Stranica 30 od 56 PrviPrvi ... 20282930313240 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,451 do 1,500 od 2768

Tema: Potpomognuta u ČEŠKOJ

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

đurđa, odmrzava se dan prije pa ih se pusti 24 sata da se podijele, tako su tebi napravili, meni su ih odmrznuli 2 dana prije jer su znali da nisu dobri, a i zamrznuti su 2. dan pa bi imali fore još 2 dana. Inače, Sela, mislim da tvoje blastice neće prije odmrzavati, nego isti dan, za morule ne znam.

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Drage cure imam nekoliko pitanja....bila bih Vam jako zahvalna kad bi mi netko malčica pomogao....naime, u MPO priči sam dosta...ali ovaj put smo odlučili se za inozemstvo...odnosno Prag....još nismo ništa izabrali točno...što me zapravo zanima....shvatila sam da se s njima komunicira e-mailom....sad mi je bitno koliko se zapravo čeka od slanja prvog maila do njihovog odgovora odnosno dogovora (konzultacija) i što već....

A jesam se zapteljala....nadam se da ste me shvatile....inače iza mene su 3.IVF-a...od toga 1 biokemijska T....a dg. nam je oligoasth.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Iva Mia 2009 prvotno napisa Vidi poruku
    Drage cure imam nekoliko pitanja....bila bih Vam jako zahvalna kad bi mi netko malčica pomogao....naime, u MPO priči sam dosta...ali ovaj put smo odlučili se za inozemstvo...odnosno Prag....još nismo ništa izabrali točno...što me zapravo zanima....shvatila sam da se s njima komunicira e-mailom....sad mi je bitno koliko se zapravo čeka od slanja prvog maila do njihovog odgovora odnosno dogovora (konzultacija) i što već....
    A jesam se zapteljala....nadam se da ste me shvatile....inače iza mene su 3.IVF-a...od toga 1 biokemijska T....a dg. nam je oligoasth.
    Draga,ako je rijec od Prague Fertility centru,koordinatorica za nase govorno podrucje gdja Mirna Turcinovic odgovara u roku od 1-2 dana,a konzultacije mogu biti
    unutar mjesec dana.Inace sve se moze dogovoriti mailom;svi nalazi koje imas mogu se skenirati i dodati uz mail.Vrlo su fleksibilni.U postupak isto ulazis relativno
    brzo.

patuljchica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Iva Mia, da se nadovežem na Selu...Mi smo slali mail sa upitom i u Pronatal i u u PFC. Oba oko Božića. Mi smo tražili prvo termin za konzultacije, jer se radi o specifičnom postupku koji bi htjeli prethodno s doktorom prodiskutirati (da sad ne kompliciram).
    Od Pronatala sam dobila automatiziranu poruku da su na g.o. do 03.01., pa da ćemi se onda javiti. Gđa. Danica Vignjevič (njihova koordinatorica za naše govorno područje) vratila mi je mail 07.01. i napisala da se konzultacije dosta dugo čekaju, ali da moramo svakako prije postupka doći na konzultacije, i da će mi se javiti kada ima slobodan termin. Do danas mi se nije javila... ...
    PFC nje imao automatiziranu poruku... Ali 03.01. mi se javila Mirna, sa isprikom što se nisu prije javili jer su bili na g.o. Opisala mi je ukratko način na koji funkcionira komunikacija, što trebam donijeti, ponudila se pomoći nam oko smještaja u Pragu, i obzirom da dolazimo samo na razgovor, a subotom se rade samo hitni postupci, predložila nam termin za konzultacije u ponedeljak ili petak. Kad smo uskladili moj ciklus i njihove termine - za 15 dana idemo u Prag...
    Btw, jedina informacija od Pronatala u inicijalnom mailu je bila da konzultacije koštaju 100€.
    Neću iznositi nikakve zaključke, samo s vama dijelim naše iskustvo što se tiče prvog kkontakta.
    Što je bilo dalje... čitati ćemo se! (Bez uvrede cure, al bilo bi mi drago da što prije zbrišem s ovog foruma .)

olea77 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Pozdrav Iva Mia,cure su ti sve objasnile i ja isto tako mislim.
    Đurđa reci mi malo o hotelu gdje ste odsjeli,jel daleko od pfc,koliko ste plaćali,jel ti Mirna ranije rezervirala,kako je sa parkingom jel se dodatno plaća?
    Izvini puno sam ti pitanja postavila ali sve me zanima.

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Hvala Vam drage ženice od srca....ako Vas budem gnjavila s još kojim pitanjem nemojte se ljutiti!!!

đurđa76 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj olea77 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav Iva Mia,cure su ti sve objasnile i ja isto tako mislim.
    Đurđa reci mi malo o hotelu gdje ste odsjeli,jel daleko od pfc,koliko ste plaćali,jel ti Mirna ranije rezervirala,kako je sa parkingom jel se dodatno plaća?
    Izvini puno sam ti pitanja postavila ali sve me zanima.
    ma nema problema
    ovaj put smo odsjeli u Parkhotelu,on je od klinike malo udaljeniji od recimo Belvederea,uglavnom može se pješke i od jednog i od drugog.noćenje za dvije osobe sa doručkom je ako se ide preko PFC-a 50 eura,parking se plaća,meni je Mirna napisala 11 eura a nakraju smo parking platili za dva dana 27 eura ali što je tu je!
    inače hotel je super,doručak je dobar,ima dobar izbor i imate internet u svim sobama,i da nama je rezervaciju napravila Mirna

olea77 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Hvala na informacijama đurđa i želim da beta bude velika,odmaraj se i čuvaj se,uz tebe smo.pusa

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Đurđa hvala ti.....želim ti sreću i betu do neba....Mene isto to čeka za par mjeseci nakon što riješim svoj septum.
    Meni je isto nakon neuspjeha preostalo četiri zalediti.Pojma nemam kako će kod mene sve ići.

Iva Mia dobro došla,curke su ti sve rekle i pitaj tu smo ako znamo što više.

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Draga Maro što misliš kako će kod mene biti......

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

venera, ovisi koji su ti dan zamrznuli, al uobičajeno je odmzavanje 24 sata prije fet-a, ma za prvi fet su embriji dobri, nema straha.
    Iva Mia, (brza) komunikacija mailom je za PFC uobičajena, ali kad si u postupku dobiješ i broj telefona i uvijek ih se može dobiti kad je potrebno.

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Mare ako se ne varam mislim da mi na otpusnom piše 48 sati ....

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

venera, ako je 48 sati, onda imaju fore da ti ih i odmrznu 48 sati prije, no sad nećemo nagađati, sve ćeš vidjeti kad krenete.

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Curke moje poslala sam e-mail sinoć i jutros dobila odgovor....baš sam sretna...stvarno je Mirna brza

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Iva Mia, i šta kaže?, nije dovoljno napisati-javila se, samo nas zagolicaš, idete brzo na konzultacije ili?

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

možemo dobiti konzultacije u 3.mj...sad je to stvar odluke...moramo se dogovoriti ja i MM...pa javim

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno Pozdrav svima na forumu!!!

Nisam dugo pisala na forumu,ali ga pratim skoro svakodnevno.Samo naprijed curke i bez posustajanja jer ćete najvjerojatnije dobiti što ste zaslužile,
    Đurđa,poslala sam ti pp.pa mi odgovori na moj ako nije problem,sretno svima

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Iva Mia baš mi je drago da si već u pregovorima,ma ide to brzo svi u PFC su uhodani i vrlo susretljivi.

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Draga Maro u pravu si.....valjda strepim pa sam zato znatiželjna.Hvala ti!

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Vidis Iva MIa to kad jednom krene sa Mirnom ne moze se zaustaviti..Mislim da smo svi iz PFCa odmah bili odusevljeni brzinom odgovora na nase upite.
    Cure,meni na otpusnom ne pise kad su moji embrijici smrznuti,tocnije da li je moguce da su smrznuti nakon 96 sati jer u zagradi pored ovo-toliko i toliko krio..embrijica pise ICSI 96 sati?Sto bi znacilo da se morulice odmrzavaju 1 dan prije transfera??Jel postoji u tome pravilo ili je na odluci dr Hlinke kad ce se sto odmrzavati?

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

U principu ne ocekujem odgovor na moja pitanja;mislim da mi je Mare vec odgovorila-vise je ovo tijek mojih i dalje zbunjenih misli...

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Sela, krajnji transfer je 5. dan i to blastica, nema transfera 6. dan, dakle, ovisno o tome kad su zamrznuti i s koliko stanica tada se mogu odmrzavati, morula se stigne podijeliti u 24 sata, al bome blastica ne.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Mare

olea77 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Cure čitam i slabo razumijem,pojasnite mi šta su blastice a što morule?
    Ne znam jel nažalost nisam došla do toga....

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Cure čitam i slabo razumijem,pojasnite mi šta su blastice a što morule?
    Ne znam jel nažalost nisam došla do toga....
    Nakon oplodnje embrij se podjeli najprije na dvije stanice, pa na cetiri, zatim sest, osam (3. dan), i tako redom. 4. dan obicno bude u fazi koja se naziva morula, a 5. dan kada ima toliko stanica da se vise ne mogu prebrojati je blastocista.

Evo, pogledaj npr. kako izgleda postupak oplodnje u laboratoriju ili npr. ovaj filmic morule i blastociste koji je cak preveden na hrvatski.

olea77 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Hvala Aurora baš si to lijepo objasnila.Sada mi je jasno koja je razlika.

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Cure samo da se javim kako je stanje kod nas!Najprije olea77 hvala na informacijama.Mirna je stvarno brza s odgovorima.Mi krećemo 1.03.na konzultacije a trenutno sakupljam nalaze.Dal koja od vas zna kako funkcioniraju stvari kad se putuje avionom?Čitala sam negdje da ima klinika dogovor sa taksistom.Mirna može to organizirati?

milivoj73 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

samo reci Mirni i taksi Simo te preveze od aerodroma do hotela
    to ti je zbilja najmanji problem...sve je organizirano da se parovi što više opuste i takvi da dođu na postupak što za rezultat treba pomoći uspješnosti...
    sretno

missixty avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Mi smo se u utorak vratili sa konzultacija iz PFC. Obećala sam da ću se javiti i napisati svoje iskustvo, možda pomogne nekome novom da se odluči.
    Putovali smo avionom iz Venezie. Karte su nas koštale 20 eura, ali gledala sam da sada koštaju nekih 70. Ta low-cost linija vozi subotom i utorkom, pa smo i mi ostali toliko gore . Barem smo vidjeli Prag i naučili sistem javnog prijevoza.
    Preko Mirne smo dogovorili da nas g.Simo pokupi na aerodromu i odveze u hotel Belvedere gdje smo odsjeli. Tamo nas je on prijavio na recepciji, dao nam kartu grada i sve objasnio, gdje jesti, što vidjeti, gdje kupovati... Noćenje nas je izašlo 47 eura na noć sa doručkom.
    U ponedjeljak smo imali konzultacije sa dr. Lazarovskom. Klinika je u istoj ulici kao i hotel pa je vrlo lako naći ulaz. Pozvoni se na ulazu i prizemlju haustora se nalazi klinika. Tamo nas je dočekala Mirna na recepciji.
    Doktorica je super, meni i suprugu je objašnjavala što i kako punih 90 min. To mi je bilo osvježenje. Čim je pogledala nalaze i prošle stimulacije, odmah je uvidjela propust kod prošlih postupaka. Lijepo mi je sve objasnila, što znači da potpuno shvaća moju problematiku.
    Jednom rječju oduševila me je
    Rekla mi je da je za mene idealan postupak FET, ono što naravno ne mogu dobiti u Hrvatskoj. Čak postoji mogućnost da kod punkcije radije odluči odmah zamrznuti zametke umjesto transfera, zbog nedovoljne debljine endometrija. Vidjeti ćemo. Stimulacija će biti sa Gonalima Cerotidom, uz Estrofem.
    U postupak ulazim za cca 1,5 mjesec. Jedva čekam. Tamo sam se tako lijepo odmorila i nauživala, da jedva čekam ponovno otići gore...
    A na postupke sam se već navikla pa mi nije neki preveliki stres, jedino ono iščekivanje bete me ubije svaki puta.

Od treme sam potpuno zaboravila pitati kako izgleda punkcija kod njih. Da li mi netko od vas može to napisati? Da li daju anesteziju ili samo sedative, gdje se radi i da li moram imati svoju spavaćicu?

Oprostite što sam u postu pisala stvari koje ste vi već tisuću puta napisali, ali to je za one nove praške mame i tate . I meni je puno pomoglo kad bih sve što mi treba pročitala u jednom postu.
    Sve što vas zanima pitajte, može i pp.

Sretno svima
    Posljednje uređivanje od missixty : 04.02.2011. at 12:51

missixty avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Zaboravila sam napisati da se novac nikako ne isplati mijenjati na aerodromu niti po mjenjačnicama po gradu. Treba prije pitati po kojem tečaju će vam promijeniti. Nas su pokrali kad smo mijenjali samo 50 eura. Uzeli su nam 100 kn od 365. Hm! Tečaj je bio izložen 23, a mijenjali su nam po 17! Dobro da nam nije više trebalo. Uglavnom, u svim trgovinama uzimaju eure, i to po tečaju od 24-25. To je super. Mi smo samo za hranu imali češke krune.

patuljchica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Missixty - evo, kad se već nudiš - odmah slijedi pitanje... Kako (i koliko) ste platili konzultacije? U eurima ili krunama? Primaju li kartice ili keš?
    Mi idemo za dva tjedna na konzultacie, pa vas možda i "uhvatimo" za postupak .

đurđa76 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj missixty prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo se u utorak vratili sa konzultacija iz PFC. Obećala sam da ću se javiti i napisati svoje iskustvo, možda pomogne nekome novom da se odluči.
    Putovali smo avionom iz Venezie. Karte su nas koštale 20 eura, ali gledala sam da sada koštaju nekih 70. Ta low-cost linija vozi subotom i utorkom, pa smo i mi ostali toliko gore . Barem smo vidjeli Prag i naučili sistem javnog prijevoza.
    Preko Mirne smo dogovorili da nas g.Simo pokupi na aerodromu i odveze u hotel Belvedere gdje smo odsjeli. Tamo nas je on prijavio na recepciji, dao nam kartu grada i sve objasnio, gdje jesti, što vidjeti, gdje kupovati... Noćenje nas je izašlo 47 eura na noć sa doručkom.
    U ponedjeljak smo imali konzultacije sa dr. Lazarovskom. Klinika je u istoj ulici kao i hotel pa je vrlo lako naći ulaz. Pozvoni se na ulazu i prizemlju haustora se nalazi klinika. Tamo nas je dočekala Mirna na recepciji.
    Doktorica je super, meni i suprugu je objašnjavala što i kako punih 90 min. To mi je bilo osvježenje. Čim je pogledala nalaze i prošle stimulacije, odmah je uvidjela propust kod prošlih postupaka. Lijepo mi je sve objasnila, što znači da potpuno shvaća moju problematiku.
    Jednom rječju oduševila me je
    Rekla mi je da je za mene idealan postupak FET, ono što naravno ne mogu dobiti u Hrvatskoj. Čak postoji mogućnost da kod punkcije radije odluči odmah zamrznuti zametke umjesto transfera, zbog nedovoljne debljine endometrija. Vidjeti ćemo. Stimulacija će biti sa Gonalima Cerotidom, uz Estrofem.
    U postupak ulazim za cca 1,5 mjesec. Jedva čekam. Tamo sam se tako lijepo odmorila i nauživala, da jedva čekam ponovno otići gore...
    A na postupke sam se već navikla pa mi nije neki preveliki stres, jedino ono iščekivanje bete me ubije svaki puta.

Od treme sam potpuno zaboravila pitati kako izgleda punkcija kod njih. Da li mi netko od vas može to napisati? Da li daju anesteziju ili samo sedative, gdje se radi i da li moram imati svoju spavaćicu?

Oprostite što sam u postu pisala stvari koje ste vi već tisuću puta napisali, ali to je za one nove praške mame i tate . I meni je puno pomoglo kad bih sve što mi treba pročitala u jednom postu.
    Sve što vas zanima pitajte, može i pp.

Sretno svima
    znači bili smo isti dan gore!!!
    sretno

patuljchica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

E da! Još pitanje friškim povratnicima iz Praga. Obzirom sam već prije čula divote o mjenjačnicama i "povoljnim" konverzijama u Pragu, planiram krune kupiti kod nas u banci. ali nemam pojma koliko... Idemo gore za vikend, pa me zanima koliko cash-a treba otprilike za klopu, cugu, kavicu i javni prijevoz, za ugodan vikend u Pragu?
    Naravno, uvijek za slučaj hiće imamo kartice...
    Tnx!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ni kod nas više nije povoljan tečaj, a recimo da za otprilike 960 kn dobije se 3000 kruna, po meni je too dosta, a uvijek se može nadoplatiti (ili ostane za drugi put). Konzultacije su 100 eura i može se platiti u eurima ili krunama.

Lua avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj patuljchica prvotno napisa Vidi poruku
    Missixty - evo, kad se već nudiš - odmah slijedi pitanje... Kako (i koliko) ste platili konzultacije? U eurima ili krunama? Primaju li kartice ili keš?
    Mi idemo za dva tjedna na konzultacie, pa vas možda i "uhvatimo" za postupak .
    Samo gotovina i to euri.
    Što se tiče pitanja-anestezija-ide opća-lijepo zaspeš i probudiš se kad sve bude gotovo. Ne treba ti spavačica-sve dobiješ tamo.
    Konzultacije su ja mislim 100 eura.

Lua avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    Ni kod nas više nije povoljan tečaj, a recimo da za otprilike 960 kn dobije se 3000 kruna, po meni je too dosta, a uvijek se može nadoplatiti (ili ostane za drugi put). Konzultacije su 100 eura i može se platiti u eurima ili krunama.
    ma u biti da,normalno da primaju i eure i krune,ali nama je normalno bolje euri pa nam zato i kažu eure. Da,eto malo sam zapetljala ali skužile ste me

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Lua
    Đurđa~~~~~~~~~~~
    Posljednje uređivanje od mare41 : 04.02.2011. at 14:15

milivoj73 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

vidim da je sada kuna dosta pojačala u odnosu na krunu pa je najbolje mjenjati gore eure u krune...glede mjenjačnica pitajte Mirnu za preporuku, nama je rekla za jednu u centru i fakat je uvijek imala najbolji tečaj...
    u klinici je bolje platiti u eurima...
    cijene u Pragu za klopu, cugu, kavicu i javni prijevoz su manje više zagrebačke pa sad vidite koliko vam treba za vikend...
    za dućane(bilo Bila ili Albert za hranu ili neki od mase shoping centara za krpice) bi preporučio plaćanje karticama jer je dobar tečaj...

moja trudnica je ok...muče je mučnine,umor,pospanost, ali ostalo je dobro...
    ~~~~~~~~za prvu ovogodišnju prašku forumsku trudnicu

patuljchica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj milivoj73 prvotno napisa Vidi poruku
    cijene u Pragu za klopu, cugu, kavicu i javni prijevoz su manje više zagrebačke pa sad vidite koliko vam treba za vikend...
    Milivoj, kada si zadnji put bio u zg? Koje zagrebačke cijene - kaj se tiče prijevoza, u zg nema tramvajkarte za 6 kuna već jaaaako duuuugo!

Tnx svima na seedy odgovorima! Mirni onda nosimo euriće u cash-u, a za ostalo bumo vidli...

I da... na trudničkim mukama!
    (samoo ludi MPO-ovici mogu se veseliti svakodnevnim mučninama i ostalim "čarima" rane trudnoće )

olea77 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Cure jel u pfc i hotelima za smještaj primaju kartice?

Lua avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Cure jel u pfc i hotelima za smještaj primaju kartice?
    U PFC-ne,hoteli-da (mi plaćali Amex-om).

milivoj73 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

točno, tako mi treba kad copy/pastam a ne čitam...karta je točnije oko 5,5 kn a ZG koliko znam oko 10kn...mislio sam više na kave, pive i klopu...
    je upravo tako...luckasti MPOvci vesele se stvarima koje su ostalima "koma"...

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Nadopunjujem Milivoja-takodjer je isplativo kupovati u Tescu,voda im badava,sokovi 100%,cips(zdrava hrana ),Becherovka jeftinija nego drugdje(kao suvenir)...
    Tesco robna kuca par stanica od Namesti Republiky odlican odjel sa priborom za stanovanje i kucanstvo..
    PFC ne prima kartice.

olea77 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Ok,hvala Lua toliko da znam.
    Dugo te nije bilo,vidim da str krenuli početkom godine.Ako hočeš napiši nesto o tome.
    Pozdrav svim trudnicama najviše Praškim Milivoji,Marijakr i drugima ako ima.

patuljchica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Milivoj, ma skužila sam! Samo se malo šalim... Sve jasno!
    Olea kaj se tuče plaćanja karticama u hotelima - pazi! Kad sam surfala i tražila smještaj u Pragu naletila sam na dosta praških hotela koji ne primaju kartice, il ne primaju sve kartice. Preporučam nakon odabira hotela, a je prije book-iranja provjeriti na stranicama hotela koje kartice primaju!

m arta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

milivoji pozdrav trudnici!

ovih dana jedva stignem sve pročitati na forumu , jer i na poslu mi je ludnica i opet obilazim bolnicu.....
    prolaktin mi je opet bio izvan ref.granica, ali ovaj put samo malo i to samo jutarnji, ali moja dr na endokrinologiji se sada našla u bezizlaznoj situaciji. svjesna da nemam vremena odgađati postupak, opet htjela bi provjeriti taj prolaktin zašto stalno varira oko gornje granice i na kraju me naručila za hospitalizaciju da me pošalje na MR hipofize.
    već sam odgodila postupak za siječanj, na veljaču. sad sam opet pitala Mirnu da odgodim za ožujak.
    joj, ne znam ni sama više ništa.....
    kao da nesvjesno odgađam jer se bojim neuspjeha.
    iako imam 100% povjerenje u kliniku, kao da nemam u sebe.

olea77 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Patuljchica hvala na savjetu.
    M arta draga samo hrabro bolje da napraviš što dr predlažu pa čes onda na postupak.Vjerujem da se tako osječaš i da si se obeshrabrila ali nemoj izdrži još malo.Razmišljaj da če sve biti ok i tako će i biti jer misao je tako snažna da toga i nismo svjesni.Znam da je lako reći i sama sam nekada jadna i bezvoljna zbog svega toga,ali brzo se trgnem i vjeruj mi sve izglada bolje.Pusa draga uz tebe smo.

m arta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

hvala na ohrabrenju olea.
    ma valjda mi je došlo neko loše vrijeme, al kako se kaže nakon kiše ide sunce. tako se i ja nadam da će doći bolji dani.

pozdrav svim pražanima i sretno!

đurđa, missixty

missixty avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Draga m arta hvala ti od srca. Ja nisam svaki dan tu, ali vas budno pratim i radujem se svakom novom plusicu kao da je moj.
    Takodjer sretno tebi, patuljcichi i djurdji76...i naravno kome god treba. Mozda nekoga od vas i sretnem gore

Ispricavam se ako sam offtopic, ali na onom odbrojavanju nikako ne mogu pohvatati tko gdje ide

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Lijep pozdrav svima.
    Zanima me veza donacija i krvni grupa ja idem na donaciju js i mislila sam da mi odgovara samo moja krvna grupa ili O ali su mi javili da to nemora tako bit da moze bilo koja grupa.
    Pa molila bih vas koje ste bile na donaciji da mi odgovorite Sela,Durda 76.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •