CURE samo da vas obavijestim, jučer sam Mirni poslal mail navečer, i dobila ja ujutro povratni mail. fakat su brzi, nema što. kad dođe rješenje od hzzo,brzo dođem na red 1-2 mj. super, baš sam happy![]()
CURE samo da vas obavijestim, jučer sam Mirni poslal mail navečer, i dobila ja ujutro povratni mail. fakat su brzi, nema što. kad dođe rješenje od hzzo,brzo dođem na red 1-2 mj. super, baš sam happy![]()
javili su mi se iz klinike da su našli donorku, postupak pred kraj 5 mj.
pretorija drži se i ne gubi nadu!!!
faith BRAVO!
Mare, prva crta se pojavila odma i ona je onako debela i dobro se vidi a ova drugase pojavila minutu kasnije i blijeda je al se vidi.
A sutra rano radim drugi test pa cemo vidit kakve crte ce bit.ja bas nemam nekog iskustva sa ovim testovima.
Ali ponedeljak ce pokazat ima li sta kad izvadim betu,
Izvinite sta ste cekale jer net nemam na poslu nego samo doma.
Sve ste![]()
pretorija, draga, aj sutra još jedan test do bete u ponedjeljak (iako bi mogla i sutra izvaditi betu, a u ponedjeljak po duplanje), držim figeeeeeeeeeeeee!
Pretorija nek ti je sretno , a mislim da jeste 100%
danas sam ubola prvu spricu decapeptyl , ruke su mi se tresle. malo je bilo zeznuto ,ali mislim da je ipak dosta tekucine ostalo u meni.
mjesto na kojem sam dala spricu je vec pomodrilo i boli me.
bubana, izvadi decapeptyl iz frižidera pola sata prije pikanja, uhvati malo špekića na trbuhu i pikni, možeš puštati polako da te ne pecka, i nakon toga stisni malo s vaticom s alkoholom, ne bi trebalo biti podljeva, sutra će ići lakše, sretno!
Cure ja sam danas dobila i od sutra počinjem sa pikanjem.
Imam gonale i cetrotide, izabrala sam protokol od dr iz praga, mada je ona navela gonal, puregon ili menopur i cetrotide od 6dc, a moj mpo doktor je bio za suprefact sprej od 1dc i za menopure od 3dc, a sada eto vidjet ćemo, vidim da su gonali za policistične jajnike a ja takve nemam , pa sada neznam da li sam možda trebala rađe menopure.
Nek si ti nama trudnica. Cijeli dan visim na forumu da vidim ima li sto novog. Stvarno si me raspametila s drugom crtom i negativnim testom.
Ja mogu eventualno nacrtati ovu drugu. Nije mi se jednom dogodilo da sam ga gledala sat vremena kasnije da se nije jos jedna pojavila. U svakom slucaju uljepsala si mi dan.
pretorija cestitam!!!! Kad je crtica tu onda je tu,pa kakve je da je,biti ce ona svakim danom sve tamnija i tamnija!!
Bubana -saljem ti ogromnu pusu,pisi cesce na ovom topicu...ti si uskoro nasa praska trudnica...
ja sam gonale koristila,imam PCOS,i 25 let,ali nisam iskreno bas zadovoljna njima bila...sto ja znam,prije toga sam koristila puregon,e to mi je bilo super...ja sam koristila gonale u penu!!
Voljela bih da napravite onaj popis kad tko ide na postupak u Prag,eto tako radi evidencije...ja planiram 10 mj,ako se sto ne promjeni...
Evo ja prijavljujem svoj odlazak u Prag u travnju na FET. Nadam se da ce uskrsni zeko biti darezljiviji od Djeda Bozicnjaka.
![]()
amaria,vidim da si ti korištila puregon reci mi jel idu na recept ili se plaća i koliko?
Moram još točno pitati dr L jel mi u dopisu nije baš jasno ona mi kaže da pošto imam pcos da bolje pijem klomifene a može se ići sa malom dozom Puregona šemi:
-od 3-6 dana ciklusa Puregon 50 IU/I (internacionalnih jedinica na litar),aplicirati podkožno
-7 dana aplicirati 100 IU/I potkožno
-8 dana UZV na osnovu folikometrije planirati dalje i odlučiti o stop inekciji
pa mislim da onda ako idem sa inekcijama ne trebam piti klomifen.
koliko je to inekcija 5?
Malo sam zbuljena pa mi ako nije problem pojasnite.
Pretorija čestitamooooooooo
svim dragim Česima sretno u Pragu
naš mali Čeh je dobro a mamika nas je naručila na trudnički tečaj danas...
svima ~~~~~~~~~~ za bebaće
Ja slala mail u PFC,pitala sam za termin FETa pa cu uskoro i ja na "listu"!
Ja jedva cekam jutro pa cu nadam se razveselit i sebe i vas![]()
evo i mene cure s novostima,dobila ja povratni meil od HZZO-a nakon što sam im sinoć poslala oko 21 sat,i oni meni lipo objasnili da su čekali mišljenje od trećeg doktora i da su baš danas nakon bezbroj poziva i požurnicama tom istom doktoru od njega dobili odgovor i da će mi rješenje biti napisano i hitno dostavljeno eto mojim morama je kraj,sad samo trebam se lipo organizirati i možda i ja upadnem u travanjski vlakić pozdrav
Ja sam se bola sa puregonom samo puno vise jedinica sam imala,ali ne vidim razloga zasto piti klomifene uz puregon,i ja imam PCOS,i jako sam lipo reagirala na sve to,lagana HS,ali nista strasno,ali ja sam imala puuuno vece jedinice od tebe,po 180UI.ali svejedno neznam zasto klomifen+puregon...znam da su neke cure kombinirale klomifen sa menopurom,e a sad neznam zaista.mozda tako treba.Inace sam sve ljekove kupovala vani,puregon sam bas kupovala u Becu,nikad nisam trazila od drzave nista,prezivcena sam ja za njihove zavrzlame,ja stedim pa platim iz svog djepica...kupila sam direktno u klinici tako da sam bez recepta...medjutim koliko ja znam najjfetiniji a kvalitetni ljekovi su u sloveniji.prosli put sam gonale kupovala u mariboru,cjena cak i vise nego duplo manja nego kod nas.i isto ti treba recept,makar dvije rijeci mailom poslate od strane doktorice jer ti inace nece dati...Bez obzira sto placas iz svoga zepa
PS. U Becu je Puregon skuplji nego u sloveniji ne sjecam se tocno koliko sam ga placala,mogla bi potraziti ako imam di racune...znam da me sve zajedno mislim doslo oko 900 eura,cak vise,jer mi je trebalo dosta,i jos sam morala kupiti i jer su mi produzili protokol jos 2 dana...ali tebe nece puno jer nemas puno jedinica...
Amaria,hvala na informacijama i ja ne mislim da će ići klomifen i puregon zajedno ali provjerit ću točno sa dr.
Zanima me da li netko zna jel Puregon ima za kupiti kod nas i koja je cijena?
Ja ga u Rijeci nisam pronašla pa sam ga kupila u Ilirskoj Bistrici
Puregon od 900 IE košta 206,86 E s tim da pinkalu nisam mogla nabaviti nigdje nego su mi je dali u klinici gdje sam se liječila
naručuje se jedan dan ranije
Posljednje uređivanje od skandy : 10.03.2011. at 22:52
meni je dr.P u splitu reka da se Puregon kod nas ne moze kupiti.Mozda da zoves ovu ljekarnu na dolcu,ali tu su cjene paprene,ja sam decapeptil kupila u njih,i pitala za sve cjene tako da mogu usporediti sa onima u sloveniji,mene znoj oblije kad cujem kako izbacuju cifre
Ajmo pretorija vrijeme je za pi pi.![]()
Juuuutro svima....ohho...ho bome se zahuktalo i vidim super vijesti ima.Curke sretno svima koje planirate uskoro put Praga.Draga Pretorija ima li ljepše vijesti od druge crtice čekamo i navijamo za potvrdu i danas deblju drugu crtu. Pozdrav svima!
Mare promijenila si slikicu odlična je!
Bas ste mi uljesale jutrodrage moje. Bilo je ;pi pi'; i isto kao i juce 2 crte
jedna tamna jedna svijetla tako da moramo cekat ponedeljak.
Mislila sam ic vadit betu ali bojim sa cu si pokvarit vikend
Zato cekam 14. pa sta bude.
Sve vas jakoOvo je sve puno lakse prezivljavat uz vas
ste.
I kazes opet "negativan"? Pa cestitke![]()
Sa 2 crtice na testicu ti se bojis pokvariti vikend????
Mama mia!!!Zenooooo,helllooooouuu,you are pregnant,comprendo???!!![]()
Ona koja nije pisala zanimljivo,isti smajlici!
Znaci doslo rijesenje?Ja cu mozda odmah iza tebe u postupak!
Mare sanjala sam te nocas da si trudna!U mojim snovima pricas o
svoje dvije crtice na testicu!Pa zavibrajmo i za to!!~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
pretorija, mene zanima da li je druga crta malo tamnija nego jučer? Usporedi testove, sad svi navijamo za tvoju betu u ponedjeljak.
Pa ta druga crta me brine sta je puno svjetlija od od ove prve ja mislim da bi trebale bit iste boje obadvije jer tako pise na na upustvu.
Al kakva je u odnosu na jučer? Beta bi trebala rasti i pojačavati crtu, al to sad nije za razmišljanje, važna je beta.
Drage cure, sve vi koje "morate" u Češku zbog donacije koja je zakonski u Hrvatskoj dopuštena ali nije omogućena, ajmo na ulice, ajmo pokazati Milinoviću što mislimo o njemu i njegovom zakonu..
http://forum.roda.hr/threads/63965-P...svjed-u-subotu
Nije se na presici pohvalio time da donacija gameta u Hrvatskoj ni 1,5 g. nakon donošenja zakona nije moguća................... i zato još jednom draga naša struka koja Milinoviću daje podršku...... Šimuniću i Kuna - sramite se!
Sela, ne nisam jos dobila rjesenje, trebalo bi biti do 14.03, ali obzirom da je transfer trabao biti 17.03, odustala sam jer mi je to prekratko vrijeme za pripremu puta. Tako da ovaj ciklus samo vjezbqam s estrofemom, a planiram negdje oko 12.4 u PFC. Tako da si napravim gnjezdo za zeku za Uskrs. Valjda ce biti vise nego za Božić. Test sam radila na Bozić u proslom postupku, pa je bilo malo razočaravajuce.
Slazem se Kadauna, mislim da cu se pojaviti u subotu na prosvjedu, a imam i trubu strasnog zvuka, a puhanje mi ide.
Ista boja kao i jucer zato se i brinem ali bice sve ok.
Ovaj vikend uzivam u svojoj trudnoci pa sta bude posle toga.
Ma draga bit ce sve ok, samo naprijed. Znaci u ponedjeljak opet visim cijeli dan na forumu.
Cure tebala bi savjet, što misliti da li da se žalim na svoje riješenej odobrili su mi inseminaciju donorom, na osnovu histeroskopije, jer mi hsg u mojoj bolnici nisu mogli napraviti nisu kao mogli uču sa sondom kroz ušće maternice, pa su me iz hzzo-a poslali u zagreb i tamo mi radili u petrovoj histeroskopiju, ja mislim i čula sam da se histeroskopijom ne može vidjet sama prohodnost i unutrašnjost jajovoda, pa neznam ni sama da se žalim?
Kadauna, naravno da je to ta, valove na sunce
![]()
Moram si urediti profil i avatar,dragi mi je danas stigao pa ce valjda htjeti spustiti se u ove prizemne informatičke vode. Imat cu i ja avatar
Kako su mi super ovi smajlici![]()