-
Draga hop hvala ti na ovoj pomoći,super da si ti to već obavila,ja ću u Vinogradsku i isto nisam bila nikad pa me malo frkica...ali nema toga što ne bih samo da ishod bude onaj dobitni,pa uradit ćemo i to....Ja sam isto čula da treba proći neki perod čekanja od postupaka ali to će nam valjda reći na kontroli.
-
Da vidiš, to sam zaboravila! I meni su rekli da moram pričekati poslije histeroskopije da se maternica oporavi prije nastavaka postupka MPO. Da... mislim da je bilo govora o 3 ciklusa, ali ja sam tako i onako bila na zahvatu pred ljeto, pa sam se bacila na nastavak postupka ujesen... opet prošlo 3 ciklusa... I da, rekli su u tom vremenu ne bi trebali ni "probavat trudnoću u kućnoj radinosti"... Uf! Kako čovjek brzo zaboravi. Puno se toga od tada izdešavalo...
Što se tiče postupka koji je opisala Hop, ja sam bila u Merkuru, i bili su stvarno super svi, al vidim, u Petrovoj je procedura malo "stroža"
.
U svakom slučaju, draga venera, spakiraj si pidžamicu i bademantl (kak se to lijepo po hrvatski veli
), a što se tiče anesteziologa, mislim da kad se naručuješ za zahvat ti oni vele kad ćeš se s njim vidjeti... MEni je neka jako stroga "teta" došla malo prije zahvata još jednom pogledati sve te papire i nalaze, i provjeriti da nisam ništa jela ni pila (osim tablete s gutljajem vode
). To je bilo to što sam vidla od anesteziologice... Al je bila sva nabrijana jer i ja imam srčanu manu + alergije. Nije ženi samnom na stolu bilo lako!
Bitno je da je sve prošlo u najboljem redu...
Venera, nemoj se unaprijed plašiti i paničariti, i uvijek POSITIVE THINKING ... jer sve to dođe na svoje... dočekat ćemo i mi jednog dana svoje bebače, i sve će ovo onda biti samo mutno sjećanje na neke druge dane...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma