Stranica 35 od 56 PrviPrvi ... 25333435363745 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,701 do 1,750 od 2768

Tema: Potpomognuta u ČEŠKOJ

faith79 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj prag prvotno napisa Vidi poruku
    formular od hzzo za liječenje u ino popunjava u cijelosti doktor a ti se samo potpišeš! dobro provjeri kad popuni jesu svi podatci točni, ime, datum rođenja..itd..
    cure imam problema sa tim zahtjevom, u prag me šalje dr.lučinger koji ima privatnu kliniku bez ugovora HZZO, i to mi on ne može ispuniti ni potpisati, predložil mi je dr.kuna ili dr.tomić iz vinogradske, sad opet moram preko uputnice doći do njih da mi to potpišu. ne znam uopće da li se moram naručiti za to ili idem samo tamo pa da pitam??? moj ginekolog iz vž mi veli da njegov potpis hzzo ne bi ni priznal već mora biti specijalist...imate koja iskustva sa tim dotičnim doktorima???

olea77 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Cure,ja danas zvala u hzzo i rečeno mi je da mi je riješenje poslano ali da mi je odobrena inseminacija.Pa ne mogu vjerovati!!!!
    Bili smo 2009 godine na dvije inseminacije donor pa nije uspjelo i oni odobre opet inseminaciju.
    Šta da sada radim da se žalim i tražim IVF jer su šanse za inseminaciju male ili da probamo pa ako ne uspije da podnosimo zahtjev za IVF?
    Pomozite ljuta sam i ne znam šta da radim?Ako se žalim to produžuje opet (iako su mi odgovorili dosta brzo poslala 19.01.pa još falio neki nalaz koji sam poslala 26.01) a ako ne prihvate zanima me da li onda ostaje pravo na inseminaciju ili gubimo pravo i na to?Jel netko imao sličan primjer?Sigurno su inseminaciju odobrili jer sam ja ok ali dalek je to put za tako male šanse kod inseminacije.

patuljchica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Draga olea, da li ćeš se žaliti ili ne je tvoja odluka, ali...
    time što se žališ NE GUBIŠ ONO PRAVO KOJE TI JE UTVRĐENO.Ali, ne možeš ići na postupak dok ne dobiješ pozitivno rješenje.
    Dakle, u prijevodu: ako ti uvaže žalbu, preinačiti će rješenje i poslati te na IVF. Ako ti ne uvaže žalbu, potvrditi će provstupanjsko rješenje i poslati te na inseminaciju.
    Ali, ako ti odeš na postupak prije nego ti ga oni odobre - nemaš pravo na naknadu troška.
    Za ovaj prvi dio sam ti 100% sigurna. Sada, za ovaj odlazak na liječenje za vrijeme dok žalba još nije rješena, nisam 100% sigurna jer sam naišla na postove na forumu da ako je žalba nakon provedenog postupka pozitivno rješena, a zahtjev je podnesen prije odlaska na liječenje, da naknađuju trošak. Za ovo ne garantiram, jer je pravno malo upitno...

skandy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

možda je moguće u dogovoru sa Lazarovskom ,napraviti postupak,uredno ga platiti o svom trošku ( tko je u mogućnosti) a ako HZZO odobri liječenje i uplati određenu svotu na PFC lazarovska taj novac vrati pacjentu

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Skandy bolje ne,jer onda trazis time da PFC lazira datum postupka a to stvarno klinici ne treba,ne treba na njihovo ime pasti ikakva sjena.
    Do sad su bili korektni i izlazili u masu slucajeva u susret pacijentu,ali tako sto zaista ne treba predlagati.Treba cuvati ugled nase male klinike.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Olea ako ces se zaliti,mozes otici o svom trosku na IVF ali ako ti nakon zalbe ne odobre IVF,maca papala.Puno stavljas na kocku.
    Radije pricekaj da odgovore na zalbu.Mislim da rijesavanje zalbe krace traje nego cijela procedura odobravanja(btw-zaista su ti brzo rijesili).
    Pricali smo da je moguce da ce se drzati sheme tri inseminacije.

