Stranica 26 od 56 PrviPrvi ... 16242526272836 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,251 do 1,300 od 2768

Tema: Potpomognuta u ČEŠKOJ

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

olea, što se tiče iznajmljivanja stana, sigurno se negdje na netu to može naći, al ja nažalost ne znam gdje. Nego, probaj za to pitati Danicu jer znam da ona i muž (tj. slavni Simo), iznajmljuju negdje (neki) stan. Tu opciju njihovog stana nam je nudila Mirna.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ona koja nije pisala zasto mislis da ti nece odobriti za sljedeci postupak?Ja sam uredno poslala zahtjev za moj sljedeci.
    U direkciji su mi rekli,a ako su me lagali ja lazem tebe(gledala me pravnica u oci a i mm svjedok)da ce mi sljedeci zahtjev sigurno
    takodjer odobriti i mozda cak brze nego prvi jer vec postoji predmet pod mojim imenom pa kao brze ide i za drugi zahtjev
    ne treba ponovo sve papire nego samo ako ima koji novi tipa novi spermiogram i slicno.
    Moze li mi netko reci da li se zakonski,nakon jednog postupka u kojem je ostalo smrznutih embrija,uvijek obavezno moraju
    rijesiti smrzlici pa onda ici u novi kompletni postupak?Jer meni je potpisan novi zahtjev za kompletnim novim postupkom.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Olea mi smo isli vlakom,ali ovdje svi spominju refundaciju za autobus pa ne znam da li bi nam to refundirali da smo imali pravo.
    Vlakom se putuje 12 ak sati ali putujes kao kofer i zanimljivo je.Presjedanje u Becu.Vec sam to negdje pisala.1400 kn povratna za 2 pax.

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Nije bitno kako putujes, moze i na metli ili teleportacijom, HZZO pokriva protuvrijednost 2 autobusne karte, kao najjeftiniji prijevoz.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Aha,znaci ja im podnesem recimo racun za vlak,ali oni meni vrate procijenjenu vrijednost 2 autobusne karte?pa i to je ok.

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj Ona koja nije pisala prvotno napisa Vidi poruku
    Nije bitno kako putujes, moze i na metli ili teleportacijom, HZZO pokriva protuvrijednost 2 autobusne karte, kao najjeftiniji prijevoz.
    Ja sam išla auto pa mi niu vratili niš.

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Moras posebno podnijeti zahtjev za to. Slijedeci tjedan cu pokrenuti zahtjev za taj povrat, pa javim kako, koliko i sve ostalo.

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Nisam to znala, meni u rekli da vracaju samo za najeftiniji javni prijevoz, i u rješenju tako piše. A dobro, nije loše, budu znale cure koje tek idu.

missixty avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Zaboravila sam pitati? Sta je sa njihovom valutom? Gdje je najbolje promijeniti novce? Da li se u pfc moze platiti i eurima?

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

U PFC-u se plaća u eurima, a i izgleda da je sad isti tečaj kad se mijenja kod nas ili kod njih, lani je bilo povoljnije kupiti krune kod nas nego mijenjati krune kod njih. Kruna nema kod nas u svakoj banci, samo u velikima. I nešto je povoljnije kupiti češku vinjetu u krunama nego u eurima (oni koji putuju autom).

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

bokić svima! konačno se ulogirala da i ja mogu nešto pitat il pomoć ako znam! Za početak puuuuuuno sreće svima..

hello kitty avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Čula sam informaciju da PFC ima u hotelu Belvedere popust za svoje pacijente, pa me zanima jel netko bio u tom hotelu ili nekom u bluizini klinike, odnosi li se ta cijena od 50 eurana bez obzira doba godine,koji hotel ima osiguran parking i s kojom cijenom ?. Može i na p.p.

Lua avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj hello kitty prvotno napisa Vidi poruku
    Čula sam informaciju da PFC ima u hotelu Belvedere popust za svoje pacijente, pa me zanima jel netko bio u tom hotelu ili nekom u bluizini klinike, odnosi li se ta cijena od 50 eurana bez obzira doba godine,koji hotel ima osiguran parking i s kojom cijenom ?. Može i na p.p.
    Da,to je istina. Hotel je u istoj ulici kao i klinika par 100 m niže. Ima 4 zvijezdice i ok,ali meni je bolji hotel Park (isto u blizini klinike-pješke se ide),košta isto 50 eura i imaju naravno ugovor s PFC,parking se plaća 300 kruna/dan. Pogledaj si malo slike na internetu pa sami odlučite. Ako te još šta zanima samo pitaj.

Pozzz....

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Mi smo bili u Belvedere-u po ljeti, i kad bi tramvaj krenuo s vrha ulice (a to je daleko)-mislili smo da se sprema zračni napad. Al bolje je po zimi kad su prozori zatvoreni, nije tolika buka.

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Neznam kako vama, ali meni se 50 eura po noci čini puno. To je za dvije osobe ili?

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ona koja nije pisala....dobro došla.Pozdrav ti!
    Mi smo bili u Parkhotelu isto je u blizini PFC,cijena 50 E s doručkom koji je vrlo obilat,sam smješatj je ok,hotel ima svoj parking i nedostatak je što se ekstra plaća ali bar znaš da ti je auto na sigurnom.Mi smo do centra išli gradskim prijevozom tako da auto nismo koristili.Nama je sisto Mirna rezervirala tako da nas je smještakj čekao pa evo ako nekom pomaže....

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Je za dvije osobe 50 E

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ona koja piše (jel dobar nick), nisu uvijek iste cijene hotela-jako variraju ovisno o sezoni (a njima je svako tolko neka sezona), 50 eura za sobu je ok kad se ide na dan, dva, a kad se ide duže-svakako treba tražiti nešto jeftinije.

Lua avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    Ona koja piše (jel dobar nick), nisu uvijek iste cijene hotela-jako variraju ovisno o sezoni (a njima je svako tolko neka sezona), 50 eura za sobu je ok kad se ide na dan, dva, a kad se ide duže-svakako treba tražiti nešto jeftinije.
    Za hotele koji idu preko PFC cijene su uvijek fiksne,odn 50 eura/dan za dvije osobe bez obzira na sezonu.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Lua, mislila sam u smislu da nije puno 50 eura-jer i cijene tih hotela jako variraju-idu i puno više preko tih 50 eura, al ovo je fiksna i jeftinija cijena, kako si i rekla, baš za kliniku. I parking je jeftiniji nego inače, baš zbog popusta za kliniku.

Lua avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ej Mare...je,je slažem se s tobom
    Mi kad smo prvi put išli bili smo u Belvederu,još nisu imali ugovor, i platili smo s parkingom jednu noc 118 eura! Tako da je ovo,po meni,super.
    Posljednje uređivanje od Lua : 24.01.2011. at 11:36

olea77 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Cure jel su u tim svim hotelima blizu PFC plaća parking posebno?
    Ne znam jel sam dobro shvatila jel u 50 e (noćenje sa doručkom za dvije osobe) uključena cijena parkinga i koji je to hotel?
    Ona koja nije pisala,znači mi možemo ići autom,a hzzo nam vraća novce za dvije povratne karte autobusom?jel isplaćuju bez da se priloži karta,znači oni isplate svoje a mi idemo kako nam volja?

patuljchica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Cure, cijene hotela za PFC nisu 50€ fiksno, bez obzira na doba godine itd. Nama je Mirna poslala prošli tjedan ponudu njihovih hotela, jedino je Belvedere bio 47€, svi su drugi bili skuplji od 50 (cca oko 60€). I u svima se još posebno plaća parking - Belvedere = +10€ dan.
    E sad, ak se mene pita, to je skupo. Prednost je naravno blizina klinike, pa sve ovisi o vašoj želji volji i mogućnosti šalabajzanja po gradu...
    Kaj se nas tiče, mi idemo zadnji tjedan veljače na konzultacije (i na probu smještaja )...
    Našli smo hotel izvan centra (kao što su neke cure i predlagale), ali direktno na liniji metroa C (vozi kroz centar, i prema PFC-u), ima garažu i besplatan parking, i košta dvokrevetna soba s doručkom [B]20€[B] ... dakle, dobijemo tri dana u PRagu za cijenu jednog u Belvederu. ...
    Javim se sa iskustvima kad se vratimo...
    http://www.hotel-globus.cz/en/

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

patuljchica, nisam ja mislila da je Belvedere jeftin, nego da klinika kod njih ima popust i da su im inače cijene (ovisno o sezoni) puno veće. Mi smo prvi put bili blizu centra jer nam je tako pasalo, a i ovaj ćemo put tako. Olea, parking se u Belvedere-u, a i u većini hotela, naplaćuje posebno. Zato je vrijedna ova info od patuljchice o besplatnom parkingu jer se za 5,6 dana boravka plati za parking puno i previše.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Patuljchice i mi smo prvo htjeli Globus jer smo gledali logikom da smo samo 2 puta u klinici i da hotel ne mora biti
    bas pod nosom klinike,a taj se cinio OK.Odustali smo od njega jer smo nasli hotel blize centru za istu cijenu,neku sitnicu,
    cca 27E za dvoje sa doruckom, a parking nam nije bio bitan.Samo treba traziti....

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Olea77 sutra idem u HZZO rijesiti refundaciju troskova za prijevoz pa cu vise znati. Ali kao sto sam vec napisala nije bitno kako ides dobijes love u cijeni 2 povratne autobusne karte. Meni su danas rekli da donesem rješenje, zahtjev (sam ga napises) i povijest bolesti o obavljenom postupku. Novce isplacuju na tekuci racun krajem mjeseca. Znaci nije bitno ako predas zahtjev na pocetku mjeseca lova dolazi krajem tog mjeseca. Podrazumijeva se da si ako imas povijest bolesti i rjesenje morala nekako doci do Praga. Valjda.

Lua avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Parking se posebno plaća u ova dva hotela blizu klinike (Belvedere i Park). A što se tiče cijena hotela ja sam pisala kako je nama bilo rečeno (ponuđeno) u 10/10.

patuljchica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Da, nama je parking bitan, jer iskreno, ne da mi se baš davati više novaca za smještaj auta, nego za naš smještaj (u nekim hotelima, pretpostavljam da to ovisi o zonama, se dnevan cijena parkinga penje i na 25€).
    Koliko će nam biti praktično voziti se do centra svaki dan metro-om, bumo vidli, pa vam javim...

Iz mog iskustva, ti hoteli izvan centra su zgodni kad se putuje s autom - ne petlja se po nepoznatom gradu s autom, u hotelu se parkira, i po gradu se kreće javnim prevozom. Ali, ako se ide vlakom ili busom - kolodovori su obično u centru grada, što znači da morate sa svom prtljagom bauljati po cijelom gradu i "dovuči" se do predgrađa, i tako natrag... Sa avionom - opet, najčešće hoteli imaju shutel-buseve, pa je i u tom slučaju zgodnija varijanta sa u centru, da se ne gubi puno na vožnju od i do hotela...
    Dakle, kad naš limeni ljubimac putuje s nama, uvijek odsjedamo u širem centru, a kad putujemo avionom ili vlakom - u hotelima bliže centru... To su naša iskustva...

Pitanje za cure koje su već bile gore - jel ima parkinga pred PFC-om, kolko košta i gdje se kupi karta? Tnx!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

parking je pred hotelom-javni, košta nešto sitno-stavljaju se kovanice u aparat, i fina je pizza pred klinikom, s finim nescafeom

patuljchica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

parking je pred hotelom-javni, košta nešto sitno-stavljaju se kovanice u aparat, i fina je pizza pred klinikom, s finim nescafeom
    mare, "pred hotelom", pretpostavljam da je tipfeler, misliš na kliniku, jel?
    Gledala sam na google maps lokaciju, pa sam vidla da ima Pizzeria odmah kraj klinike .
    Prema fotkama, klinika je ulaz lijevo od pizzerije?
    To je neka stambena zgrada, jel?

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Sto se tice prijevoza metroom i javnim prijevozom vec smo pisali da je odlicno organiziran, tako da nema problema. Vec sam pisala da je taxi poprilicno povoljan (od hotela Denisa do PFC pa natrag negdje 150 do 200 kruna u jednom smjeru). Prijevoz od aerodroma gradskim busom 2 eura do Dejvicke, a kod Sime 20 eura automobilom, sto smo koristili pri dolasku, a onda kad skuzis gradski prijevoz vidis da mozes i busom. Nakon transfera smo obavili kupovinu u Bili i na tramvaj tri stanice, stvarno nije problem. Kod taksija je bitno da kad ste u hotelu trazite da vam oni nazovu taksi da ne bi bilo nekih varanja, a iz PFC nam je taksi nazvala sestra.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

da, patuljchica, bio je lapsus, a dobro si rekla za ulaz-uđe se kroz vrata u haustor kao u stambenu zgradu, ali klinika je u dvorištu tog prostora.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

milivoj73 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

parking je pred PFC-javni, košta nešto sitno-stavljaju se kovanice u aparat, i fina je pizza pred klinikom, s finim nescafeom
    glede parkinga ispred PFC...dosta sam se tamo vozio u ta 3 mjeseca jer mi je klinika bila na putu do grada...mogu reći da je uvijek bio problem sa parkingom jer je velikom većinom zauzet...a koliko znam i ograničen je na 1 sat...tako da je jednostavnije doći javnim prijevozom do klinike...

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

milivoj, a mi smo uvijek našli mjesto, gore, dole, ovisi o dobu dana valjda, ranije ujutro bude mjesta.

patuljchica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj milivoj73 prvotno napisa Vidi poruku
    glede parkinga ispred PFC...dosta sam se tamo vozio u ta 3 mjeseca jer mi je klinika bila na putu do grada...mogu reći da je uvijek bio problem sa parkingom jer je velikom većinom zauzet...a koliko znam i ograničen je na 1 sat...tako da je jednostavnije doći javnim prijevozom do klinike...
    Milivoj, vi ste 3 mjeseca bili u Pragu? Il sam ja nešto krivo pokopčala ...
    Ma obziorm da idemo na konzultacije, u ponedeljak, planirali smo odmah poslije pičiti doma... Pa da se ne moramo u hotelu dogovorati oko check-out-a, pa prtljage, pa auta... misli smo doć do klinike, obaviti razgovor i put pod noge.
    Ali ako kažeš da bi mogao biti krkljanac, a pogotov ako konzultacije potraju... Hvala na savjetu!
    Posljednje uređivanje od patuljchica : 24.01.2011. at 16:27

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Bok cure,a jeste s eraspisali.Eto mene nije bilo dulje vrijeme , ali pratim vas, uglavnom ja sam poslala riješenje u hzzo i tako se sve iskompliciralo d anije njega već bi bila tamo otkad, u 9mj prošle godine sam ga poslala i poslali me na hsg i nije mi dr uspio napraviti i dr Roginić iz hzzo-a me pošalje kod dr Šimunića u petrovu i danas me dr Vrčić napravi histeroskopiju i sve ok maternica , ulaz u nju i zamislite piše prikažu se oba tubarna ušća urednog izgleda,sada meni nije jasno kako je on to mogao vidjeti a radio je samo histeroskopiju, bilo je kao u planu i jedno i drugo ali eto kada sam s eprobudila ispalo da su samo hister i sad ami nije jasno kako su to vidjeli hissteroskopijom da su jajovodi tako, ja sam pročitala da sehisteroskopijom vidi samo unutrašnjost maternice, pa ako koja cura zna , prosvjetlite me, nisam imala priliku razgovarati sa dr jer je on samo došao to meni napraviti sa godišnjeg i otišao, suprug je samo malo s njim pričao i on mu kao kaže spremna je za prag sve je ok

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Hop ne znam ti odgovoriti,ali sto su ga zakomplicirali brate....Zasto su te uopce igdje slali?Zasto su ti radili histeroskopiju?
    Za HSG kuzim,rutinska pretraga prije inseminacije,ali histero bas i nije i ..mali cudno da HZZou treba nalaz histero za tvoj Prag.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

nemam kod sebe histeo nalaz, al oni ušća vide (meni je rečeno da se indirektno mogu procijeniti jajovodi, iskusni operater to zna), a hop, na čemu ste sada? opet čekate odgovor?

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Nije niš bolje. Ja tih sedam dana nisam spavala ništa makar su bili zatvoreni prozori , kreveti su koma, to neznaš jel gore kad ide tranvaj, svaku minutu se cuje sirena od hitne pa od policije. Ja sam vec bila luda Kad cu ic opet ici cu u Park hotel, 3 E je skuplji a vidli smo da jako lijepo izgleda i ne djeluje mi da je jako velika gužva oko njega. Meni se u Belvedereu dopao jedino dorucak

amaria 23 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj patuljchica prvotno napisa Vidi poruku
    Milivoj, vi ste 3 mjeseca bili u Pragu? Il sam ja nešto krivo pokopčala ...
    Ma obziorm da idemo na konzultacije, u ponedeljak, planirali smo odmah poslije pičiti doma... Pa da se ne moramo u hotelu dogovorati oko check-out-a, pa prtljage, pa auta... misli smo doć do klinike, obaviti razgovor i put pod noge.
    Ali ako kažeš da bi mogao biti krkljanac, a pogotov ako konzultacije potraju... Hvala na savjetu!

Ej, konzultacije ti znaju trajati i 2-3 sata,pa dok te pregleda,pa nalaze ,pa ispise povjest bolesti,sve postupke...mi smo odmah isli doma,samo smo isli kod rodbine u sloveniju ali isto imas ti tamburati i do slovenije,bolje je da odspavate,to je moje misljenje...

amaria 23 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Isuse da...meni je najgore bilo sto je grijanje bilo jako pa bi malo odskrinuli prozor,pa kad bi ujutro cistili ulice,pa bi i smrad usao u sobu,u 5 bi nas dvoje ko sove gledali u plafon.a bili smo gore 12 dana,i 12 dana isti dorucak,iskreno i to mi je dop...izdilo!!!
    Posljednje uređivanje od amaria 23 : 24.01.2011. at 19:05

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

E tražili su me hsg nalaz, a dr nije mogao proći kroz ušće, pa me je dr roginić iz hzzo-a poslala kod dr Šimunića u petrovu i tamo mi naprave histero, jer kao d rje rekao da sumlja da nije nešto sa ušćem, a ono na kraju sve ok.
    A sada ću im to poslati ali na temelju toga će biti samo inseminacija, a mi ćemo na ivf, nama su svi konziltanti riješili pozitivno i samo im je trebao još nalaz od jajovoda, a zašt da sam prođu jeftinije.
    A jesu me navozali, ne mogu ni sama vjerovati.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

amaria, čekala sam da se javiš za Belvedere, marija, i vi ste se tamo zabavili?, mi smo do 1, 2 u noći zijevali jer su se klinci skupljali na ulici ispod prozora, a imaš osjećaj da sjede kraj tebe i pričaju- kako se buka prenosi, uglavnom, Belvedere je blizu, i može se preporučiti za 1 noć, al preko toga-ne idite tamo!
    hop, ide pomalo, glavno da odete, zaboravit ćeš sva vozanja brzo.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Sad ću ja malo ko s Marsa, al kakve vez imaju jajovodi kao indikacija za Prag. Ja sam mislila da HZZO daje odobrenja samo kada treba donacija.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Pa da donacija,a donirati se mogu i muske gonade za inseminaciju npr....

patuljchica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Hop, ako te to što tješi, ja sam prošla i HSG i histeroskopiju, a još nisam ni podnijela zahtjev za upućivanje .
    Uglavnom, koliko sam ja shvatila, HSG je manje invazivan zahvat, i u pravilu, standardna procedura kod postupaka MPO-a. Pogotovito kad se ide o trošku HZZO-a - da se ne bi novci trošili na postupke a jajaovodi u štrajku.
    Histeroskopija je inavazivniji zahvat, radi se pod općom anestezijom, i smatra se "velikim" kirurškim zahvatom (koji se ne smije/ne može raditi ambulantno). Na histeroskopiju se upućuje kada su nalazi standardne dijagnostike inkonkluzivni. Kod mene, npr. HSG pokazao sve u najboljem redu, ali zbog ponovljenih biokemijskih trudnoća, i dva mioma koji na UZV-u nisu izgledali suspektni, i endometrija koji mi je stalno bio "nepravilan", poslali me na histeroskopiju, citiram "da bolje pogledaju stvari iznutra" . Uglavno, u histeroskopiji, ako sam ja to dobro shvatila, u maternicu se ulazi s mini kamericom i detaljno pregledava njezina unutrašnjost, u slučaju da se nađe izrasline ili sl. laserski se odstranjuju.
    U mom slučaju nisu našli ništa...
    Ok. Kasnije smo kariogramom utvrdili razlog mojih biokemijskih trudnoća, a nakon zadnje trudnoće koja nam je probudila nade jer smo "izdržali" sve do 9 tjedna, morala sam na kiretažu nakon koje se endometrij "ispravio". Sad je, kažu, kao nacrtan. I to kažu se zna dogoditi...
    Ako se dobro sjećam iz tvojih ranijih postova, tebi nisu mogli napraviti uredni HSG, zato su te (valjda) poslali na ovaj zahvat. A kamerica sve vidi ...
    AJde, bitno je da si sve to sad prošla, i da nisu našli nikakvih zapreka za upućivanje u Prag.
    Sretno ti dalje na tvom putu!

patuljchica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj amaria 23 prvotno napisa Vidi poruku
    Ej, konzultacije ti znaju trajati i 2-3 sata,pa dok te pregleda,pa nalaze ,pa ispise povjest bolesti,sve postupke...mi smo odmah isli doma,samo smo isli kod rodbine u sloveniju ali isto imas ti tamburati i do slovenije,bolje je da odspavate,to je moje misljenje...
    Hvala na savjetu! Nažalost, koliko god trajale konzultacije, mi moramo taj dan natrag... muž špara godišnji za tjedni boravak u Pragu. A i kad smo već u sloveniji - već smo pola sata od kuće (zg).
    Računamo da ako krenemo iz Praga oko 16, do ponoći smo kući... A i onako prije neidemo spavat ...

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Patuljchica bit ce vam jako naporno,ali kad se zna svrha....

patuljchica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Sela, ma nije ti to nama ništa! Mi smo stalno u autu i na putu... Na medeni mjesec smo išli autom (jer ja mrzim avione) i vozili se gotovo 1000 km u jednom smjeru... Tako da 700 do Praga - dječja igra . Da nije trošak puta 200€ išli bi mi svaki vikend na pivu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •