Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2768

Tema: Potpomognuta u ČEŠKOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Draga Faith 79 dobrodosla i brzo otisla. Sto se tice Praga tamo je sve na jednom drugom nivou i nema veze s ovim kod nas. Pripremi svu svoju dokumentaciju, svakako napravi i AMH, ako nisi, na HZZO stranici skini zahtjev za liječenje u inozemstvu (pod obrasci) i predaj zahtjev u Direkciju HZZO u Margaretskoj ili posalji postom s povratnicom. Sami postupak donacije ti dode od 3800 do 4500 Eura, stim da je PFC jeftiniji i manja je guzva kod dr. L. Moras imati MPO lijecnika iz klinike koja ima ugovor s HZZO (Petrova, Markur, Sv, Duh ili Vinogradska u Zg ili neka druga državna bolnica u RH, eventualno privatna klinika koja ima ugovor s HZZO). Rješenje se ceka nekoliko mjeseci, ovisno kojiko je potrebno liječnicima konzultantima da daju svoje misljenje. Sama priprema je, kad stupis u kontakt s ceskom klinikom, manje vise jednostavan, pijes uglavnom estrofem za zadebljavanje endometrija i u dogovoru s Cesima tamo putujes u određeni dan. Ne znam da li si odradila koji postupak u RH, ali procitaj si cijelu temu uglavnom su odgovori su tu. Ako te jos nesto zanima slobodno pitaj. Pozdrav

Svim ostalim dobro jutro i puno uspjeha

faith79 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

lijep pozdrav onoj koja nije pisala
    puno puno hvala na korisnim informacijama, napravila sam AMH i inhibin B, po preporuci dr.Lučingera koji me je oduševio svojom ljudskošću...očigledno najdulje se čeka naša divna birokracija u Hzzo.
    ćao ćao

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •