Cure, nije bezvoljnost zbog hormona, već suptrotno... nemate sada svojih hormona zbog supresije.... Proći će i to raspoloženje! Sretno1!!!
Cure, nije bezvoljnost zbog hormona, već suptrotno... nemate sada svojih hormona zbog supresije.... Proći će i to raspoloženje! Sretno1!!!
Cure, pomaže ako se decapeptyl užasno sporo istiskuje, on dosta peče. Ono sporo sporo... da ti bude dosadno i pitaš se kad će više. Toliko sporo da to ni jedna medicinska ne bi tako jer bi požutila. Nervirajuće sporo, da pratiš kako tekućine nestaje milimetar po milimetar. Tad ništa ne boli. Svima sretno!
isto pomaže ako ga pola sata do 15 min izvadite prije iz frižidera tada ne boli uopće!
Meni su danas ponovo poslali isti protokol i traže potvrdu da li smo u postupku. Enigma je dakle riješena. Nisu primili ni jedan mali koji sam poslala, iako mi nije jasno kako. Danas sam zvala na +386 31 577 101 i uključuje se sekretarica koja kaže da taj broj više ne postoji, a svi ostali brojevi su stalno bili zauzeti. Stvarno ću ispalit pa ja kao da pokušavam dobiti Novi Zeland.
Sad sam poslala novi mail na obje adrese, a sutra ponovo telefoniranje.
Aneri, ako ti kaže "številka ni dosegljiva" to ne znači da ne postoji, to je to kad izbacuje jer masu njih pokušava dobit.
aneri, samo napravi reply na taj mail koji su ti oni poslali, nema šanse da to ne dobiju
aneri sekretarica na tom broju ti tako kaže (broj se ne koristi) kada mobitel nije uključen. znači broj se koristi nego je stvar u tome da aparat sestra vjerojatno nije stigla uključiti. zovi na onaj drugi broj u mailu...tamo ćeš ih sigurno dobiti
poštom?? Ne, dobila sam samo ovaj mailom. Mislim da ni ne šalju poštom.
Ali mi je na svaki moj reply sestra Jasna odgovorila
mislim da bi i poštom trebale dobiti, ma nema veze, možda više i ne šalju poštom. meni sestra nije odgovorila na mail al kad sam zvala da obavijestim kako sam počela piti kontrac. sve je bilo ok, pa pretpostavljam da je to to, samo nekom stigne odgovorit nekome ne
Konačno sam je uspjela dobiti. Neki sasvim drugi broj pa ga pišem ovdje ako kome zatreba:+386 2 321 2490. Moram ovaj tjedan provjeriti prolaktin i ako je i dalje povišen na tablete, nadam se da neće biti.
Usput danas idem s posla i slušam vijesti da su u Sloveniji u općem štrajku svi javni službenici, pa ako je logika ista kao i kod nas onda to obuhvaća i zdravstvo.
Imam još jedno tehničko pitanje. Da li za postupak u Sloveniji, može moj doktor otvoriti bolovanje? Naime, radim u školi, pa imamo kolektivni godišnji tako da to ne mogu koristiti. Ima li netko slično iskustvo ili ideju kako da izmudrujem bolovanje, ako nemam zakonsko pravo?
Aneri, pitaj svoga liječnika opće prakse i pokaži svu liječničku dokumentaciju ili neka ti soc.ginekolog napravi prijedlog za bolovanje, i mislim da ne bi trebalo biti problema.
Pozdrav cure,prvi put se javljam na ovaj forum.ja sam u postupku trenutno za 10 mj.svim curama želim sretno i naravno da ovaj put bude onaj koji dugo čekamo!interesira me ako ima koja koja je bila u ponedjeljak 4.10. na UZ u Mariboru?kako je bilo?ja sam napravila uz kod nas 29.09.sestra J me nije stavila za 4.10. već je rekla da če mi javiti za sljedeći uz.kada vam je zakazan sljedeći uz?Hvala i sretno još jednom!
Jesu oni još uvijek u štrajku?
Aneri možeš do 3 tjedna bez komisje samo predoči dr. opće prakse dokumentaciju i ne bi trebalo biti problema
Dobrodošla vulkan!
Takođe sam u postupku za 10.mjesec i bila sam juče na uz u Mariboru. Veoma su srdačni, brzi i efikasni, zaista odličan i uigran sistem, imam samo pozitivne utiske.
Sljedeći uz je dogovoren 11.10, a sestra Jasna će ti javiti termin.
Puno sreće ti želim!
vulkan prvo dobrodošla i drago mi je da imamo još jednu istrijanku...
ako mi možeš reći kod kojeg dr si odradila taj prvi uzv? u kojem gradu? može i na pp...tnx!
Pozdrav Loks!znači ima nas još istrijanki?evo ja sam radila uz kod dr.štefanić-Poreč.oprosti ali neznam kako pisat na pp.danas sam dobila termin uz za 11.10.ja sam izabrala merional-dr.vlaisavljević je rekao da može.bili smo u mađarskoj po njih.nemam glavobolje ni valunge ali zato kod mene bue uvijek kašljanje !danas osječam napetost trbuha!
30.09.2010. poslala sam dopis i nalaze za Maribor ... što mislite kada bi mogla očekivati nekakav odgovor od njih??
mravak ja ti nebi znala jer smo se mi prvo naručili na konzultacije i odnjeli im sve nalaz. Nadam se da ćeš dobiti uskoro odgovor jer nije ni gore situacija i komunikacija savršena obzirom na štrajk. Naoružaj se strpljenjem.
mare157 naučila sam se strpljenju u našoj čekaoni.... strpljen spašen!! ... A tebi želim 2 kuckava srca!
Nisam se previše zanimala za taj štrajk... ali kakve veze ima taj štrajk kada idemo privatno??
Nemam glavobolje od gonala, ali imam nalete vrućine i vrtoglavice kao mare i još dodatno mučninu i grčeve u stomaku![]()
Evo drage moje,ja još nisam dobila termin za konzultacije a papire sam im poslala u 6 mjesecu.Naime, dobila sam samo odgovor da su me stavili na listu i da ću termin dobiti kroz koji tjedan.Zvala sam ih još pretkraj osmog mjeseca i rečeno mi je da bi mi trebalo poštom stići do rujna jer su bili godišnji i bla, bla.Vidim da ste sve u nekom periodu od dva mjeseca dobile termin a na meni je zastoj.Da možda ne misle samo poslat sam protokol kad za to dođe vrijeme ?Neznam, nisam pametna kaj vi mislite ?
termin za konzultacije trebaš sama organizirati, tj nazvati i dogovoriti. inače ćeš dobiti samo protokol na proljeće i that's it
Hvala ksena 28 na brzom odgovoru, ali ja sam im sa svojim nalazima tražila da mi dogovore termin a i tad sam očekivala da će mi uz to i poslat koje pretrage moram napravit.Znači moram se opet primit telefona![]()
Miška, zovi, obavi konzultacije i na konzultacijama se dogovorite za terapiju, to bi bila moja preporuka.
Ma ovo je da poludiš, skoro cijeli sat zovem i stalno je zauzeto ( sad da li nas se ignorira jer fakat nemre bit toliko zauzeto ).
Samo da provjerim info,zove se onaj broj iz bolnice 00 386 31577101 jel tak ?
Nina 1 da li se i na tom broju dogovaraju konzultacije kod dr Vlaisavljevića a ako da,u koje vrijeme ? Hvala draga
stigao i naš protokol , od 2. dana cikl. logest od idučeg cikl. za stimulaciju menopur (u 3. postupka koristila gonal ) jedino mi nije jasno nema decapeptila ili nešto drugo za suspresiju , napisala mi je da kupim 20 amp. menopura za prvih 5 dana stim. a ostalo kod njih uključujući i cetrotide za koje piše da je aplikacija 5/6 dana stim. pa dalje . Dali netko ima takav protokol ?
Mogu li negdje u blizini ambulante u MB kupiti decapeptyl?
U pon. sam u 16:30 naručena na UZV, a u 17 h si dajem injekcije - glupo mi je nositi decapep. sa sobom, a i ne znam kako bih ga skladištila na hladno tijekom puta...mislila sam onda tamo kupiti 1 decapeptyl.
Zna li neke gdje ih ima i koja je cijena?
U Sloveniji nema decapeptyl da se kupi, samo diphereline 6.86 eur, a sastav im je isti (jedino što je diphereline prašak + rastvor pa se mora miksati).
Mi smo na prošli uz nosili decapeptyl u putnom frižideru sa patronama, krenuli smo u 9.00, a vratili se u ponoć a temp u frizu je ostala na +3 (ubacila sam termometar da pratim situaciju)
Ma daj Maco pa lijepo na njima piše da se mogu do mjesec dana skladišti na sobnoj temperaturi tako da ih nosi sa sobom nema nikakvih problema, tako sam i ja radila a išla sam u 6. mj.
javljam da sam dobila odgovor iz Maribora. Ne idem sa supresijom.... odnosno imam kratki protokol. Sada sam puno mirnija.
Koliko ste dobile gonala na dan?ja sam dobila 4 na dan do 11.10.Napisali su mi da kupim 30 kom.pozdrav!
Pozdrav svima,imam jedno pitanje...Je li netko nabavljao ljekove u Mađarskoj,kažu mi da treba recept od mog doktora,e sad daju li naši ginekolozi to?
Tinkica!mi smo nabavljali lijekove u mađarskoj-merional-nije nam trebao recept.zvali smo prije da smo sigurni da ih imaju i bez problema kupili.pozdrav!!!
Evo sva sretna javljam da mi je prolaktin 221, znači ne moram tablete.
Od ponedjeljka idem u drugi krug s kontracepcijom.
Meni u protoklu piše Decapeptyl 0,1 (ili Diphereline 0.1) 28 amp (4 kutije) i u ljekarni cijena 1250kn.