Cure i dečki imam jedno pitanje MOLIM VAS da mi napišete koliko se dugo čeka da vam se jave s terminom iz pronatala? Hvala.
Cure i dečki imam jedno pitanje MOLIM VAS da mi napišete koliko se dugo čeka da vam se jave s terminom iz pronatala? Hvala.
Posljednje uređivanje od Sonječka : 08.03.2011. at 09:14
Ja sam im upit poslala par dana prije Božića. Iza Nove godine javila mi se Danica i rekla da moram malo pričekati i da će mi javiti kada imaju slobodni termin za konzultacije.
... Do danas se nije javila...
Istovremeno, poslala sam upit i u PFC. Dogovorila i odradila konzultacije 21.02. (računaj cca mjesec dana od inicijalnog maila, jer mi smo "upali" u božićne i novogodišnje praznike...). Dobila sam protokol, i kad odradim još neke pretrage, možemo krenuti koji god ciklus hoćemo, a prvi dan ciklusa moramo se javiti dr. L. da nas može pratiti...
Eto, to su ti naša iskustva... Pretpostavljam da kada se radi o donorskom postupku termin nije tako fleksibilan, jer je ipak potrebno više koordinacije, ali to ovisi o postupku za koji se spremate.
Bitno je to da u PFC-u, barem iz naše prespektive, nema čekanja.
bok monja,
ako ideš na ivf+donor sper. ,tu ti se na čeka puno već sljedeći ciklus ideš u postupak a za don.jaj.st mislim da se čeka 2-3 mj ovisno kad nađu donorku,ja sam išla prošle godine na ivf+don.sperm i nisam išla čak ni na konzultacije jer se sve možeš dogovoriti preko meila u 7 mj javila sam da sam počela sa stimulacijom i u 9 mjesecu bila kod njih na postupku,a sad za sljedeći put kad idem dr.M mi je napisao protokol i danica mi je rekla da joj se javim sa prvim danom menz. tj.kad se počmem pikati.
Ja osobno mislim da nema potrebe da se ide na konzultacije(to je samo bacanje novaca,a mislim da ga ni jeda od nas nema viška) već se sve dogovori preko meila.
što se tiče mog rješenja od hzzo još nema ništa novo sutra ih opet zovem pa ćemo vidit
Posljednje uređivanje od opa : 08.03.2011. at 15:01
Opa, ako dozvoliš... malo bi te nadupunila...
Potreba za konzultacijama ovisi o tome na koji se i kakav postupak ide. U našem slučaju (PGD) konzultacije su nužne, jer moramo dati uzorke krvi...
A što se tiče Pronatala, ja sam na moj upit da bi došli na kozultacije od Danice dobila odgovor da su kod njih konzultacije tako i onako pravilo... (pa ti vidi ...?).
Velim, ja bi išla kako god okrenuli, čisto jer volim prije samog postupka uspostaviti neki odnos s dr. ... ali to je već pitanje osobnog stava. A uz sve pare što ćemo u Pragu ostaviti, tih 100 eura čini se prava sitnica.
![]()
A što se tiče Pronatala, ja sam na moj upit da bi došli na kozultacije od Danice dobila odgovor da su kod njih konzultacije tako i onako pravilo... (pa ti vidi ...?).
Prvo pozdrav svima,.....pa baš i nije pravilo da se mora ići u svakom slučaju na konzultacije.
Moj muž je bio malo "dosadniji",pa je zvao Danicu puno puta,te u kordinaciji sa našom dok.gin kad mi je napravljena folikulometrija,otišli smo gore i dobili poslije prvog puta našu malu slatkicu.
Inače postupak je bio IVF+Don.sperm.
Cure,samo naprijed dosađujte im neprestano,bez pardona(govorim o Pronatalu),jer ipak je puno love u pitanju !![]()