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Hvala vam svima na lijepim zeljama
    Evo me u Park hotelu cekam da mi jave kad je transfer sutra.
    Mogu vam rec da sam se dobro smrzla malo sam se isla prosetat nakon
    24 satnog putovanja da mi krv proradi..evo sad javili da imamo 5 embriona i sutra u 9 je transfer

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Po meni,trebala bi se svakako naruciti jer ne znam koliko je uputno za takav potpis hvatati lijecnike na hodniku i sli.pogotovo ako nisi njihov pacijent.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Pretorija jutros je i u Zg bilo -11.Bravo za embrije;jesu sve blastice?Pa ti si nam uskoro mama!!

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ovo moje gore o hvatanju lijecnika je islo Faith!

opa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

meni je moj doktor gin.socij,popunio i potpisao zahtjev iz razloga što na zahtjevu ne piše da ga mora popuniti dr,specij.mpo gin.,već samo piše dr.specijalist gin a to je svaki koji ima ugovor sa hzzo-om. takav sam im poslala i prihvatili su mi ga bez problema ]
    Posljednje uređivanje od opa : 25.02.2011. at 16:51

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Faith pokusala sam ti poslati pp ali nemas dovoljno postova. Daj napisi jos 15 postova ili mi posalji mail na misspremanga@hotmail.com

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ona koja piše, treba imati 10 postova za pp, a "bezvezne" postove radi skupljanja broja, admini brišu.

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Da mare41, necu vise nikad tako nesto savjetovati.

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Cure, ja sam danas dobila riješenje od hzzo-a i naravno odobrena mi je inseminacija.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Hop pa nije valjda?Zato su te i slali na hsg jer su na umu imali inseminaciju,sto mu miseka.A pocela dolaziti rijesenja,hm,ko zna,mozda se i moje zaleti(ja nis ne zovem jer mi svejedno,jos mogu cekati...brisevi mi nisu gotovi i ne znam hocu li na histero ili ne).Cure,sto da vam kazem,ako imate vremena i argumenata i zivaca,zalite se.
    Posljednje uređivanje od Sela : 25.02.2011. at 18:46

opa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

hop nemogu vjerovati ja sam baš danas opet zvala i rekli su mi da naz u pon do podne da tražim dr.Sisak pa će mi ona bolje znati reći,uglavnom dva odgovora od doktora su primili a još se čeka od trećeg i tom trećem su poslali požurnicu,pitali su me kad sam poslala zahtjev pa sam im glasno dala do znanja da sam ga poslala u 2010 godini tj.prije puna 3 mjeseca,a što reći treba nam svima puno puno živaca i strpljenja jer moramo ostati prisebni za sve lipooo što nam dolazi,ja se nadam da ćemo mi ako dobijemo poz.rješenje ići u postupak u 4 mj i ovaj put ću se s njima (u pronatalu) dogovoriti da dođem ranije prije štoperice da mi oni odrede kad je vrime za štopericu ali rekli bi "otom potom" kad dobijemo rješenje onda ćemo planirati a do tad ću ih zvati(mislim na hzzo)svaki tjedan da ih podsjetim

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Da , cure, Sela dobro si rekla, pa nije valjda?
    Opa zovi i bori se, ti možda uspiješ, ja ti to od srca želim, ja nisam uspjela dobiti ivf i znala sam da će na kraju i tako ispasti,a toliko sam vremena i živaca izgubila.
    Cure koje imate snage i volje i živaca i vremena , probajte.
    Ja sam probala a sada eto tako je kako je ispalo, a mislim da postići od toga više ne mogu, bar ja, jer nisam nikada bila u postupku, mlada sam i sve je ok., tako d aneznam kako bi za sada što više uspjela od toga.

olea77 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Hop i tebi su odobrili inseminaciju kao i meni.
    I šta češ ti napraviti ići na inseminaciju ili žaliti se i tražiti ivf?
    Ja ni sama ne znam da li probati inse.pa možda upali iako su šanse stvarno male ili ići na žalbu jer nemamo što izgubiti osim vremena naravno pa ako odobre ivf ako ne ostaje opet inseminacija.
    Koliko puta imamo pravo ići na teret hzzo?
    Faith meni je moj socijalni ginekolog dao uputnicu za petrovu da mi ono ispune i potpišu zahtjev jer imaju ugovor sa hzzo i specijalist mpo koji ti popunjava je jedan od članova od kojih se traži odobrenje znači kada ode u hzzo ostaje da odobre još dva specijalista.mislim da ti je tako najbolje.
    opa ne mogu ti poslati pp.neznam jel netka greška ili...

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Ovako, ja sam si razmišljala, ja da i radim žalbu, mislim da ne bi uspjela, jer nisam ni jednom išla na postupak nigdje i sve je samnom u redu i mlada, tako da neznam, d ali bi žalba prošla, ništa ne košta ju napraviti, ali eto mislim da ne bi ništa postigla žalbom.
    Ići ću na ivf, jer inseminacija je kako sve i zmao kakav uspjeh, ali nije ni u tom problem, nego meni je problem, to što ja idem u drugu državu na inseminaciju, pa rađe ću onda otići na nešto što mi daje veću nadu i uspjeh, ja ne kažem d ane može uspjeti inseminacija, ali opet druga stvar je da ja inseminaciju donorom radim u svoj državi, to mi sigurno pristala i išla, ali ovo je druga priča.
    Meni piše u riješenju d atrebam tri puta ići na inseminaciju i koliko znam svaki put ako je neuspjeh podnositi ponovno svu dokumentaciju i ispunjen prijedlog, ma daj pa to je očaj.
    A meni su odlučivali doktori tj konzultanti iz kb sestre milosrdnice, kb sveti duh i kb merkur, tako mi piše u riješenju.

glacova avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj olea77 prvotno napisa Vidi poruku
    Hop i tebi su odobrili inseminaciju kao i meni.
    I šta češ ti napraviti ići na inseminaciju ili žaliti se i tražiti ivf?
    Ja ni sama ne znam da li probati inse.pa možda upali iako su šanse stvarno male ili ići na žalbu jer nemamo što izgubiti osim vremena naravno pa ako odobre ivf ako ne ostaje opet inseminacija.
    Koliko puta imamo pravo ići na teret hzzo?
    Faith meni je moj socijalni ginekolog dao uputnicu za petrovu da mi ono ispune i potpišu zahtjev jer imaju ugovor sa hzzo i specijalist mpo koji ti popunjava je jedan od članova od kojih se traži odobrenje znači kada ode u hzzo ostaje da odobre još dva specijalista.mislim da ti je tako najbolje.
    opa ne mogu ti poslati pp.neznam jel netka greška ili...
    Nas su prvi puta odbili za donaciju js,podnjeli smo žalbu prije nego smo otišli na postupak te nakon povratka dodali još pismo dr.L tj. njezino mišljenje,da je taj postupak jedini način da ostvarim trudnoću. Nakon toga su nam uvažili žalbu i retroaktivno vratili novac. Jest da smo se opet natezali oko dva mjeseca za to,ali podmirili su postupak i prijevoz (bus karta iako smo išli autom).
    Posljednje uređivanje od glacova : 25.02.2011. at 21:08

olea77 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Hop,
    Pa svi mi idemo na donaciju u drugu državu Prag kada u hr nije izvedivo.
    Na inseminaciju možeš ići u trošku hzzo oni plačaju postupak,lijekove i put samo smješaj ne.Ne znamm zašto ne probaš kada več imaš pravo ići na njihov trošak?
    Je da su šanse manje nego ivf ali nikad se ne zna nekom uspije od prve.
    Ako se odlučiš ići na ivf sama moraš platiti postupak,lijekove,put SVE.
    Po meni treba iskoristiti sve na što imaš pravo.
    Ja razmišljam na idem na inseminaciju pa možda uspije več kada su mi odobrili.Ako u kojem slučaju ne uspije (a nadam se da hoće),ostaje mi tražiti ivf za koji me ne mogu poslije odbiti jer bi iza sebe imala tri inseminacije.
    Ne želim više plaćati iz svog đepa postupke a i ne mogu jer u ovo vrijeme meni je to dosta veliki novac i treba iskoristiti sve na što imamo pravo jer smo dovoljno oštečeni jer ne možemo to obaviti u Hr ali svatko odlučuje za sebe.

olea77 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Hop,mislim da ne treba svaki puta podnositi svu dokumentaciju ponovo jer već nas imaju u arhivi samo treba novi zahtjev.
    Tako sam ja shvatila ali ispravite me ako griješim.
    Cure na koliko postupaka imamo pravo ići na teret hzzo-a?

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

molim savjet
    posle ET dal je preporucljivo vozit se do hotela (ja sam u park hotelu)
    ili se polako prosetat.Auto nemam moram taxi uzet,

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Ma znam ja da idemo svi mi u drugu državu u tom i je stvar, zato što moramo ići u drugu državu, da se može raditi sve to u našoj državi išla bi bez problema na inseminaciju, ali tako nekako mi se čini da ako idem u drugu državu i toliko se mučim da mi bolje nešto onda napraviti s čime imam veće šanse.
    A koliko sam ja shvatila tj piše mi u riješenju da mi se odobrava prijevoz javnim sredstvima bez pratnje po najnižj cijeni i po najkračij relaciji prema službenom daljinomjeru javnog prijevoznika i plača mi se ti 400e koliko već je taj postupak, a smještaj ne, mislim, sve je to jadno.
    Neznam što bi ja rekla na sve to.
    Žao mi je zbog sviju nas i nadam se da ćemo sve ostvariti svoje snove.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

pretorija, moj savjet je taxi, ili pitajte da vas Simo odveze natrag (ma nije ni šetnja problem, al zima je i nije baš hotel iza ćoška).

milivoj73 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj pretorija prvotno napisa Vidi poruku
    molim savjet
    posle ET dal je preporucljivo vozit se do hotela (ja sam u park hotelu)
    ili se polako prosetat.Auto nemam moram taxi uzet,
    mislim da doista cca 700 metara nizbrdo do hotela Park neće biti problem...pogotovo što se odleži nakon transfera više od sat vremena...ali ako je problematičan transfer onda ok ili ako misliš da će tako biti bolje...
    mi smo se taljigali pola sata sa tramvaj-bus i mrvica se uhvatila
    puno sreće pretorija
    mž šalje malo ***************************za sutra

faith79 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Sela prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo moje gore o hvatanju lijecnika je islo Faith!
    sela ćao
    da skužila sam da ide mene, i ja ti tak mislim....thanks

faith79 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj opa prvotno napisa Vidi poruku
    meni je moj doktor gin.socij,popunio i potpisao zahtjev iz razloga što na zahtjevu ne piše da ga mora popuniti dr,specij.mpo gin.,već samo piše dr.specijalist gin a to je svaki koji ima ugovor sa hzzo-om. takav sam im poslala i prihvatili su mi ga bez problema ]
    sad sam stvarno u nedoumici...ne znam opa

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Danas je jako lijepi dan u Pragu sunce sija i ja se dobro osjecam idem se napapat prvo pa put pod noge do klinike,
    Hvala vam na savjetima vidicu sta jos dr.L preporucuje,

faith79 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj pretorija prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala vam svima na lijepim zeljama
    Evo me u Park hotelu cekam da mi jave kad je transfer sutra.
    Mogu vam rec da sam se dobro smrzla malo sam se isla prosetat nakon
    24 satnog putovanja da mi krv proradi..evo sad javili da imamo 5 embriona i sutra u 9 je transfer
    bila sam dvaput u pragu kao turista i bilo mi je predivno...mm i ja smo si obećali da ćemo se ubrzo vratiti u prag, no nismo onda znali da ćemo ipak ići samo ne kao turisti....ipak nam je prag suđeni
    pretorija meni je taj grad čaroban, toliko pozitivno djeluje na mene, da se nadam da ćeš uživati bez obzira na sve....

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Pretorija uzivaj u Pragu!Ja bih ipak uzela taksi, ali isto da kazem da Simo nije jedini taksista sto vozi pacijente klinike,klinika ima jos pouzdanih
    taksista....
    Hop olea je u pravu.Za svaki naredni postupak preko HZZO ne treba kompletna dokumentacija nego samo event.ono sto se radilo izmedju dva postupka ako se sto radilo...I imamo pravo na 6 postupaka mislim,nakon postignute trudnoce opet 6.I to podlijeze nasem zakonu o MPO.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Milivoj pozdrav trudnici!

olea77 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Hop,da inseminacija donor je 400 e a lijekove klomifen,štoperica plaća hzzo,a ivf košta oko 2.300 e sa lijekovima tako da je razlika i u cijeni.
    Kako god da odlučiš draga sretno i mora uspjeti.Ja ču još vidjeti što ću točno kada dobijem riješenje.
    Pretorija uživaj u Pragu i sretno!
    Sela jel znaš recimo da ja sada idem na inseminaciju kako su mi odobrili i ne daj bože ne uspije ja tražim od hzzo postupak ivf oni odobre i da li ja mogu odbah ići ili mora proči neko vrijeme između postupaka?
    Za inseminaciju znam da se može ići svaki mjesec jer sam imala dvije za redom jer je bila mala stimulacija samo klomifen.
    Zanima me dali hzzo ima neko pravilo da mora proči neko vrijeme između postupaka?
    Pozdrav našim trudnicama Milivoji,Marijakr......... i nadam se da čemo vam se uskoro i mi pridružiti.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ne,nikad cula da postoji odredjeno vrijeme izmedju postupaka sto je i normalno jer smo svi mi razliciti i razlicite su nam price i anamneze.Naravno da ces izmedju dva stimuliranaa IVFa imati pauzu barem 4 mj kako dr preporucuju,ali za inseminacije naravno da ne.Nakon svoje inseminacije ako ne daj boze ne uspije,dat ces zamolbu za IVF i pauzirati toliko koliko treba da HZZO odluci.

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Evo drage moje da i sa vama ovdje podjelim naše češko iskustvo. Mi smo bili u Reprofitu, mala klinika, puna Britanaca, vrlo brzo odgovaraju i čine se ok...za postotke uspjeha nisam se baš raspitivala ali vidim da su Britanci zadovoljni i uslugom ali i cijenom.
    Mi smo odradili prirodni AID, mislim da dođe 200 E ukupno. Vjerujte da sam bila skeptična oko uspjeha budući da je iza nas 6 stimulacija i isto toliko ICSI-a.
    I eto, uspjelo je...sreća, znam, ali eto znači i da može uspjeti .
    I samo da napomenem da nakon odležanih 15tak min odmah smo se vozili cca 2 sata do Bratislave, tamo šetali i ponovno nastavili vožnju...a nakon toga se ponašali kao da se ništa nije dogodilo....nikakvo mirovanje ili ograničenja i evo me u 18-tom tt

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

LindaL, čestitam i ovdje, bilo bi korisno da staviš kontakte od Reprofita jer ih dosad nemamo, a ja moram napomenuti da poskupljuju od 1.7., a do tad ne primaju u postupke (bar sam ja stekla takav dojam).

milivoj73 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

u Češkoj ima 30ak MPO klinika i zasigurno ima još uspješnih...
    Pronatal i PFC su nam bliski radi nepostojanja jezične barijere ali ovaj podatak je primjer kako bi stvari trebale normalno funkcionirati...

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Za cijenik ne znam....nije me zanimalo. Ovo je cijena AID, barem bila krajem prošle godine. Komunicirali smo na engleskom tako da niti ne znam da li netko od njih zna naš jezik. A naše zadržavanje na klinici bilo je sveukupno oko 45 min.

Njihov web : http://www.reprofit.cz/ (najbolje se javiti na opći mail, ovaj info, pa će vas već netko kontaktirati. mi smo sve ekspresno dogovorili, doslovno, dan dva ali kažem ovo je najjednostavniji postupak, a i prihvaćaju da im rezultate scaninga pošaljete iz Hr)

A ovdje Britanci na veliko raspravlaju o "svojim" klinikama u Češkoj pa ako koga zanima : http://www.fertilityfriends.co.uk/fo...hp?board=347.0.

I samo da napomenem da smo se mi na ovu kliniku odlučili isključivo zbog blizine, bliže nam je od Praga...ali da smo išli na ICSI ili IVF puno bih više pažnje posvetila njihovom uspjehu....ovako ne mogu suditi o tome ali vidim da su žene iz Engleske dosta zadovoljne.

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Evo me u sobi odmaram,transferirana 3 embrija endo super 10mm
    embriji su 96 sati stari i da su dobri tako su rekli i dr.L i embriolog
    Samnom je bila jos jedna pacijentica ona je lezala na trbuhu a meni su rekli da lezim na leda zbog mjehura jer je bio pun i da nebi izdrzala tih 20 min na trbuhu.
    imamo i 3 smrzlica.
    jel jos ko imao transfer 3 embrija i da je doslo do trudnoce ako znate za takve javite mi..

olea77 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

mare,na kakvo si poskupljenje mislila nisam razumila,jel u PFC ?

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ne, olea, mislila sam na Reprofit, a PFC (zasad) neće poskupljivati.
    pretorija, sad navijamo....naravno da ima trudnoća s tako dobrim embrijima i držimo ti fige!

olea77 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ok mare.
    Pretorija sretno uz tebe smo.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Evo mene nakon nekog vremena. Kao što znate i meni su nakon 3 inseminacije i 2 IVF u HZZO-u odobrili opet inseminaciju. Na Badnjak su zaprimili našu žalbu na koju još do danas nisu odgovorili. Prošli tjedan sam zvala i čeka se odgovor još jednog doktora. Već mi stvarno idu na živce. Uz žalbu nisam slala nikakvu dodatnu dokumentaciju. Samo sam se pozvala na broj prvog rješenja.

olea77 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

cris,pa to je stvarno da poludiš.
    Znači ti si išla na 2 IVF i 3 inseminacije i sada su ti opet odobrili inseminaciju.Pa tu stvarno nema logike.
    Koji ti je to postupak po redu jel 5?
    Na koliko imamo pravo postupaka na teret hzzo,cure kažu 6?

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

To bi mi bio 6 postupak. Ne znam koliko je dozvoljeno preko HZZO-a, ali to mi niti nije bitno jer smo ove prije radili privatno o svom trošku.
    Što se tiče ovih u HZZO, kao da se oni vode logikom, samo je lova bitna.

olea77 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Grozno ne znam šta reći taku su i meni nakon 2 inseminacije koja sam sama platila odobrili treću.Sada ni sama ne znam da se žalim ili da idem već kada su odobrili pa ako ne uspije opet podnesem zahtjev za ivf?
    Ne razumijem kada imaju pred sobom nalaze i vide da nije uspjela inseminacija od prije oni opet odobre isto.Naravno da štede na nama i hoču da odustanemo ali ne treba već moramo biti uporne i ići do kraja.
    Chris gdje si išla na postupke?

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Imam osjećaj da nalaze nisu niti pogledali. Inseminacije i IVF sam radila u IVF poliklinici (2 ins. mi je radio dr. Tomić, a zadnju ins. i IVF dr. Šimunić). Zadnji IVF sam radila u Pronatalu kod dr. Mardešića. Sada sam predala zahjev za PFC. Nadam se da ću sada imati više sreće.

olea77 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Hočeš samo budi uporna i biti će rezultata.
    Valda čemo i mi dočekati da nam se želje ispune.
    Pusa i sretno za dalje,javi šta ti je hzzo odgovorio na žalbu.

glacova avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Čekaju odgovor trečeg MPO-vca! To im je izgleda postala mantra!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •