Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2768

Tema: Potpomognuta u ČEŠKOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

crinone 8% vaginal gel u Pragu kosta oko 25 eura i da sam malo vise vjerovala u moj uspjeh kupila bih tamo svih 12 kutija koliko ce mi trebat do 14 tjedna,
    Ali strah me bilo kupovat sta cu ako mi ne budu potrebni tj ako bude minus na testu,i tako ja kupjla samo 3 kutije do bete i par dana posle.
    Onda kad mi je beta bila pozitivna nastala panika sta sad kako do crinonea jer u mom gradu ga nema, nabavljam ga po velikoj cjeni 70 eura po kutiji ali isplati se sve za moju bebicu
    kad smo uspjeli platit cijeli postupak( a nije nam ovo bilo prvi put) proguracemo nekako.. pogotovo sada kad sam trudna.

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Pretorija,od kojeg puta ste vi uspijeli?
    Cestitam vam

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj sretna100 prvotno napisa Vidi poruku
    Pretorija,od kojeg puta ste vi uspijeli?
    Cestitam vam
    Mi uspjeli iz 3-ceg pokusaja ali bio je prvi u PFC-u,u prva dva jednom su lose odabrali donorku a drugi put mene lose pripremili doslo do krvarenja prije ET.
    Onda sam ja odlucila procitat sve forume nase i strane i kontaktirala sam neke forumasice koje su mi puno pomogle sa svojim iskustvima,

Crinone gel je u aplikatorima jako je pogodan za stavljanje
    U jednoj kutiji ima 15 aplikatora to je za 7 dana.

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Pozdrav svima.Evo me na 5.d.c. a 4.dan stimulacije i imam pitanjce.8.d.c.(utorak) bi trebali biti u PFC-u na uzv. ali mi Mirna još ništ ne odgovara za termin.Pričekam pon.pa da onda zovam kliniku?Trebala bi znat termin kako bi mogla u pon.otvoriti bolovanje.I još nešto.Malo mi je čudno ali imala sam menzes samo tri dana,a inače imam po 4,5dana.Dali je to povezano sa stimulacijom?Opa vidim da imaš slični protokol ajd pomogni,Milivoj 73 tvoji su savjeti uvijek dragocijeni.!!!!!!Pozdrav!!

opa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

ej draga vjerujem da će ti mirna brzo odgovoriti jer ako ti je u utorak 8 dan već bi tribala znati kad ti je biti kod njih na ultrazvuku da se možeš pripremiti(bar ja tako volim sve znati unaprijed jer ipak je prag dalekoo),meni ti je mens isto trajao 3-4 dana ,sićam se da je tako bilo i zadnji put ,evo ja se pakiram i sutra ujutro krećemo jupi,sretno draga,jesi bila na folikul.kod nas u hr
    Citiraj tika08 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima.Evo me na 5.d.c. a 4.dan stimulacije i imam pitanjce.8.d.c.(utorak) bi trebali biti u PFC-u na uzv. ali mi Mirna još ništ ne odgovara za termin.Pričekam pon.pa da onda zovam kliniku?Trebala bi znat termin kako bi mogla u pon.otvoriti bolovanje.I još nešto.Malo mi je čudno ali imala sam menzes samo tri dana,a inače imam po 4,5dana.Dali je to povezano sa stimulacijom?Opa vidim da imaš slični protokol ajd pomogni,Milivoj 73 tvoji su savjeti uvijek dragocijeni.!!!!!!Pozdrav!!

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Pitala sam dr.L.za uzv. ali mi je napisala da nema potrebe da radim uzv.prije tog 8.d.c.Hvala vam na ohrabrenju.U pon onda zovem Mirnu.Zna možda netko radno vrijeme klinike?ujutro od?Draga Opa sretno!!Možda se sretnemo u klinici.Mare41 hvala ti!!!!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •