Citiraj patuljchica prvotno napisa Vidi poruku
Ja totalno uplašena tom hiperstimulacijom i u stvari već danima živim u očekivanju... U međuvremenu pijem 4-5 L vode dnevno i većinu vremena provodim na WC-u.
Missixty, puno bi mi pomogla kad bi mi opisala simptome koje si imala sa hs, i što si radila? Tnx!
Sorry ako sam OT i ako zvučim histerično
Draga patuljchica, evo pokušat ću ti opisati moje simptome. Ali bez panike, nije ništa prestrašno. Najprije sam osjetila da sam se dosta napuhnula u gornjem području trbuha, kao da sam se previše najela.
Navečer sam tu nadutost počela osjećati sve jače, a onda me je počelo i dosta zatezati (osjećaj kao da ću eksplodirati, doslovno), ali ja i inače imam velik trbuh, možda se mršavijim curama ne manifestira baš tako. Također cijelu noć nisam mogla mokriti (to je recimo glavni pokazatelj). Pred jutro sam uspjela zaspati i kad sam se probudila već je bilo bolje jer sam uspjela isprazniti mjehur. Išla sam na hitnu gdje me je poslao ginekolog, ali tamo me nisu htjeli niti pregledati obzirom da mi je bilo bolje. Tako da se nemaš što bojati. Kada sam prvi puta dobila hiperstimulaciju, tada su mi ti simptomi trajali puna 3 dana. To je bilo mučenje jer se ni u krevetu ne možeš namjestiti kako treba a da trbuh ne žulja i smeta. Ali draga sve je to ništa čega bi se trebala plašiti, podnošljivo je, a pogotovo kad znaš da to može biti znak da se beta lijepo dupla
Nadam se da nisam sad nekoga preplašila, to je samo moje iskustvo, ne mora biti kod svih isto, a također se u puno slučajeva niti ne pojavi. Ja sam očiti sklonija tome zbog jaaako policističnih jajnika (valjda). Dobro je što piješ puno tekućine, samo tako i nastavi.
Sretno draga i bez straha!