, ima koje znaju i hoće i spremni su, a ima koji neće ili nisu sigurni ili s eneće u to mješati,a neznam, to sve zavisi, ali naravno jednostavnije je kada sve možeš u svom gradu i kada ne trebaš putovati i načekavati se po čekaonicama.

milivoj73 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

bravo marta to je prava akcija !
    to bi bio najjednostavniji način za obaviti pripremu i stimulaciju za PFC iz pozicije Slavonije...
    a što se tiče folikulometrija i soc. ginekologa to isto zna biti problematično... na to sam i mislio kad sam rekao da treba imati dobrog ginekologa, ne kužim da li ne znaju ili neće ili koji vrag ali čim se počnu izmotavati onda bolje da ne rade mjerenje folikula i endometrija jer je jako bitno da je to dobro i precizno napravljeno...

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Da u pravu je milivoj, s tim nije za igrati, jer to je jako bitno, to mjerenje i pravi trenutak za štopericu i sve to, tako da meni je rađe ići do zg, nego da mi moj ginekolog to radi!
    A i dr Lučinger mi je jednom rekao, a može ti to tvoj ginekolog, ali ja bi ti preporučio da ja to radim.

m arta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

ja sam moju soc.gin. pitala prvo jel mogu preko nje obaviti sve one pretrage koje PFC traži i rekla mi je da može, a onda sam ju drugi put baš posebno pitala za folikumetriju i odmah je rekla da može bez ikakvog razmišljanja ili nečkanja i još mi je rekla ako nje slučajno ne bude bilo (jer ide na GO) da će mi dati uputnicu za KBO.
    a meni je bitno samo jednu folikumetriju obaviti ovdje, i onda idemo "gore" i nadalje ćemo sve obavljati u PFC-u. (ionako je to u cijeni postupka, to sam provjerila).
    jer ono da nakon štoperice trebamo biti u roku 36 sati u PFC-u mi je prekratko. ja više volim doći ranije i čekati, nego zakasniti.

milivoji, hvala. pratim vas, sretno!

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

kaj se tice socijalnog gina. moj nije sa oproštenjem za drugo nego da mi uputnice daje al ako netko ima dobrog ginekologa zašto ne. Rekli su mi da pošto se priprema i pikanje obavi u hrvatskoj to nejde u povrat jer to nije rađeno u inozemstvu. U rješenju ce ti ljepo pisat da ti odobravaju povrat troškova za ono što obaviš u roku 5 dana. Znaci ak se ti vracaš doma sesti dan nece ti vratit ni povratnu kartu. To je jednostavno tako. Ja sam isto misla da vracaju i za ljekove ali na žalost ne.
    Ja nisam uopce bila zadovoljna ni sa folikolumetrijama na svetom duhom. Baš mi je zapalo za vikend i svaki dan je bila neka druga doktorica i u nedjelju je ispalo da su mi folikule manje nego su bile u subotu i po njihovom bi punkcija bila dva dana ranije i imala bi rezultat ko i opa koja je išla na folikolumetrije u cito. E pa ga ti sad znaj!
    Da nije bilo doktorice Lazarovske ni ovaj put od svega nebi bilo niš. Ja sam isto bila skepticna kao ce mi ona prepisat terapiju, pa kak ce znat kolke su folikule ak ih ona ne vidi al eto ja sam super prosla. A ovo za marti kaj ideš ranije. To uopce nije loše, tako se do 9 dana netreba radit folikolumetrija a sad dva dana više gore nije neka frka.

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

A i ja sam si razmišljala da možda bolje otići prije, a neznam budemo vidjeli!

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Joj neznam kaj bi rekla. Ja vam svima držim fige da uspijete iz prve jer stvarno nije lako mucit se sa milion pitanja i onda da to još moraš ponovit, uffff.

olea77 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

marta molim te pojasni mi malo ovo:
    a meni je bitno samo jednu folikumetriju obaviti ovdje, i onda idemo "gore" i nadalje ćemo sve obavljati u PFC-u. (ionako je to u cijeni postupka, to sam provjerila).

m arta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

olea77, ne znam šta ti nije jasno? objasnila sam zašto idemo već 8-9 dc da se ne ponavljam.
    "... jer ono da nakon štoperice trebamo biti u roku 36 sati u PFC-u mi je prekratko. ja više volim doći ranije i čekati, nego zakasniti..."

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Sretno svima a posebno Milivojima

olea77 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

marta pitala sam jer me zanimalo,pošto nemam iskustva sa tim.ja sam zadnji puta pila klomifene,pa sam štopericu primila 13 dan a transfer mi je bio 15 dan kada sam išla na inseminaciju.malo me zanimalo kako to ide sa inekcijama jel se primaju svaki dan i jel se svaki dan prati na ultrazvuk?ma jasno mi je to što si napisala da si obavila jedan pregled kod nas i ostalo su ti gledali u PFC.Jel i taj pregled kod njih ultrazvukom i sve što su ti radili plaća hzzo.izvini ako gnjavim ali nemam iskustva kako to ide a voljela bi znati.
    Milivoji puno uspjeha želim!
    dita 76 dobro došla,žao mi je zbog toga što si prošla.i ja sam ti nova pa ne znam točno sve.mi smo išli dva puna u Prag u pronatal na inseminacije i nočenje sa doručkom smo plaćali 70 eur.sada kada budemo ponovo išli mislim da čemo ići u PFC a mislim da cu cure napisale da je smještaj koji oni organiziraju nešto povoljniji.više će ti znati reći oni koji su tamo bili.milivoj je sada u pragu pa če više znati.
    pozdrav svima

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

curke,jel taj smještaj od 70 e po osobi ili za nas oboje...sa doručkom ili...

Lua avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ako ideš u PFC onda je smještaj 50 eura po danu za vas obadvoje i doručak + parking se plaća posebno (mi plaćali 300 kruna/dan).

Lua avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Milivoji dragi sretno!

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj Lua prvotno napisa Vidi poruku
    Ako ideš u PFC onda je smještaj 50 eura po danu za vas obadvoje i doručak + parking se plaća posebno (mi plaćali 300 kruna/dan).
    Hvala ti Lua..
    Milivoj i TŽ sretno..

olea77 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

kiara79 70 e je nočenje sa doručkom za dvije osobe u pronatal,a parking ima osiguran u sklopu njihove klinike besplatno.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

kiara, jel se seliš k nama ovdje? sretno!

milivoj73 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

smještaja ima od 35 eura do 60(po sobi s doručkom), ovi bliže PFC uz nadoplatu parkinga
    ako ste malo dalje onda jeftinije...
    hvala svima

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

kiara, jel se seliš k nama ovdje? sretno!
    razmišljam o tome...
    probat ću još jednom u veljači kod nas,pa ćemo vidjeti...

sretno vam svima...~~~~~~~~~~~~~~1

m arta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

olea, nisi skužila šta sam htjela reći.
    ja idem u Prag ranije samo iz razloga što mi je 36 sati kratak vremenski period da bi putovala, smjestila se, snašla se i došla tamo na vrijeme.

Ja sad idem prvi puta u Prag i sve sam se dogovorila sa dr Mirnom i dr Lazarovskom preko maila.
    Ja sam napisala šta sam do sad obavila tu u RH i onda smo se dogovorili za detalje.

smještaj ću si sama naći preko interneta, jer ću tako proći jeftinije.

ako još mogu kako pomoći, kako su i meni pomogle mare, glacova i Sela, samo pitaj.

ja ne idem na donaciju, pa niti ne mogu ništa tražiti od HZZO-a, tako da ti po tom pitanju ne mogu pomoći.

savjetujem ti da sve što te zanima pitaš ili u PFC-u ili u Prontalu, ovisi gdje ideš i oni će ti sve objasniti šta i kako da radiš.

inekcije se pikaju svaki dan od dana kad ti kaže dr sve do punkcije.

m arta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

zaboravih reći da mi je puno pomogao sa info i milovoj.

milivoj, kako je kod vas?

milivoj73 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

eto nas iz PFC...
    mž je ko snjegulljica i 7 patuljaka
    9dc vodeći 16mm ostali oko 14mm...uzv u petak pa će se vidjeti je li punkcija u nedjelju ili ponedjeljak...
    smrzli smo se, vani je -8 i snijeg...brrrr

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

milivoj, dobro je, nek se tako nastavi~~~~~~~ (i u nas f. idila)

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

eto nas iz PFC...
    mž je ko snjegulljica i 7 patuljaka
    9dc vodeći 16mm ostali oko 14mm...uzv u petak pa će se vidjeti je li punkcija u nedjelju ili ponedjeljak...
    smrzli smo se, vani je -8 i snijeg...brrrr
    go Mili(moji)voji, go, go

m arta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

milivoji, sretno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove