Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2768

Tema: Potpomognuta u ČEŠKOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Hop kaj se događa, kaj ima novoga, jesi krenula sa pikanjem?
    Vec dva dana ti šaljem privat pitanja pa kaj imaš pun imbox il kaj?

opa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

cure evo ja danas opet zvala hzzo i opet nisu dobili odgovor od trećeg dok. pa mislim sad mi je stvarno dosta,rekla mi je da je nazovem u petak možda će tad bit nešto,luda kućaaaaa

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

A joj ti pa cekaš taj odgovor još od kad sam se ja vratila sa postupka ako se ne varam, pa oni su ludi!!!!

opa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

da da draga moja ,zato sam sad lipo napisala meil našem dragom ministru i ostaloj ekipi pa ćemo viditi hoće li to išta učiniti plodom a ako ne javnost bi mogla saznati kako nas naš hzzo zakida,
    toliko sam toga napisala u ljutnji da me baš zanima kakva će biti njihova reakcija,a mislim da im u ovo krizno vrime ne treba još dodatnih loših poena.

MBM74 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Helo curke,

da li sam dobro shvatila da nam HZZO plaća dio postupka u Pragu? Ako plaća možete li me uputiti šta trebam učiniti.

Lijep pozdrav

opa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

bok mbm74,
    da istina je da hzzo plaća postupke mpo izvan RH ako taj isti postupak ne možeš obaviti kod nas što je kod mene primjer mom mužu je dijagnoza azzospermija i nama treba donor a to je kod nas nemoguće učiniti,sve što tribaš je skupiti svoje i od muža nalaze,skinuti sa stranica hzzo tiskanicu za lječenje u inozemstvu,uredno je popuniti i da ti tvoj doktor ginekolog potpiše i pečatira i sve skupa poslati na adresu
    HZZO,DIREKCIJA MARGARETSKA 3.P.P.157 10002 ZAGREB, i naravno naoružati se strpljenjem jer ako si čitala malo po ovoj temi ja čekam rješenje već a muka mi je i reći ali 4 mjeseca i još nisam dobila odgovor, već 10 dana svaki drugi dan zovem ali kako ti oni nalaze šalju na tri adrese doktora da iznesu ono svoje mišljenje na meni je baš zapelo i dva doktora su poslali svoje mišljenje a taj treći kao je u zemju propa pa još nije poslao,katastrofa,
    želim ti puno uspjeha nadam se da će tebi odgovoriti u najkraćem roku,

opa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

ako što sam što zaboravila javit će ti se i druge cure pozdrav

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •