Mislila sam da zbog predimplantacijske dijagnostike zelis ili u Austriju ili Cesku (ne spominjes Slo ili neke druge drzave)!
Ja znam jedno.Dragi mi je rodjen u Njemackoj,mnogi koji gore zive i rade rekli su da je pristup pacijentu na germanskom
govornom podrucju vrlo suzdrzan,hladan i nezainteresiran unatoc cinjenici da ces im sve platiti grdne novce.Pacijenta
gledaju kao hodajucu kesu s novcima.Ja znam da takovima ne bih rado isla.Zelim ici nekome tko ce me gledati kao
individuu i zivo bice od krvi i mesa sa svojim ritmovima i tokovima.O uspjesnosti ne bih jer nisam upucena,ali ako ti citas
njemacke forume mozes izvuci zakljucke.
U Ceskoj je pristup drugaciji,cini mi se.Iskustvo koje imam nije veliko,radi se o PFC klinici u Pragu,ali dragi i ja dozivjeli
smo osjecaj dobrodoslice,blagostanja i velike zainteresiranosti za pomoci nam u nasem problemu.Gotovo familijarni pristup.
Naravno glavni razlog sto smo isli tamo je bio da se ne ceka mjesecima ili godinu dana,vec se odmah ulazi(za mjesec -dva)
u postupak,pricaju hrvatski ( draga Mirna zaduzena za hrvatske pacijente) i vrstan biolog,jedan od pionira MPO u Ceskoj koji
pandana u HR a i dalje,mozda i nema.
Nasi suborci Milivoji su bili gore na IVFu,takodjer endometrioza,mozes ih kontaktirati za njihove dojmove.Zar ne Milivoji?
Usput draga ž od Milivoj,kako protice trudnoca?