-
društvo hvala na informacijama.ja sam iz slavonije kod nas nema ginekolog mpo,samo primarni gin.znaći morala bi ići u zg kod sprecijaliste mpo da mi napravi pripremu.ne znam gdje da idem prije sam na pregled išla privatno u ivf.
hop ti si išla na pripremu u vw jesi plaćala utlrazvuk i pregled jer oni su državna ustanova.ako bi išla privatno uz lijekove sigurno plačam i ultrazvuk.
Mislim da bi mi ipak bilo lakše sa pripremu napravim u zg (zadnji puta smo u pronatalu spavanje plaćali 70 e za dan),imam tamo i neke rodbine pa mi mogla biti kod njih i ako to izađe skuplje nego hotel i još si dužan.
Milivoj je simpa što se tiće hrane,on razumije slavonce mi nikuda bez slanine i čvaraka ha,ha, a kad dođem kod doktora on kaže kile dole.zato do trečeg mjeseca moram na dijetu da malo omršavim(i skupim eurića) dok krenem sa stimulacijom.inače sam malo jače građe i moj gin.stalno viče da moram omršaviti zbog trudnoće a ja njemu u šali kažem,moj doc samo da je meni ostati trudna a onda ću misliti da manje jedem. kada moram kontaktirati PFC jel kad dobijem riješenje da mi ododravaju liječenje i jel se šta čeka na postupak,marijakr kako je bilo kod tebe?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma