Stranica 14 od 73 PrviPrvi ... 412131415162464 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 651 do 700 od 3737

Tema: Potpomognuta u SLOVENIJI

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    aneri avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Ja sam papire prvi put poslala u 1. mjesecu. Onda su mi u 4. poslali odgovor da sam stavljena na listu čekanja, a protokol sam dobila krajem 8.mjeseca da sam na terminu za punkciju oko 20.11., znači malo manje od godine dana.
    Možda se sad to malo i produži onima koje trebaju, jer sam pročitala čini me se negdje, možda čak i ovdje da oni neće raditi u 1. i 2. mjesecu jer renoviraju odjel.

aneri avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Ja nakon neuspješnog pokušaja na VV idem prvi put u Mb. Ta komunikacija me izluđuje, pogotovo što sav taj postupak tako skupo plaćamo, pa još kad uzmem u obzir ovo iskustvo koje piše Aurora stvarno je to ipak neprofesionalno. Bez obzira na njihovu uspješnost i to što se mi svi nadamo koji idemo da ćemo biti dio te pozitivne statistike ipak uz toliki novac to bi po mom mišljenju trebalo bolje funkcionirati, mislim ta komunikacija. Sve smo koliko kužim dobile isti protokol bez obzire na uzroke naše neplodnosti, pa sad ti budi umjetnik i dođi do potrebnih informacija. Ja sam ih osobno dobila više na ovom forumu nego od njih.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj aneri prvotno napisa Vidi poruku
    Ja nakon neuspješnog pokušaja na VV idem prvi put u Mb. Ta komunikacija me izluđuje, pogotovo što sav taj postupak tako skupo plaćamo, pa još kad uzmem u obzir ovo iskustvo koje piše Aurora stvarno je to ipak neprofesionalno. Bez obzira na njihovu uspješnost i to što se mi svi nadamo koji idemo da ćemo biti dio te pozitivne statistike ipak uz toliki novac to bi po mom mišljenju trebalo bolje funkcionirati, mislim ta komunikacija. Sve smo koliko kužim dobile isti protokol bez obzire na uzroke naše neplodnosti, pa sad ti budi umjetnik i dođi do potrebnih informacija. Ja sam ih osobno dobila više na ovom forumu nego od njih.
    Imaš pravo što se komunikacije tiče. Mislim da je problem što ima samo jedna sestra (super sestra!) kao interface prema nama i ako ona ne može pisati (npr. nek joj se probuši guma na biciklu kad ide na posao, svejedno zašto), koliko sam skužila nitko ju ne mijenja. Ipak, što se cijene tiče, nama je to svima grozno skupo, a opet kad pogledaš cijene u Bruxellesu, ovi su prihvatljivi. Hoću reći, dobro rade (osim te komunikacije), a jeftiniji su od drugih dobrih.

S druge strane ja sam jedan prirodnjak odradila u SD, tu nisam imala nikakvu šansu komunicirati prije postupka, nego samo na pregledima i prvom razgovoru, a u Mb isto možeš pitati što hoćeš kad si na pregledu. Je l moguće u drugim bolnicama pitati mailom?

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Naravno drugi je problem i taj što niti jedan MPO-ovac ne može odmah znati kakva je stimulacija i kakav postupak za pojedinog pacijenta dobar, a da se nije prošao bar jedan stimulirani kod tog doktora. Na žalost i tu se najbolje uči metodom pokušaja i pogrešaka, a mi za to nemamo uvijek dovoljno novaca...

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj aneri prvotno napisa Vidi poruku
    Ne želim da ispadne da branim Mb, ali i sami pacijenti su pomalo krivi, jer se ne odluče otići tamo na prethodni pregled i dogovor s dr. V. Svi očekuju da im se e-mailom i telefonom temeljem nalaza odredi najbolja terapija. Kao i to da 3. dc odrade kod dr.-a u Hrvatskoj, pa nemaju svi MPO specijalisti iste metode rada i mišljenja o stanju pacijenta. Znam da je daleko i skupo i da je problem izostajati s posla, ali kako je taj postupak prilično skup milsim da taj dodatni trošak nije toliko veliki u usporedbi sa cijenom pogrešne stimulacije i fulanog postupka.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Marnie prvotno napisa Vidi poruku
    Ne želim da ispadne da branim Mb, ali i sami pacijenti su pomalo krivi, jer se ne odluče otići tamo na prethodni pregled i dogovor s dr. V. Svi očekuju da im se e-mailom i telefonom temeljem nalaza odredi najbolja terapija. Kao i to da 3. dc odrade kod dr.-a u Hrvatskoj, pa nemaju svi MPO specijalisti iste metode rada i mišljenja o stanju pacijenta. Znam da je daleko i skupo i da je problem izostajati s posla, ali kako je taj postupak prilično skup milsim da taj dodatni trošak nije toliko veliki u usporedbi sa cijenom pogrešne stimulacije i fulanog postupka.
    Marnie ti nisi citala moje postove? Mi se jesmo odlucili ici tamo na prethodni pregled i dogovor, takodjer i 3. dc bas zato da oni tamo imaju direktan uvid i kontrolu nad svime. I nije nam pomoglo. Stoga nisam sigurna koliko je to uopce bitno, pogotovo ako netko u svom gradu ima MPO doktora kod koje moze obaviti te stvari...

bebach forumasica skandy je bila u Ljubljanskoj bolnici u postupku, pa ako slucajno ne vidi ovaj tvoj post, posalji joj privatnu poruku.

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Aurora* prvotno napisa Vidi poruku
    Marnie ti nisi citala moje postove? Mi se jesmo odlucili ici tamo na prethodni pregled i dogovor, takodjer i 3. dc bas zato da oni tamo imaju direktan uvid i kontrolu nad svime. I nije nam pomoglo. Stoga nisam sigurna koliko je to uopce bitno, pogotovo ako netko u svom gradu ima MPO doktora kod koje moze obaviti te stvari...

bebach forumasica skandy je bila u Ljubljanskoj bolnici u postupku, pa ako slucajno ne vidi ovaj tvoj post, posalji joj privatnu poruku.
    Nazalost i ja sam vec pisala o slicnim iskustvima..za konzultacije se treba dobro pripremiti..meni je to bio prvi postupak i zaista mi odlazak na konzultacije nije pomogao. Prosla kao Aurora, ali sam vec pisala o ome (samo za inf. onima koji idu)..pripremite pitanja jer dr. V nema puno vremena, pogotovo ako bas niste uobicajeni..

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj zedra prvotno napisa Vidi poruku
    hej curke..vidim da ste u većini pocele s kontracepcijom..ja danas brojim 41 DC i menge nema...pa neviđeno, ovo se nije dogodilo godinama...a valjda cu uspjeti do 25. sretno svima...
    test si napravila?

Strumpfica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

hej curke..vidim da ste u većini pocele s kontracepcijom..ja danas brojim 41 DC i menge nema...pa neviđeno, ovo se nije dogodilo godinama...a valjda cu uspjeti do 25. sretno svima...
    Ajoj, pa još ima lufta do 25., sigurno će krenuti....
    Ja sam da ne bi bilo "nismo znali" za svaki slučaj popila 7 dana Duphastone (20.-26.d.c.) pa sam uspjela procuriti tek 37 dan ciklusa (a obično se procuri par dana nakon što ih se prestane piti), no mislim da ti je sad malo prekasno da to probaš.
    Ako ne dobiješ do 25. javi se sestri Jasni, sigurno ima neki as u rukavu za takve slučajeve, vrlo vjerojatno nisi jedina

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ja sam na 1 UZV išla kod njih taj 3. d.c. jer nisam htjela da mi se desi još koji propust i mislim da je dobro je da sam tako odlučila jer me dr. pitala kakve su mi bile prijašnje reakcije na stimulaciju i kad sam joj rekla da sam imala najviše 2,3 jajne stanice sa 4 amp. Menopura, dala mi je velike doze Menopura- 5 amp. na dan i poslije smanjila na 4, da nisam došla tamo tko zna za koliko bi se oni odlučili - a pretpostavljam da bi mi dali puno manje doze zbog straha da ne pretjeraju. Još da su se samo odlučili umjesto Decapeptila dati Cetrotide za suspresiju vjerojatno bi rezultat bio bolji, no sad je gotovo sad ću znati za ubuduće

bebach avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Pozdrav svima! Da li netko ima iskustava (ikakva) sa bolnicom i doktorima u Ljubljani (ne dr. Reš)?
    tnx! i ~~~~~~~~~~~~~ svima za sve šta vam treba!

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

da, test sam napravila, i naravno još jedan u nizu negativnih...i bila na uzv, endometrij sekrecijski 10.1 mm...i šta sada nemam pojma...

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

hej slovenke da li ću u Mb zadnjih 12 dana stimulacije uzimati i decap i gonale zajedno?

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

loks, da..i jedno i drugo do štoperice..piše na protokolu...

bebach avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Aurora hvala ti!

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Ma, pisala sam i ja o ne baš pozitivnim iskustvima sa MB za nas pacijente sa nekim posebnijim slučajevima. Aurora potpuno se slažem s tobom da vama te konzultacije nisu imale smisla, jer niste dobili što ste trebali. Kao što sam pisala u jednom od svojih prethodnih postova, Mb je dobro podmazana mašinerija bez individualnog pristupa. Ali moj je post u ovom slučaju bio upućen ljudima koji se užasno nerviraju zbog e-mail i telefonske komunikacije s Mb, a kao što je Jelena rekla, s našim klinikama također ne možeš ostvariti nikakvu komunikaciju van pregleda.
    Cure s ovog topica, oprostite za moj OT .

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja upravo došla iz MB s UZV-a.
    Danas je 12. dan stimulacije, do sad primila 26 gonala i 26 decapeptyla.
    Folikula imam puno, desetak na svakom jajniku.
    Nažalost još su premalene za punkciju, najveće su 17mm, endo 12mm.
    Dr.V me naručio sutra u 8h na UZV u bolnicu, želi vidjeti što će biti do sutra, nada se da će narasti dovoljno da punkcija bude u pon. jer se boji hiperstimulacije ako budem još 2 dana na gonalima.
    Ne znam kako mi je ovaj put tako različita reakcija, kad sam prošli put bila na gonalima primila sam 21 komad i imala 10 folikula,nikakve hiperstimulacije nije bilo. Taj put sam bila u kratkom protokolu - jel' moguća ovakva drugačija reakcija samo zbog decapeptyla? I još mi je dr.rekao da ova moja reakcija ukazuje na policistične jajnike, o tome mi u ove 2 god. nitko nije ništa rekao, svi hormoni su mi u redu i u prirodnjacima sam imala 1-2 folikula, nikad ciste.
    Sada bježim u krevet jer ujutro ranom zorom opet prašimo u MB.
    Nadam se da ćemo ovaj put uspjeti jer mi je već dosta putovanja,pikanja,dodatnih troškova...
    Sretno svim curama u postupku!
    Posljednje uređivanje od maca2 : 15.10.2010. at 20:50

fresia avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Cure, ostala su mi 3 Decapeptyla viška, uredno čuvana na temperaturi do plus 8
    Ako kome treba neka se javi na pp pa ćemo se dogovriti oko preuzimanja.
    Svima sretno u tekućim postupcima

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Maca2, ne bih rekla da je zbog decapeptyla, u dugom protokolu s decapepetyloma, koliko znam, bi se teoretski trebalo dobit manje folikula, nego u kratkom.

ia30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Maca2, ne bih rekla da je zbog decapeptyla, u dugom protokolu s decapepetyloma, koliko znam, bi se teoretski trebalo dobit manje folikula, nego u kratkom.
    teoretski da,ali ja sam evo iznimka-više js dobijem na dugom protokolu nego kratkom!

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Strumfice, mislila sam i ja probati bar 5 dana gestagena, ali sam odustala pa kako bude...uvijek mi nešto komplicira postupke, već sam navikla...
    sretno curke svima..

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Mariborčanke,
    koje imate zadnju kontracepcijsku pilulu 17.11., a planirate na prvi UZV u Maribor, koliko unaprijed je potrebno javiti se sestri Jasni kako bi dobila termin

Strumpfica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj 2hope prvotno napisa Vidi poruku
    Mariborčanke,
    koje imate zadnju kontracepcijsku pilulu 17.11., a planirate na prvi UZV u Maribor, koliko unaprijed je potrebno javiti se sestri Jasni kako bi dobila termin
    Meni je rekla da ćemo se o terminu dogovarati početkom studenog(ja sam izgleda sve ispitala unaprijed)-uopće ne planiram kupovati niti gonale niti menopure nego se želim tamo na licu mjesta dogovoriti točno što i kako ćemo raditi stimulaciju.

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj 2hope prvotno napisa Vidi poruku
    Mariborčanke,
    u protokolu piše da javimo svaki početak uzimanja terapije. javit ćeš početak uzimanja decap. ili dipher. šta već budeš uzimala i mislim da tada nećeš dobiti termin za uzv. naš prvi uzv je 22.11. i mislim da ćemo par dana prije mailom dobiti obavijest u koliko je sati tko na uzv

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Kod mene sutra štoperica, a u utorak punkcija!
    Nadam se da ćemo ovaj put doći do blastica i smrzlića...za sve više me strah nadati se pa jako razočarati u neuspjeh...

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

2hope, ja sam 17.11. na zadnjoh tbl (ako uspijem dobiti mengu) i piše mi u protokolu da javim sestri jasni kad pocnem uzimati kontracepciju pa pretpostavljam da onda kaže kada je uzv...pa pošalji joj mail s upitom pa će ti valjda odgovoriti...
    maca2, samo hrabro...imaš super folikule...

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

hvala zedra, za kontracepciju sam joj se već javila jer sam ti ja u prvoj skupini, započeti ću uskoro i s drugom turom kontracepcije
    javit ću joj se pred drugu fazu - supresija decapeptylom, pa dogovoriti u UZV

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

ah, evo i moje presvitle...nakon 43 dana...u subotu prva kontracepcijska tbl...e sada ne znam jel se trebam javiti taj dan jasni ili mogu već sutra nazvati i reći da mi je u subotu 7. DC i da startam...?

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

loks, nisam sigurna jesam li dobro shvatila što pišeš, ali prije početka uzimanja decapeptyla treba napraviti UZV ili doma ili kod njih. Može se napraviti i prije nego procurite, tipa zadnji dan pilula.

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

jelena super da si komentirala jer meni je ovo prvi glas da se uzv mora napravit prije početka uzimanja decap. upravo čitam protokol i ne piše pa sad sam totalno zbunjola. meni je u protokolu datum prvog uzv 22.11. što znači 12 dana nakon uzimanja decapep., niš prije, ne kužim baš sad previše...

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Jelena jesi se ti možda zabunila pa si htjela napisati da se uzv mora napraviti prije početka uzimanja gonala/menopura? Jer nigdje u protokolu ne piše da trebamo napraviti uzv prije decapeptyla kao što je loks napisala a i ne sjećam se da su ga cure koje su sad bile u 9. i 10. mj obavljale. Piše samo uzv 22.11. što je već 12.dan uzimanja decapeptyla- krećemo 10.11.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Gabi25 prvotno napisa Vidi poruku
    Jelena jesi se ti možda zabunila pa si htjela napisati da se uzv mora napraviti prije početka uzimanja gonala/menopura? Jer nigdje u protokolu ne piše da trebamo napraviti uzv prije decapeptyla kao što je loks napisala a i ne sjećam se da su ga cure koje su sad bile u 9. i 10. mj obavljale. Piše samo uzv 22.11. što je već 12.dan uzimanja decapeptyla- krećemo 10.11.
    Joj, sori, stvarno sam smotana, u glavi mi je bio moj kratki mariborski. Da, u pravu ste, ne ide za dipehereline, nego za Gonale/Menopure obavezni UZV.

Gabi25, hvala na upozorenju!

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja mogu samo potvrditi da mi nitko nigdje nije spominjao UZ prije pocetka supresije (Decapeptyla). Kontrolni UZ sam i ja prema protokolu napravila prije pocetka stimulacije.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Nekima "ne priznaju" kontrolni UZV prije početka decapeptyla, i inzistiraju na UZV-u prije početka stimulacije tj. da se tek nakon toga dobije odobrenje za start s gonalima ili menopurima. Jednako kao što kod nekih ne inzistiraju da se pika popodne, može i ujutro. Nisam skužila o čemu to točno ovisi, o komunikaciji, o konkretnom mjesecu kako si što poslože itd.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 18.10.2010. at 13:20

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

ovo moram podijeliti sa vama...u petak zvala ljekarnu i naručila dipher., a sad malo prije nazvala me žena da javi kako su stigli...ooo kad bi lijepa naša tako funkcionirala

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj loks prvotno napisa Vidi poruku
    ovo moram podijeliti sa vama...u petak zvala ljekarnu i naručila dipher., a sad malo prije nazvala me žena da javi kako su stigli...ooo kad bi lijepa naša tako funkcionirala
    Oprosti što se petljam,ali i kod nas ako naručiš neki lijek,ostaviš broj telefona,kad stigne lijek magistre te nazovu.
    Ako nemaš takvo iskustvo,žao mi je,ali nisu sve ljekarne u lijepoj našoj iste i ne možeš ih sve strpavat u isti koš...

nina1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    1,010

Početno

Citiraj mia74 prvotno napisa Vidi poruku
    Oprosti što se petljam,ali i kod nas ako naručiš neki lijek,ostaviš broj telefona,kad stigne lijek magistre te nazovu.
    Ako nemaš takvo iskustvo,žao mi je,ali nisu sve ljekarne u lijepoj našoj iste i ne možeš ih sve strpavat u isti koš...
    x
    ja decapeptyle u svom gradu naručila u subotu ujutro u ponedeljak u 15 h su me već čekali u ljekarni
    Posljednje uređivanje od nina1 : 18.10.2010. at 15:12

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

loks a o kojoj se ljekarni radi? U Mariboru? Ili negdje drugdje?

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

ljekarna u Kopru

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

blago vama, starno ne znam kako vi to uspjevate al ja već 15 dana cijelu svoju županiju preokrenula i ne mogu nabavit lijek...il se ne proizvodi il ne mogu nabavit, ma ne znam više šta su mi svašta napričale tete farmaceutkinje...al sad znam ako mi ne daj Bože bude trebalo drugi put ću vam se obratiti za uslugu pa ćete mi nabavit u tim vašim ljekarnama, očito živite negdje u LN gdje su uvjeti življenja puno bolji

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj loks prvotno napisa Vidi poruku
    blago vama, starno ne znam kako vi to uspjevate al ja već 15 dana cijelu svoju županiju preokrenula i ne mogu nabavit lijek...il se ne proizvodi il ne mogu nabavit, ma ne znam više šta su mi svašta napričale tete farmaceutkinje...al sad znam ako mi ne daj Bože bude trebalo drugi put ću vam se obratiti za uslugu pa ćete mi nabavit u tim vašim ljekarnama, očito živite negdje u LN gdje su uvjeti življenja puno bolji
    Pa ako će ti opet trebat neki lijekovi,što se duboko nadam da neće,onda se javi meni,jer sam jedna od tih"teta farmaceutkinja"koja svaki dan radi taj posao i koja živi i radi u glavnom gradu,jel,lijepe naše!

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

I da budemo načisto,druga je stvar ako lijeka nema trenutno-znači "teta farmaceutkinja" je zvala sve moguće veledrogerije i lijeka nema za naručiti od toga da se mojim pojedinim kolegicama naprosto ne da zafrkavat sa tim lijekom zbog raznih razloga-da ne nabrajam...
    A takvih,ovih zadnjih,na žalost ima i to pogotovo u manjim mjestima-ja sam nedavno naručila jedan lijek za jednu bebu jer u Slavoniji-nije bitan grad,nisu htjeli naručiti-i to samo tako!!
    Sorry svima, ovo nije tema za ovdje!

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj mia74 prvotno napisa Vidi poruku
    I da budemo načisto,druga je stvar ako lijeka nema trenutno-znači "teta farmaceutkinja" je zvala sve moguće veledrogerije i lijeka nema za naručiti od toga da se mojim pojedinim kolegicama naprosto ne da zafrkavat sa tim lijekom zbog raznih razloga-da ne nabrajam...
    A takvih,ovih zadnjih,na žalost ima i to pogotovo u manjim mjestima-ja sam nedavno naručila jedan lijek za jednu bebu jer u Slavoniji-nije bitan grad,nisu htjeli naručiti-i to samo tako!!
    Sorry svima, ovo nije tema za ovdje!
    kad smo već kod toga, ja sam danas nazvala sve ljekarne u OS, nije mali grad i u većini su me otkacili glatko, pa tako i u Centralnoj ljekarni. Na moje inzistiranje je godpođa pristala provjeriti da li mogu naruciti Decapeptil i neka zovem kasnije-kaže stići će ta 3 tjedna i to pocijeni 67 KN komad!!
    na kraju nazvala Zagreb i tamo ću ih kupiti, ljekarna Filipović, ampula 50 kn.

Strumpfica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

kad smo već kod toga, ja sam danas nazvala sve ljekarne u OS, nije mali grad i u većini su me otkacili glatko, pa tako i u Centralnoj ljekarni. Na moje inzistiranje je godpođa pristala provjeriti da li mogu naruciti Decapeptil i neka zovem kasnije-kaže stići će ta 3 tjedna i to pocijeni 67 KN komad!!
    Znači li to da u ljekarnu Filipović mogu doći i dobiti diphereline ili ih trebamo unaprijed naručivati(nikako da se sjetim nazvati ih i pitati a živim relativno blizu te ljekarne)?

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ljekarna Filipović je jedna od ljekarni koja to uvijek ima na lageru-imaju veću količinu uglavnom svih tih lijekova koje nama trebaju za stimulaciju,zato je i imaju sada jer je stvarno nestašica i sve druge ljekarne koje to nemaju na lageru-jer nemaju pacijente za to!!!!ne mogu naručitit.Meni su rekli za Decapeptyl dolazi sljedeći tjedan!!

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Jelena sve ok, malo si nas zbunila i uzburkala al oplostit ćemo ti

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Kao da nemate dovoljno komplicirano hendlanje
    Mea maxima culpa.

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Cure, kad se plaća postupak?
    Ja sutra imam punkciju pa ne znam da li da nosim novce sutra ili na transfer?

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj maca2 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, kad se plaća postupak?
    Ja sutra imam punkciju pa ne znam da li da nosim novce sutra ili na transfer?
    Placa se na dan transfera. Ako je transfer u danima od ponedjeljka do petka. Ako je transfer vikendom onda ne znam. Ali u tom slucaju vjerujem da bi te vec pravovremeno obavjestili u Mariboru. Zato mislim da vam sutra nije potrebno nositi novac.

Ne bi bilo lose, ako bi netko mogao provjeriti moze li se u Mariboru placati i karticom, ne samo gotovinom. To bi bila korisna informacija.

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

strumfice, ne znam za diphereline, za ovo je rekla nazvazi 2 dana ranije...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •