@marija: drago mi je da je sve dobro prošlo! Obzirom da imam dosta konkretnog iskustva u ovom području (pravnom), samo navodim što se može dogoditi... (a ne mora - ovisi o revnosti službenika koji obrađuje zahtjev...). Čisto da znate u što se upuštate i kakvi su rizici...

Što se tiče mog postupka - javljam da sam poslal upit u obe klinike - Pronatal i PFC. Pošto sam slala taman prije praznika, nit jedni mi se nisu odmah javili, a od Pronatala sam dobila automatiziranu poruku da su do 03.01. na g.o. Ipak, 03-eg sam dobila mail od PFC-a kojim se ispričavaju što se nisu prije javili radi godišnjih, šalju mi osnovne podatke o genetičaru s kojim surađuju, te mi Mirna javlja da će mi se za par dana javiti za termin konzultacija. 10-og dobivam i mail od danice iz Pronatala - bez isprike . JAvlja da se na kozultacije dugo čeka jer je gužva i da će mi se javiti ...
PFC mi se stvarno i javio - veli Mirna da u siječnju nemaju slobodnih termina, ali da javim kad nam je zgodno u veljači. Sad čekam da mi odgovori dal se evenutalno može subota dogovoriti za konzultacije, zbog posla.
Posle konzultacija bumo pametniji... javim kako ide ...

Bubana, jel sam ja dobro shvatila? Ti si sad u postupku? Ideš na PGD?