Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2768

Tema: Potpomognuta u ČEŠKOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Sela, ne nisam jos dobila rjesenje, trebalo bi biti do 14.03, ali obzirom da je transfer trabao biti 17.03, odustala sam jer mi je to prekratko vrijeme za pripremu puta. Tako da ovaj ciklus samo vjezbqam s estrofemom, a planiram negdje oko 12.4 u PFC. Tako da si napravim gnjezdo za zeku za Uskrs. Valjda ce biti vise nego za Božić. Test sam radila na Bozić u proslom postupku, pa je bilo malo razočaravajuce.

faith79 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Ona koja nije pisala prvotno napisa Vidi poruku
    Sela, ne nisam jos dobila rjesenje, trebalo bi biti do 14.03, ali obzirom da je transfer trabao biti 17.03, odustala sam jer mi je to prekratko vrijeme za pripremu puta. Tako da ovaj ciklus samo vjezbqam s estrofemom, a planiram negdje oko 12.4 u PFC. Tako da si napravim gnjezdo za zeku za Uskrs. Valjda ce biti vise nego za Božić. Test sam radila na Bozić u proslom postupku, pa je bilo malo razočaravajuce.
    ona koja nije pisala, znači krećeš ubrzo, meni su rekli da ako financiram iz vlastitih sredstava onda mogu već u 4 mjesecu, ja ću pričekati rješenje HZZO pa krenuti. Smještaj si osigurala??
    Ne znam, možda na ljeto idem za Prag...

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Da, planirala u ozujku, a bit ce u travnju. Ceka se trece misljenje, pa bi rjesenje moglo biti slijedeci tjedan. Nisam jos rjesila prijevoz i smjestaj, ali budem ovih dana preko ebookersa, obzirom da cemo opet avionom. U svakom slucaju u prosincu za 8 nocenja s doruckom i avionske karte izašlo 4300 kuna, a sad za tri ili četiri dana isto toliko. A sto je tu je, nezgodno nam je zbog posla biti vise dana u Pragu nego sto moramo, iako meni ne bi smetalo. Prag mi je super.

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ona koja nije pisala jel ideš ponovno u postupak ili imaš smrzlića?
    Pošto si s dijagnozom menopauze jel koristiš nešto za reguliranje menge.....Kod mene je slično i do sada nisam ništa uzimala osim što sam za stimulaciju koristila estrofem i onda utrogestan!

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Venera3 idem na FET ili KET na češkom, koristim estrofem i utrogestane, a menstruaciju sam izazvala Primolut Norom, jos ovaj put jer ga vise nama kod nas. Kad bi cekala da sama dode isla bi na FET za Božić.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •