-
Uf, očito je da sam nova ovdje, htjela sam poslati post s citatem od Sela i mojim prvim postom, ali sam očito nešto zbrljala i ispala nerazumljiva, sorry 
Naime, bila sam prije nešto više od 4 godine na IVF s doniranim sjemenom u Pragu o svom trošku, od onda imam jednog malog živahnog pričalicu
) Ali i 4 smrzlića.
Ona koja nije pisala, hvala na pomoći. Međutim, već sam bila kod svog MPO liejčnika da mi ispuni tu tiskanicu, ali on nije, rekao je da sam mu prva s takvim papirom (nisam u ZG-u)
Naime, zaključio da se ja trebam informirati jer mi se može desiti, po njemu, da zatražim FET, a oni mi to ne odobre jer sam ja sa IVF-om u Pragu započela puno prije nego li sam poslala zahtjev. Iskreno, meni ovo baš i nema velike logike, ali tko kaže da u HZZO-u postupaju logično 
Dakle, zanima me konkretno, što je pisalo u tim papirima u slučaju kad ste išli na FET, a sam IVF prije toga sami plaćali? Da li zapravo tražite konkretni postpuak ili samo napišete da trebate potpumognutu oplodnju s doniranim sjemenom (ili js).
Ja nikako ne nih htjela ići na AID kad imam već svoje smrzliće, to mi je totalno bezveze. A, čini mi se da je i samom HZZO-u jeftinije platiti transfer nego insemniaciju.
Uf, nadam se da vas nisam udavila i da sam uspjela objasniti što me zapravo muči.
Svima koji su u postupku ili se spremaju uskoro puuuuuno vibrica.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma