Stranica 15 od 75 PrviPrvi ... 513141516172565 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 701 do 750 od 3737

Tema: Potpomognuta u SLOVENIJI

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Maca2, ne bih rekla da je zbog decapeptyla, u dugom protokolu s decapepetyloma, koliko znam, bi se teoretski trebalo dobit manje folikula, nego u kratkom.

ia30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Maca2, ne bih rekla da je zbog decapeptyla, u dugom protokolu s decapepetyloma, koliko znam, bi se teoretski trebalo dobit manje folikula, nego u kratkom.
    teoretski da,ali ja sam evo iznimka-više js dobijem na dugom protokolu nego kratkom!

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Strumfice, mislila sam i ja probati bar 5 dana gestagena, ali sam odustala pa kako bude...uvijek mi nešto komplicira postupke, već sam navikla...
    sretno curke svima..

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Mariborčanke,
    koje imate zadnju kontracepcijsku pilulu 17.11., a planirate na prvi UZV u Maribor, koliko unaprijed je potrebno javiti se sestri Jasni kako bi dobila termin

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Kod mene sutra štoperica, a u utorak punkcija!
    Nadam se da ćemo ovaj put doći do blastica i smrzlića...za sve više me strah nadati se pa jako razočarati u neuspjeh...

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

2hope, ja sam 17.11. na zadnjoh tbl (ako uspijem dobiti mengu) i piše mi u protokolu da javim sestri jasni kad pocnem uzimati kontracepciju pa pretpostavljam da onda kaže kada je uzv...pa pošalji joj mail s upitom pa će ti valjda odgovoriti...
    maca2, samo hrabro...imaš super folikule...

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

hvala zedra, za kontracepciju sam joj se već javila jer sam ti ja u prvoj skupini, započeti ću uskoro i s drugom turom kontracepcije
    javit ću joj se pred drugu fazu - supresija decapeptylom, pa dogovoriti u UZV

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

ah, evo i moje presvitle...nakon 43 dana...u subotu prva kontracepcijska tbl...e sada ne znam jel se trebam javiti taj dan jasni ili mogu već sutra nazvati i reći da mi je u subotu 7. DC i da startam...?

Strumpfica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj 2hope prvotno napisa Vidi poruku
    Mariborčanke,
    koje imate zadnju kontracepcijsku pilulu 17.11., a planirate na prvi UZV u Maribor, koliko unaprijed je potrebno javiti se sestri Jasni kako bi dobila termin
    Meni je rekla da ćemo se o terminu dogovarati početkom studenog(ja sam izgleda sve ispitala unaprijed)-uopće ne planiram kupovati niti gonale niti menopure nego se želim tamo na licu mjesta dogovoriti točno što i kako ćemo raditi stimulaciju.

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj 2hope prvotno napisa Vidi poruku
    Mariborčanke,
    u protokolu piše da javimo svaki početak uzimanja terapije. javit ćeš početak uzimanja decap. ili dipher. šta već budeš uzimala i mislim da tada nećeš dobiti termin za uzv. naš prvi uzv je 22.11. i mislim da ćemo par dana prije mailom dobiti obavijest u koliko je sati tko na uzv

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

loks, nisam sigurna jesam li dobro shvatila što pišeš, ali prije početka uzimanja decapeptyla treba napraviti UZV ili doma ili kod njih. Može se napraviti i prije nego procurite, tipa zadnji dan pilula.

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

jelena super da si komentirala jer meni je ovo prvi glas da se uzv mora napravit prije početka uzimanja decap. upravo čitam protokol i ne piše pa sad sam totalno zbunjola. meni je u protokolu datum prvog uzv 22.11. što znači 12 dana nakon uzimanja decapep., niš prije, ne kužim baš sad previše...

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Jelena jesi se ti možda zabunila pa si htjela napisati da se uzv mora napraviti prije početka uzimanja gonala/menopura? Jer nigdje u protokolu ne piše da trebamo napraviti uzv prije decapeptyla kao što je loks napisala a i ne sjećam se da su ga cure koje su sad bile u 9. i 10. mj obavljale. Piše samo uzv 22.11. što je već 12.dan uzimanja decapeptyla- krećemo 10.11.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja mogu samo potvrditi da mi nitko nigdje nije spominjao UZ prije pocetka supresije (Decapeptyla). Kontrolni UZ sam i ja prema protokolu napravila prije pocetka stimulacije.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Nekima "ne priznaju" kontrolni UZV prije početka decapeptyla, i inzistiraju na UZV-u prije početka stimulacije tj. da se tek nakon toga dobije odobrenje za start s gonalima ili menopurima. Jednako kao što kod nekih ne inzistiraju da se pika popodne, može i ujutro. Nisam skužila o čemu to točno ovisi, o komunikaciji, o konkretnom mjesecu kako si što poslože itd.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 18.10.2010. at 12:20

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

ovo moram podijeliti sa vama...u petak zvala ljekarnu i naručila dipher., a sad malo prije nazvala me žena da javi kako su stigli...ooo kad bi lijepa naša tako funkcionirala

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

loks a o kojoj se ljekarni radi? U Mariboru? Ili negdje drugdje?

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

ljekarna u Kopru

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj loks prvotno napisa Vidi poruku
    ovo moram podijeliti sa vama...u petak zvala ljekarnu i naručila dipher., a sad malo prije nazvala me žena da javi kako su stigli...ooo kad bi lijepa naša tako funkcionirala
    Oprosti što se petljam,ali i kod nas ako naručiš neki lijek,ostaviš broj telefona,kad stigne lijek magistre te nazovu.
    Ako nemaš takvo iskustvo,žao mi je,ali nisu sve ljekarne u lijepoj našoj iste i ne možeš ih sve strpavat u isti koš...

nina1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    1,010

Početno

Citiraj mia74 prvotno napisa Vidi poruku
    Oprosti što se petljam,ali i kod nas ako naručiš neki lijek,ostaviš broj telefona,kad stigne lijek magistre te nazovu.
    Ako nemaš takvo iskustvo,žao mi je,ali nisu sve ljekarne u lijepoj našoj iste i ne možeš ih sve strpavat u isti koš...
    x
    ja decapeptyle u svom gradu naručila u subotu ujutro u ponedeljak u 15 h su me već čekali u ljekarni
    Posljednje uređivanje od nina1 : 18.10.2010. at 14:12

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

blago vama, starno ne znam kako vi to uspjevate al ja već 15 dana cijelu svoju županiju preokrenula i ne mogu nabavit lijek...il se ne proizvodi il ne mogu nabavit, ma ne znam više šta su mi svašta napričale tete farmaceutkinje...al sad znam ako mi ne daj Bože bude trebalo drugi put ću vam se obratiti za uslugu pa ćete mi nabavit u tim vašim ljekarnama, očito živite negdje u LN gdje su uvjeti življenja puno bolji

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj loks prvotno napisa Vidi poruku
    blago vama, starno ne znam kako vi to uspjevate al ja već 15 dana cijelu svoju županiju preokrenula i ne mogu nabavit lijek...il se ne proizvodi il ne mogu nabavit, ma ne znam više šta su mi svašta napričale tete farmaceutkinje...al sad znam ako mi ne daj Bože bude trebalo drugi put ću vam se obratiti za uslugu pa ćete mi nabavit u tim vašim ljekarnama, očito živite negdje u LN gdje su uvjeti življenja puno bolji
    Pa ako će ti opet trebat neki lijekovi,što se duboko nadam da neće,onda se javi meni,jer sam jedna od tih"teta farmaceutkinja"koja svaki dan radi taj posao i koja živi i radi u glavnom gradu,jel,lijepe naše!

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

I da budemo načisto,druga je stvar ako lijeka nema trenutno-znači "teta farmaceutkinja" je zvala sve moguće veledrogerije i lijeka nema za naručiti od toga da se mojim pojedinim kolegicama naprosto ne da zafrkavat sa tim lijekom zbog raznih razloga-da ne nabrajam...
    A takvih,ovih zadnjih,na žalost ima i to pogotovo u manjim mjestima-ja sam nedavno naručila jedan lijek za jednu bebu jer u Slavoniji-nije bitan grad,nisu htjeli naručiti-i to samo tako!!
    Sorry svima, ovo nije tema za ovdje!

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Gabi25 prvotno napisa Vidi poruku
    Jelena jesi se ti možda zabunila pa si htjela napisati da se uzv mora napraviti prije početka uzimanja gonala/menopura? Jer nigdje u protokolu ne piše da trebamo napraviti uzv prije decapeptyla kao što je loks napisala a i ne sjećam se da su ga cure koje su sad bile u 9. i 10. mj obavljale. Piše samo uzv 22.11. što je već 12.dan uzimanja decapeptyla- krećemo 10.11.
    Joj, sori, stvarno sam smotana, u glavi mi je bio moj kratki mariborski. Da, u pravu ste, ne ide za dipehereline, nego za Gonale/Menopure obavezni UZV.

Gabi25, hvala na upozorenju!

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Jelena sve ok, malo si nas zbunila i uzburkala al oplostit ćemo ti

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Kao da nemate dovoljno komplicirano hendlanje
    Mea maxima culpa.

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Cure, kad se plaća postupak?
    Ja sutra imam punkciju pa ne znam da li da nosim novce sutra ili na transfer?

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj maca2 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, kad se plaća postupak?
    Ja sutra imam punkciju pa ne znam da li da nosim novce sutra ili na transfer?
    Placa se na dan transfera. Ako je transfer u danima od ponedjeljka do petka. Ako je transfer vikendom onda ne znam. Ali u tom slucaju vjerujem da bi te vec pravovremeno obavjestili u Mariboru. Zato mislim da vam sutra nije potrebno nositi novac.

Ne bi bilo lose, ako bi netko mogao provjeriti moze li se u Mariboru placati i karticom, ne samo gotovinom. To bi bila korisna informacija.

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj mia74 prvotno napisa Vidi poruku
    I da budemo načisto,druga je stvar ako lijeka nema trenutno-znači "teta farmaceutkinja" je zvala sve moguće veledrogerije i lijeka nema za naručiti od toga da se mojim pojedinim kolegicama naprosto ne da zafrkavat sa tim lijekom zbog raznih razloga-da ne nabrajam...
    A takvih,ovih zadnjih,na žalost ima i to pogotovo u manjim mjestima-ja sam nedavno naručila jedan lijek za jednu bebu jer u Slavoniji-nije bitan grad,nisu htjeli naručiti-i to samo tako!!
    Sorry svima, ovo nije tema za ovdje!
    kad smo već kod toga, ja sam danas nazvala sve ljekarne u OS, nije mali grad i u većini su me otkacili glatko, pa tako i u Centralnoj ljekarni. Na moje inzistiranje je godpođa pristala provjeriti da li mogu naruciti Decapeptil i neka zovem kasnije-kaže stići će ta 3 tjedna i to pocijeni 67 KN komad!!
    na kraju nazvala Zagreb i tamo ću ih kupiti, ljekarna Filipović, ampula 50 kn.

Strumpfica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj zedra prvotno napisa Vidi poruku
    kad smo već kod toga, ja sam danas nazvala sve ljekarne u OS, nije mali grad i u većini su me otkacili glatko, pa tako i u Centralnoj ljekarni. Na moje inzistiranje je godpođa pristala provjeriti da li mogu naruciti Decapeptil i neka zovem kasnije-kaže stići će ta 3 tjedna i to pocijeni 67 KN komad!!
    Znači li to da u ljekarnu Filipović mogu doći i dobiti diphereline ili ih trebamo unaprijed naručivati(nikako da se sjetim nazvati ih i pitati a živim relativno blizu te ljekarne)?

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

strumfice, ne znam za diphereline, za ovo je rekla nazvazi 2 dana ranije...

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Meni jučer punktirali 21 js !

Na svu sreću pod narkozom pa nije bilo strašno, ali još me i danas probada i pritišće u jajnicima.

Transfer u nedjelju - 5.dan, nadam se da ćemo ovaj put doći do blastice.
    Ukupna cifra 1760,42 eura + zamrzavanje (ako bude) 245,60 eura.

Moram piti puno tekućine da ne bi dišlo do hiperstimulacije...

Kako reagiraju ako inzistiraš na vraćanju 2 embrija, mogu li te odbiti samo na temelju godina i dobrih embrija? Ja želim da mi vrate 2 komada

aneri avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Super, nadam se da će ovaj put biti uspješno. Sad do nedjelje lezi, odmaraj, nakon toliko js to ti je najpotrebnije.
    Reci mi molim te, a kakva ti je bila stimulacija, mislim koliko dnevno i čega?

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Stimulacija - od 20.9. do 17.10., decapeptyl, jedan dnevno
    - od 4.10. - 12.10, 2 gonala dnevno
    - od 13.10 - 16.10., 3 gonala dnevno
    Što se tiče mirovanja, ne leži mi to - već sam danas išla raditi. Na bolovanje ću poslije transfera.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Maca2, reagiraju ti tako da, ako su izvrsne blastociste, tebi to prvi IVF pravi (znači, ne novozakonski par gonala, par klomifena, oplodnja 3 js), ako si ti slabije tjelesne konstitucije (sitnija ženska), da ti sugeriraju da vratiš jednoga zbog rizika višeplodne trudnoće, koji nisu zanemarivi (raniji porod, mogućnost postoji uvijek da se jedna blastocista sama podijeli pa da završiš s troplodnom trudnoćom - slučaj Denny sad u Splitu).

Ako ti baš inzistiraš i potpišeš, mogu ti vratiti 2. Koliko shvaćam, tebi ovo uistinu jest prvi pravi IVF, čim dosad nisi imala takvu reakciju.

Ja bih ti tu sugerirala da, pogotovo ako ćeš imat puno blastica za zamrzavanje, poslušaš njihov savjet. Na razgovoru prije transfera ujutro budu ginekolog i biolog pa se možete sve dogovoriti, možete čak tražiti i timeout pa se ti i TM promišljati par minuta i reći vašu odluku. Transfer obično bude kasnije tijekom dana, znači, nije ono razgovor s biologom pa odmah u salu.

Sretno, i jako puno pij i pazi na HS, pogotovo nakon transfera!

Je li ti ovih 21 js bilo samo na jednom jajniku ili su ti na kraju punktirali oba dva???

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj zedra prvotno napisa Vidi poruku
    Ljekarna Filipović je jedna od ljekarni koja to uvijek ima na lageru-imaju veću količinu uglavnom svih tih lijekova koje nama trebaju za stimulaciju,zato je i imaju sada jer je stvarno nestašica i sve druge ljekarne koje to nemaju na lageru-jer nemaju pacijente za to!!!!ne mogu naručitit.Meni su rekli za Decapeptyl dolazi sljedeći tjedan!!

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Meni su rekli da bi bilo jako dobro da dođem kod njih na ultrazvuk jer će mi tamo definirati protokol nakon pregleda zbog mog specifičnog stanja (puno postupaka, godine, 2 operacije, endometrioza... ). Inače, korigirali su mi protokol (nisam na supresiji) ali sam na kontracepciji. Očito da ima izuzetaka i da nisam po standardnom protokolu.

Žene, imam viška 2 bočice suprefact injekcija (za 22 dana). Kupila sam ih par dana prije nego što sam trebala krenuti na supresiju a onda su mi javili da neću biti na supresiji... pa ako nekom treba neka javi.

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

dodirko kad ste u postupku, 11. ili 12. mjesec?

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Početak 11-tog, odnosno od slijedećeg tjedna je stimulacija.

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

a super san pensala da ćemo biti skupa, mi smo u 12. sretnooo!

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Maca2, reagiraju ti tako da, ako su izvrsne blastociste, tebi to prvi IVF pravi (znači, ne novozakonski par gonala, par klomifena, oplodnja 3 js), ako si ti slabije tjelesne konstitucije (sitnija ženska), da ti sugeriraju da vratiš jednoga zbog rizika višeplodne trudnoće, koji nisu zanemarivi (raniji porod, mogućnost postoji uvijek da se jedna blastocista sama podijeli pa da završiš s troplodnom trudnoćom - slučaj Denny sad u Splitu).

Ako ti baš inzistiraš i potpišeš, mogu ti vratiti 2. Koliko shvaćam, tebi ovo uistinu jest prvi pravi IVF, čim dosad nisi imala takvu reakciju.

Ja bih ti tu sugerirala da, pogotovo ako ćeš imat puno blastica za zamrzavanje, poslušaš njihov savjet. Na razgovoru prije transfera ujutro budu ginekolog i biolog pa se možete sve dogovoriti, možete čak tražiti i timeout pa se ti i TM promišljati par minuta i reći vašu odluku. Transfer obično bude kasnije tijekom dana, znači, nije ono razgovor s biologom pa odmah u salu.

Sretno, i jako puno pij i pazi na HS, pogotovo nakon transfera!

Je li ti ovih 21 js bilo samo na jednom jajniku ili su ti na kraju punktirali oba dva???
    Oba prijašnja postupka su bila s punom stimulacijom - jedan u Petrovoj prije novog zakona, a drugi kod Reša u SLO. Jednom su mi vratili 3, a drugi put 2 embrija, pa opet ništa.
    Inače jesam dosta sitna (162cm,50kg) ali ne bih imala ništa protiv blizanaca - a i mislim da mi je veća šansa da se primi ako vrate 2 komada.
    Nisu mi rekli jesu punktirali iz oba ili samo jednog, pretpostavljam iz oba čim je bilo tako puno stanica.Ali, pitanje je kakve su kvalitete.Pitat ću u nedjelju kako su punktirali i kakve su bile js.
    Danas "cvikam" cijeli dan da me ne bi nazvali i rekli da ipak dođem sutra na transfer...

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

maca2 držim fige da dočekaš nedjelju, na 21js stvarno bi bilo čudno da ne dođeš do blastica...

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Sretno, maco2! Ako imaš takvu sitnu konstituciju, i dođete do blastica, moj osobni savjet bi ti bio - 1. Nije stvar u tome što bi tko htio, nego je jednoplodna trudnoća puno manje rizična... Ima li ili ne veće šanse 1 ili 2, to su ti razne teorije. Postoji čak i teorija da nekim ženama bolje paše transfer smrzlića jer je lakše uskladiti zrelost embrija i endometrija.. To ti ovdje (u Hrvatskoj) nitko ne bi priznao (za novine, mislim), ali meni je Vlaisavljević rekao da je budućnost IVF-a zamrzavanje embrija i to single transferi odmrznutih embrija, jer je cilj spustiti broj blizanačkih trudnoća s 20% na 5%, koliko ih ima u spontanim začećima.

Naši su se dugo rukovodili time da kao ako ih je 2, drugi lošiji, jedan drugome pomažu. To je dugo bila spika na VV-u, koju, iskreno, nisam shvatila - pogotovo ne kad se uvode ionako BHCG boosteri - to bi bila, valjda, uloga tog "lošijeg"? Nema veze, to je stvarno sve... više filozofija neke klinike, nego da je jednoznačno dokazano ovo ili ono.

Ako će ti kojim slučajem bit Vlaisavljević na transferu, ja bih poslušala njegov savjet, sjećam se kako je curama znao sugerirat vraćanje jednoga i bilo bi binog - sve ovisi o konstituciji žene. Cilje je - rađanje zdravog djeteta.

Kako god se odlučila - želim ti uspješan postupak i neproblematičnu trudnoću!!!
    Posljednje uređivanje od ina33 : 21.10.2010. at 14:32

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Dodirko...punkcija možda 08.11 ?

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj maca2 prvotno napisa Vidi poruku
    ....

Kako reagiraju ako inzistiraš na vraćanju 2 embrija, mogu li te odbiti samo na temelju godina i dobrih embrija? Ja želim da mi vrate 2 komada
    Mislim da je odluka tvoja i tu nema problema, samo će ti reći što oni predlažu.

Meni (I MM-u naravno) su u lipnju sugerirali vraćanje 2 embrija (imam 36 god i puno neuspješnih transfera u kartonu). Rekla sam da želim transfer jednog jer sam imala problema u 1. trudnoći i bojim se blizanačke trudnoće, napravili su tako i nije bilo problema.

Mi idemo na FET u ponedjeljak, hoće li biti još netko s foruma tamo?

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Cure, zanima me statistika omjera dobivenih j.s. i blastica te učestalost trudnoća ostvarenih u ovoj godini u Mariboru. Ja sam imala 18 j.s. i samo jednu blasticu. Cure koje su bile samnom u Mariboru isto su imale 1 blasticu a veliki broj j.s. Kakva su vaša iskustva?

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj mimi prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, zanima me statistika omjera dobivenih j.s. i blastica te učestalost trudnoća ostvarenih u ovoj godini u Mariboru. Ja sam imala 18 j.s. i samo jednu blasticu. Cure koje su bile samnom u Mariboru isto su imale 1 blasticu a veliki broj j.s. Kakva su vaša iskustva?
    mimi drago mi je sto si se javila sa svojim iskustvom i nadam se da ce se uskoro javiti i ostale forumasice koje su ovaj mjesec bile u Mariboru, a ima ih stvarno dosta.

Ovo sto kazes mi je bilo nezamislivo za Maribor sve dok se nije desilo i meni. Ja sam imala 12 JS, a 5. dan samo jedan embrij jos ne u stadiju blastociste. Takodjer je i u mojoj grupi od 12 zena bilo puno jajnih stanica i zacudjujuce malo embrija 5. dan.

Stvarno ne znam kako da si ovakve rezultate tumacim...

mimi koje si godiste, ako smijem pitati? Zanima me jos i koliko od 18 JS ti se oplodilo?

Cekam da se jave i ostale cure...

bebach avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ja bi postavila isto pitanje kao mimi, znači statistika js,blastocista i trudnoća ostvarenih kod Reša odnosno ukratko iskustva cura koje su prošle postupak kod njega? tnx!

bebach avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

krivo sam napisala, isto pitanje ali za drugu kliniku(bolnicu)ali nadam se da ste me skužile...

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Ja sam 72., a oplodilo mi se 12 j.s., 3. dan je ostalo 8.j.s, a 5. dan 2 j.s,od čega 1 blastica.

A tebi?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •