Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2768

Tema: Potpomognuta u ČEŠKOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    opa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

alo drage moje evo ja dobila odgovor od našieg vrijednog hzzo-a i kažu da nisam ispunila dobro zahtjev,dakle pečat iz cita mi ne pomaže nego mora biti od dr specij.ginekologije i ovjerena pečatom ugovorene zdravstvene ustanove i šećer na kraju da moram uz svoju dokumentaciju priložiti obavezno nalaz (hsg) i to sve u roku 15 dana a ako ne onda ćemo dobiti odbijenicu, moš misliti njih kako se lipo ograđuju,sad mi je opet sve krenuti ispočetka znači zvati na vv ili negdi drugdi i onda koliko se još čeka ovaj nalaz i koje sve pretrage tribam napraviti prije njega a joj joj poludit ću,baš sam ljut,tužna....razočarana u cilo ovo naše zdravstvo

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Kaj su sad navalili sa tim hsg-om. Baš mi je žao kaj vas sad tolko zafrkavaju!

anaitomi2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

evo ja sad zvala na dr Alebića i objasnila mu situaciju i zamolila ga ako mi može ispunit taj obrazac..
    a odgoor je bio da šta si ja umišljam da to tako neide da on nije tamo da ispunjava obrasce da za to postoji procedura itd...
    evo ja još u šoku i suzama nemogu vjerovati da nakon svega toga dolazimo do još takvih prepreka..
    bojim se same pomisli šta me još sve čeka na putu do naše bebe..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •