Stranica 23 od 75 PrviPrvi ... 1321222324253373 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,101 do 1,150 od 3737

Tema: Potpomognuta u SLOVENIJI

delfin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Nama je dr. V. na konzultacijama prošli mjesec rekao da se zamrzavanje embrija ne naplaćuje.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

FET - odmrzavanje, transfer itd. se naplaćuje.

chiara avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

evo da se i ja javim.
    Meni je zakazan ultrazvuk 22.11. u 16.45 sati
    Budući nisam nikad pila antibaby kakvo je pravilo ako zadnju popijem 17. kad bih trebala očekivati menstruaciju?
    Još jedno pitanje iskusnim curama...he he putujem iz Dubrovnika za Zagreb da li je nužno nositi putni frižider radi injekcija ili od par sati neće im ništa biti?
    Jer kad sam ih uzimala u bolnici prošle godine dala mi ih je iz ladice znači niti njima ne stoje u frižideru...

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Duda ova cura sto je platila oko 2100 ce imati transfer 5. dan i platila je samo kultivaciju do blasta, po predracunu, a pitala je pa su joj rekli da ako bude sto za zamrznuti da je to jos oko 250 eura.
    Jos jedna cura je bila sto su joj 2 vratili 3dc, a jednu su jos ostavili pa su rekli da ce je zamrznuti ako bude dobra i da ce zamrzavanje platiti kada bude dosla na FET.

Zedra kod nas problem je povisen FSH i los odgovor na stimulaciju, bila sam u kratkom protokolu, menopur od 3 do 10 dc po 4 ampule, od 6dc-10dc dodat cetrotide od 0,25.
    3dc na prvom UZV sam imala dva folikula na desnom i dva manja na levom jajniku.
    Sve vreme stimulacije folikuli na desnom su lepo napredovali, a na levom sve vise zaostajali.
    Na kraju ispunktirano 4jc, od toga 3jc zrele i te tri se oplodile, jedna prestala da se razvija i vratili mi dve po recima Reljica dobre i sad cekamo i nadamo se...

chiara avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

VeČeras na prvom programu u 20.15 latinica na temu umjetne oplodnje...da vidimo Što Će nam novo reĆi...

aneri avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Ja sam danas bila na uzv. Što se tiče usluge i samog osoblja sve pohvale. Što se tiče nalaza, malo sam, ne znam kako da se točno izrazim, ne razočarana, nego zabrinuta. Uglavnom na desnom jajniku su dva folikula jedan od 9, a drugi od 8mm, a na desnom tri, jedan od 8 i dva od 5mm, danas je 10dc. Doktor je rekao da to nije ništa zabrinjavajuće, da se malo sporije razvijaju, a i endometrij je još tanak(nisam pitala koliko). Povećao mi je dozu sa 3 na 4 Menopura i u četvrtak ponovo na uzv, pa ćemo biti pametniji.

Strumpfica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

To je pet folikula i potencijalno pet kvalitetnih jajnih stanica, nema razloga za brigu. OK malo se sporije razvijaju, zato je i endometrij tanak, kako će folikulići rasti i endometrij će se debljati, ako ne dovoljno, pa ima i za to valjda neke pilulice?
    Ajd ne brini nego razmišljaj pozitivno!

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

jel netko provjerio za to renoviranje u 1. i 2. mjesecu? nisam pratila stare postove, a zanima me...

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj delfin prvotno napisa Vidi poruku
    Nama je dr. V. na konzultacijama prošli mjesec rekao da se zamrzavanje embrija ne naplaćuje.
    Mi smo 2008. platili zamrzavanje oko 250 eur. FET dodatno dođe oko 400 eur.

Ksena postoji mogućnost da počnu već tijekom veljače ali to još nije potvrđeno.

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj chiara prvotno napisa Vidi poruku
    evo da se i ja javim.
    Meni je zakazan ultrazvuk 22.11. u 16.45 sati
    Budući nisam nikad pila antibaby kakvo je pravilo ako zadnju popijem 17. kad bih trebala očekivati menstruaciju?
    Još jedno pitanje iskusnim curama...he he putujem iz Dubrovnika za Zagreb da li je nužno nositi putni frižider radi injekcija ili od par sati neće im ništa biti?
    Jer kad sam ih uzimala u bolnici prošle godine dala mi ih je iz ladice znači niti njima ne stoje u frižideru...
    chiara pozdrav i dobro došla!
    šta se tiče antibebi...ja prestanem piti i slijedeći dan predvečer dobijem, u biti nakon nekih dan i po. npr 17. mi je zadnja tableta i dobijem negdje 18. predvečer ili 19. ujutro. tako mi je bilo 2 puta do sada, a isto 17. mi je zadnja tabl pa ćemo vidit. nadam se da će m brzo doći tako da do 22. na prvom uzv ne krvarim previše...
    način čuvanja injekcija ovisi o tome koje imaš. ako se čuvaju u frižideru onda itekako moraš osigurat temperaturu, odnosno frižider pa makar i za par sati, pogotovo što tih par sati može vrlo lako preći i u više sati, gužve, čekanje i sl. pa nikad ne znaš. ja bi ih u frižideru obavezno držala ako su predviđene da se drže. dal se i kako čuvaju vidit ćeš u uputama pa si pročitaj. ako slijediš neku logiku onda ćeš injekcije koje su već izmiješane držati u frižideru, a one koje nisu izmiješane, odnosno prah je u jednoj ampuli a tekućina u drugoj pa ih ti moraš izmiješati, te ćeš čuvati na sobnoj. al naravno obavezno pročitaj upute ili zovi bolnicu ili neku ljekarnu pa pitaj...
    sretno!

nirvana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj ksena28 prvotno napisa Vidi poruku
    jel netko provjerio za to renoviranje u 1. i 2. mjesecu? nisam pratila stare postove, a zanima me...
    ja sam baš jučer poslala mail u Maribor da vidim kada bih mogla očekivati protokol i ovo je odgovor

lep pozdrav,
    trenutno vam ne mogu tačno odgovoriti,jer bi nam morali adaptirati jedan dio odjela i nečemo moči raditi u 1. i 2.mjesecu ali nemamo još zvaničnog obaveštenja od uprave UKC Maribor i zbog toga još ništa ne pišemo našim pacientima,jer se može desiti,da se to prolongira.....i svi smo u neizvjestnosti.......
    Odmah kad čemo znati se vam javimo,
    Jasna Muršič med.sestra

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Što se tiče zamrzavanja, do sada se naplaćivalo 245 eura ako se odmah znalo na transferu da imate smrzlića (nama nisu jer kad smo plaćali postupak nakon transfera nisu znali hoće li se blastice održati do 6.dana kad je zamrzavanje).Na kraju imamo 1 zamrznutu koju nam nisu naplatili i rekli su da niti neće jer se od sljedeće godine zamrzavanje neće niti naplaćivati - kaže sestra u bolnici da je takav standard u drugim europskim klinikama pa i oni to uvode. Znači od sljedeće godine naplaćivat će se samo odmrzavanje i FET.

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj ksena28 prvotno napisa Vidi poruku
    Hej draga, ja danas bila i pošto smo trebali dogovoriti FET rekla mi je sestra da će mi javiti sve točno kada da dođem zbog tog preuređenja u siječnju i veljaći i još ništa konkretno ne znaju kada će i koji dio preuređivati. Možda će FET-ove čak i raditi ovisi kako budu mogli s labosom raspolagati

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

da li je netko u skorije vrijeme bio na FET-u ? Šta se plača, kada i koliko ? Buuuuuuuaaaaaaaaa...bankrotirat ću

krol avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Evo ja i moja gospodja se vratili sa prvog uzv pa da prenesem svoje prve utiske.
    Prvo da kazem da mi je drago da sam upoznao neke ljude odavde sa foruma i to mi je drago.Drugo da budem krajnje iskren pomalo sam razocaran.Mozda sam ja previse ocekivao ili bio pod utiskom prica o predusretljivosti tih ljudi ali nisam stekao takav utisak.Ocekivao sam da ce nas neko primiti prije ili poslije pregleda pa reci o trenutnom stanju,eventualnom planu i programu rada,odgovoriti na nasa eventualna pitanja i sl.Sve se svelo na to da je zena pregledana za par minuta,pojacana doza menopura za jednu i receno da se dodje u cetvrtak.Pregled se sastojao u tome da je dr.Kovac trazila tri folikula preko 10mm i cim ih je nasla prekinula pregled i rekla dobro,pojacajte i dodjite u cetvrtak.Ja sam htio da udjem i da pitam onih mojih pripremljenih 101 pitanje ali mi supruga nije dozvolila uz ono klasicno zensko:"E ti,ti uvijek nesto pitas,zapitkujes,dosadjujes ljudima" pa sam se ucutao,ali cu u cetvrtak sigurno pitati da mi se barem okvirno kaze program kako,kad i sta.
    Na kraju krajeva,nista ovo nije bitno,bitan je krajnji rezultat a za taj rezultat cu im istovarati cement za renoviranje ako treba

seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

ja sam upravo sad u procesu za fet u mariboru.jutros dobila i pocela sa estrofem 3x1 i 10 -i dan ultrazvuk .jutros mi pisala sestr jasna da mogu doci po svoje smrzlice

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

danas popila zadnju kontr tabletu. nadam se da ću m dobiti ubrzo i da se neću morat na uzv 22.11., baš ne bi volila imati na tom prvom pregledu

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

loks ti si i zadnji put dobila odmah sljedeći dan- meni ne gine menga na uzv-u, zadnji put sam dobila puna 3 dana nakon zadnje tablete
    kako ide bockanje decapeptylima??

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Halo drage moje...bockamo, vidim sve, punom parom..
    gabi25, bila si mi super u Latinici...
    looks, pozdravcići...
    krol, sretno tebi i TŽ...
    svima drugima~~~~~za sve...

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

gabi25 jesam odmah slijedeći dan, al ne mora to značit da ću i ovaj put...pogotovo sad kad bi htjela. znaš kako kad hoćeš dobit što prije ko za inat dođe kasnije...a ma...
    bockanje ok, nekad malo pecka, nekad ništa al uglavnom prva kutija "riješena". još samo tri + gonali...pufff mačji kašalj. inače totalno sam , nemam nikakve nagle promjene raspoloženja...sad vidit ćemo kad počnem miksat. kako se ti osječaš?

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ja sam totalno cool
    Ma šalim se, nemam nikakvih nuspojava od dec-a, vidjet ćemo kak će to izgledati u kombinaciji sa gonalima... Zapravo jedva čekam da danas popijem tu zadnju kontr., to me izluđuje...
    zedra jesi ti sad bolje??

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

BOG LJUDI!!!
    Evo imam nekoliko pitanja za Maribor?
    Mm i ja smo odlucili takoder na postupak gore, ali da ne duljim...danas sam zvala za konzultacije kod doktora Vlaisavljevica, zakazane su 31.01. Sada me zanima da li se konzultacije placaju i koliko, sta nas ocekuje tada?Da li sam ja mogla samo poslati sve papire tamo ili je obavezno da se dode na prvi razgovor?Čula sam da se postupak placa oko 1900 eura, da li u tu cijenu spadaju i ljekovi ili?Pozdrav!!

krol avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Mi nismo imali nikakve konsultacije,samo sam spakovao sve papire u koverat i poslao,dobio odgovor kad smo na programu i tako je krenulo.Kamo srece da je to cijena sa lijekovima....na to dodaj jos oko 1000e za lijekove

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Marina ja ne znam koliko koštaju konzultacije jer nisam nikad na njih otišla, ja sam samo poslala papire prošle godine u 12. mjesecu i dobila termin ove godine u 12. Ipak mislim da je bolje otići na konzultacije i preispitati sve što te zanima. Postupak je oko 1900 EUR (nekome više, nekome manje) ali to je bez lijekova, lijekovi koštaju još oko 1.000 EUR cca.
    Sretno!!!!

anaea40 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Konzultacije kod prof. Vlaisavljevića u Novoj Vasi koštaju 50 E.
    Posljednje uređivanje od anaea40 : 17.11.2010. at 22:18

seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

bas kako je anaea rekla i mi smo platili 50 E na prvim konsultacijama ,s tim da je dr, vlaisavljevic i ultrazvuk odmah napravio

seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

JA osobno mislim da su konsultacije sa dr. vlaisavljevicem prvi put jako korisne jer tad je prilika da mu ve kazete i on vam odmah kaze dijagnozu ,tako je bilo kod nas ,a poslije ga nismo ni vidali jer je sve njegov tim odradivao

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj seka 35 prvotno napisa Vidi poruku
    JA osobno mislim da su konsultacije sa dr. vlaisavljevicem prvi put jako korisne jer tad je prilika da mu ve kazete i on vam odmah kaze dijagnozu ,tako je bilo kod nas ,a poslije ga nismo ni vidali jer je sve njegov tim odradivao
    U potpunosti se slažem sa ovim. Mi smo namjenski išli na prve konsultacije da bi baš znali na čemu smo. I vrijedilo je ako ništa oči u oči sa dr. Vlaisavljevićem pa pitanja i odgovori na sve što nas zanima i vrijeme posvećeno samo nama. Dobili smo dijagnozu i od njega, njegovo mišljenje, puno optimizma i podrške i onda smo mirno čekali godinu dana na postupak. Ja sam se bar osjećala lakše i glava mi je bila bistrija. Na prvom razgovoru sam imala osjećaj da sam u sigurnim rukama i hvala Bogu to se i potvrdilo Platili smo 50 eura i urađen je ultrazvuk.
    A evo i mog računa za IVF postupak iz juna/2010 god. pa da znate cjene ako nekog zanima, nadam se da se do sad nije ništa mjenjalo.
    Priprema dokumentacije 36,35 eura
    In vitro fertilizacija 1.187,03 eura
    SWIM UP 25,39 eura
    Ultrazvučno spremanje folikula 154,24 eura
    Punkcija folikula 93,63 eura
    Prenos embrija u metricu (ET) 137,10 eura
    Predanestezijsko ocjenjivanje 51,41 eura
    opšta anestezija 51,41 eura
    UKUPNO: 1.736,56 eura + 2 ultrazvuka kod Vlaisavljevića u ambulanti Nova Vas 100,00 eura = 1.836,56 eura
    Ljekovi su 1000 eura ( 27 gonala + 28 diphereline )
    Smještaj kod Stanka zbog velike daljine ( 500 km kuća-Maribor ) najam dvokrevetnog apartmana 14 noći ( od drugog uzv po protokolu do 3 dana posle embriotransfera ) x 32,00 eura = 448,00 EURA
    Ukupno: postupak+ljekovi+smještaj = 3.284,56 eura

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno Ej!!

Hvala vam na informacijamaSada se ja mislim da li da sve posaljem ili da odemo , malo nam je daleko, inace smo iz Dalmacije, ali isla bi ja i na Mars zbog toga...Da li se na red dode tocno od prvog kontakta-naruđbe za razgovor ili od trena kad dodem na konzultacije pa od tada godinu dana?
    Danas cu pricat sa mm o tome , pa cemo definitivno odlu,cit.
    Sandric, spomenula si smjestaj kod Stanka, trebat ce i nama, da li je to blizu bolnice?

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

marina25 ja sam zvala za konz (50eur) krajem 2.mj i dobila termin 16.04. Došli smo na konz svašta popričali sa doktorom, pustili kopije nalaza, dogovorili šta nam još treba i dobili termin u 12.2010. znam da je puno parova poslalo dokumentaciju i onda su taj prvi kontakt (konz.) odradili na prvom uzv na koji ideš kad kreneš u postupak. moje mišljenje je da se konz isplate (naravno samo ako se pripremiš i pitaš sve šta te zanima) jer je poslije komunikacija sa njima jako teška pa u tom razgovoru porazgovaraš i dotakneš se puno tema

seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

MARINA ,sandric je sve super objasnila i to ti je tako 100%. sto se tice daljine ja sam iz bih ,pa sam isla na prve konsultacije rado ,jer sam iz iskustav cula da je korisno i stvarno je bilo tako.Mi smo od konsultacija cekali 1 god . na transver
    SAD sam cula nesto od cura izSRBIJE NA FORUMU DA SE NAKON RENOVIRANJA KLINIKE VISE NECE CEKATI PO GODINU

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Seka, tvoja me zadnja recenica stvarno razveselila.Cujemo se poslije!!

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Evo odlucili se mi ipak otic na konzultacije i sve pitat sta nas zanima
    U meduvremenu cemo provati ovdje sa blago stimuliranim ciklusima , pa cemo vidit, znam da je uspjesnost mala,ali da se nesto dogada.

Strumpfica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Meni na prvim konzultacijama dr V nije radio UZV ali je uredno naplatio 50 eur. Kao što svi kažu, nakon tih konzultacija čovjek je smireniji i lakše dočeka da prođe godinu dana čekanja.

Ja imam neki feeling da ću m dobiti taman u ponedjeljak kada će biti prvi UZV, jer ona nikad ne krene onda kad bi trebala krenuti..

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Strumpfice kažu cure da to nema veze, nekima je na uzv-u tek 1dc, nekima već 4dc. Jedino zbog nelagode ali navikli su oni na to...

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj MARINA25 prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala vam na informacijamaDa li se na red dode tocno od prvog kontakta-naruđbe za razgovor ili od trena kad dodem na konzultacije pa od tada godinu dana?
    Sandric, spomenula si smjestaj kod Stanka, trebat ce i nama, da li je to blizu bolnice?
    Znam mnogo cura koje nisu išle na konsultacije i poslale poštom dokumentaciju pa je odbrojavanje do postupka krenulo od dana prijema pošte odn. oni te obavjeste da su primili poštu i da će ti termin naknadno javiti ali već si ušla u čekanje do postupka. Kod nas je situacija bila ovako, 11.04.2009 god. sam ih zvala i dobila termin za konsultacije 08.06.2009.god. ( napominjen da se konsult. obavljaju svakog ponedeljka u posle podnevnim satima lično sa dr. Vlaisavljevićem u ambulanti Nova Vas ) pa zbog toga i ne možeš odmah dobiti termin za konsultacije kad zoveš. Kad smo otišli na konsultacije odmah nam je dao termin za postupak maj/2010 god. ( 11 mjeseci čekanja ) ali mi je termin pomjeren za još jedan mjesec u junu/2010god. zbog kašnjenja aprilskog ciklusa i nisam mogla krenuti sa kontracepcijom. Jednostavno nisam dobila i dr. mi je uključio tablete za izazivanje ciklusa kako bi mogla krenuti sa protokolom. Dok smo sve to sredili prošli su datumi predviđeni za kretanje sa diferelinom i pomjerili su me za sledeći mjesec. Tako da sam čekala tačno godinu dana od dana konsultacija.
    Smještaj kod Stanka je nekih 6 km od bolnice, u podnožju planine Pohorje. Mi smo bili prezadovoljni jer nam je trebalo 5-10 min. vožnje autom a kraj je miran i jako ljep i izolovan od buke i gužve u gradu. To malo naselje je pravi raj za dušu, blizu kuće je fenomenalna poslastičarnica gdje sam uživala u voćnim salatama, pizerija u podnožju planine gdje smo se svi iz kuće kod Stanka davili u picama. S obzirom da je bilo već toplo vrijeme kad smo mi bili nama je bila uživancija u čistom vazduhu i sjedeći na terasi u duksevima na veče. Kad bih išli do bolnice parkirali smo se na parkingu tržnog centra Europark koji se ne plaća i do bolnice išli pješaka nekih 200 m. U svakom slučaju nama je boravak od 14 dana bio ljep, bili smo zadovoljni sa smještajem, uživali smo u šopingu u Europarku na sniženjima, u bolnici nismo nikad čekali na red duže od 10 min. a meni su još davali injekcije svaki dan bez naplaćivanja jer sam kod kuće išla u ambulantu i nisam znala sama sebi davati injekcije.
    Marina25, mislim da bi bilo pametno otići tamo lično baš kao što loks kaže zbog teške komunikacije posle jer oni su u jurnjavi non stop. Ja sam napisala spisak pitanja na papir i kad sam došla dr. Vlaisavljević je doslovce odgovorio na svako moje pitanje i to mnogo znači. Posebno meni jer sam išla u prvi postupak i prvu stimulaciju a znaš onda kakva je bila zbrka u glavi u stvari nisam imala pojma ništa i sve info sam kupila odavde sa foruma. Mislim da ti ne može biti teži odlazak do MB iz Dalmacije nego meni, nama su prvo morali poslati garantno pismo iz ministarstva zdravlja Slovenije pa smo išli u Sarajevo po vizu da bi mogli putovati jer BiH još živi u praistoriji i bez viza ne možemo nigdje Ali ništa nije teško za ono što slijedi, eto mene čekaju dva mariborska dječaka za 11 sedmica pa se sve muke već skoro zaboravile.

aneri avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Upravo smo se vratili s drugog uzv-a. stvari su se konačno pokrenule. Za sada ima 7 kako dr.kaže "ozbiljnih folikula", a endometrij je oko 9mm. U subotu sam ujutro ponovo na uzv, pa ćemo onda znati jel punkcija u ponedjeljak ili u utorak. Eto približava se finale.

Još jedno pitanje, mi putujemo svaki put, ali smo nakon transfera planirali prespavati u Mariboru. Taj Stanko kojeg spominjete, jel se kod njega može uzeti smještaj za jednu noć i ako da možete li mi poslati broj tel.

krol avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Ti aneri kao da si zamijenila nalaz sa mojom zenom samo je kod nje endometrij oko 12 mm.I mi smo bili danas i mora opet u subotu ujutro u 8 a punkciju joj je najavio u utorak.
    Nego mene nesto drugo interesuje.Da li je taj Menopur opasan po zenu?Mislim sve na stranu ali mi je ipak najbitnije zdravlje zene a ovi nemilice tuku tim menopurima po zeni (moja ce do subote primiti od pocetka ukupno 45 komada) a bogami tuku i po novcaniku haha.Sve me strah da zena ne mutira u toku noci....dr Dzekil i mr Hajd

krol avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

A sto se tice smjestaja i mi putujemo svaki put a nama su za punkciju i transfer prijatelji koji su prosli mariborske zgode i nezgode preporucili Beros Matu i Sonju.....proguglaj imaju stranicu da ne reklamiram popicu ban

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Sandric vidim da i ti jako hvalis smestaj kod Stanka kao i mnoge cure. Interesuje me u kojoj sobi ste bili smesteni. Mi smo izdrzali kod Stanka 2 dana jedva. Bili smo smesteni u sobici u prizemlju koja je toliko mala da nismo imali ni kofere gde da ubacimo, a drugi problem je bila vlaga koja se uzasno osecala. Druga soba u koju se ulazi iz prizemlja je prakticno u podrumu (silazi se niz stepenice) i ima samo jedan prozorcic otprilike 30x30cm, uzas. Treca soba koja je na spratu je super, a cetvrtu nisam videla, ali se devojka koja je bila smestena tamo isto zalila na vlagu.
    Zajednicka dnevna soba, kuhinja i terasa su ok.
    Ne znam kako je bilo kad ste vi bili, ali sada nepostoji zena koja sve to odrzava nego treba sami da izbacujemo djubre iz kuce, da menjamo peskire, otkljucavamo-zakljucavamo vrata kuce, a parkiranje je posebna prica...
    Mi smo otisli kod Janeza (pri Kostanju) u gostilnu kod Tus-a u Streliskoj ulici sto je oko 1km od Pohorja ka gradu. Soba broj 2 je najlepsa i najveca, niko te ne uslovljava koliko moras da ostanes i kako da se ponasas, nema kuhinje i prenociste je 40e.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Mi smo bili u toj četvrtoj sobi koja je pravo uz stepenice na spratu, imali smo spavaću sobu i kupatilo i wc posebno u sklopu apartmana a po svemu sudeći to je najljepši apartman od svih što ima. Vlagu nismo osjetili, naprotiv sve je bilo besprekorno čisto i uredno. Njegova supruga je redovno čistila apartmane i mjenjala nam posteljine, činjenica je da nam niko nije mjenjao peškire ali u hodniku pored vrata ima mala komoda sa čistim peškirima, fen za kosu, toalet papir i svako je sam sebi uzimao šta mu je trebalo a pored toga i korpa za odlaganje korištenih peškira koje je njegova supruga dnevno praznila. Đubre smo praznili svako sam iz svog apartmana a zejedničko u kuhinji kako je ko stigao od nas. Vrata ulazna je svako zaključavao iza sebe i otključavao ali iskreno ja nisam ništa ni očekivala drugačije. Za parking smo imali dogovor između sebe, ko je ranio ujutro išao je zadnji a iza njega svi mi ostali. Imao je četri parking mjesta i nas je bilo četri para. I ostali su boravili isto koliko i mi, svi su bili zadovoljni i par koji je bio u toj sobi u podrumu je bio zadovoljan i niko se nije žalio na vlagu. Mi smo se svi sprijateljili između sebe i vrijeme smo provodili zajedno u dnevnom boravku uz karte i muževi uz tv i fudbalsko prvenstvo. Iskreno rečeno meni je bilo najbitnije da mi je u glavi bistro i da nisam napeta a najmanji problem mi je bio baciti đubre, uzeti čist peškir i zaključati ulazna vrata za sobom.

BlaBla123 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Mi smo bili kod S i opet bi. To dovoljno govori.

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Sandric i ostale cure, hvala .Sta mislite da posaljem papire sada,a da svejedno otiđem na konzultacije, mozda na taj nacin vrijeme prije dobijem termin, malo sam nestrpljiva , pa bi mi i mjesec znacio.
    Konzultacije su tek 31.01
    Sta ste vi sve poslale u kuvertici od papira, na koju ste adresu poslale i nakon koliko vam odgovore da su dobili?

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Po povratku iz Mb bila sam dosta ljuta i rekla sam da neću pisati ništa, ali sada kad se povela rasprava o tome moram napiati naše iskustvo sa Stankom.
    Dakle mjesec i po dana prije nego smo mislili spavati kod njega kontaktirali smo mailom. Rekao je da ima zadnju sobu slobodnu i da će nam je rezervirati. Pitali smo da li trebamo platiti kakvu rezervaciju ili nešto, rekao je da nemoramo. 10 dana prije nazvali smo ga da provjerimo da li je sve ok, da li imamo smještaj koji nam je obećao i potvrdio nam je da imamo sobu. Nama je bilo jako važno da imamo kuhinju na raspolaganj jer mm voli kuhati i željeli smo da kad već trebano provesti 10 dana tamo da se osjećamo kao kod kuće, da mogu ujutro na miru jesti, da skuhamo ručak, a ne da moram svaki dan ići nekud i jesti okolo.
    Na dan 1.uzv zvali smo ga da nam pokaže gdje se kuća nalazi i da vidimo gdje ćemo spavati, nije htio jer "nije bio u Mariboru."
    Uglavnom na dan kad smo trebali ostati spavati 4 sata smo ga čekali da se udostoji doći do mjesta gdje je rekao da ga čekamo. Kad je stigao rekao je da mu je žao jer je kod njega sve popunjeno, ali da nam je našao zamjenski smještaj koji je baš preko puta mjesta gdje smo ga čekali 4 sata! Prošetali smo do pansiona Pri Kostanju, dobili smo sobu br 2 koja je super. Stanko se izgubio u vidu magle i rekao da će nas zvati za 6 dana kad se oslobode sobe.
    Tek kad smo se smjestili vidjeli smo da će nas smještaj za tih 11 dana koštati 88 eura više (cijena jednog uzv) i da nemamo mogućnost korištenja kuhinje. Bila sam jako ljuta, a i danas sam ljuta jer to nije način. Ponio se prema nama kao da smo koferi i kao da nam je svejedno gdje čemo boraviti. Našao nam je "zamjenski smještaj" koji po ničemu nije bio isti njegovom i to me strašno smetalo.
    Sama spoznaja da je on danima ranije znao da neče imati slobodnu sobu za nas me užasno tlačila jer je jednostavno mogao to reći i mi bi našli smještaj koji nam odgovara, a nebi me neko (Stanko) trebao kao sirotinju smještati ovamo ili onamo. Uglavnom jako neprofesionalno i jadno.
    Da ne kažem da sam se ja preko pp-a čula sa curama koje su tamo odsjele i dogovorila se da ćemo se naći, veselila se upravo tim zajedničkim druženjima, a na kraju je sve ispalo tako drukčije.
    Zasmetalo me to što se ponio totalno jadno prema nama i što izgleda da mu je to sistem rada da za 4 sobe bukira 8 parova pa ko prvi njemu djevojka a ostale smješta okolo. Na taj način se osigura ako mu neko otkaže jer su mu otkazali postupak, ali to nije nimalo humano prema nama koji se liječimo tamo.
    I još da dodam da nismo ja i mm bili jedini par kojem je to napravio u 10.mjesecu. Ima još cura na forumu koje su to prošle, koje je smještao po hotelima bez tople vode jer su u blizini radovi i to za 60 eura po sobi, obećao im smještaj kod njega za par dana pa ih smjestio Pri Kostanju.
    I nama je dao mogućnost da se preselimo kod njega, ali tek za 6 dana, taman na moj dan punkcije što nije dolazilo u obzir, ali se na kraju nije ni javio. Pitam se šta bi bilo da smo računali s time da se selimo.
    Uglavnom jako neozbiljno i jadno i nakon ovog iskustva ja ga nebi preporučila ni neprijatelju.
    Pri Kostanju smo bili zadovoljni, ali jedina soba koja je ok je ta soba br 2 u kojoj smo mi bili. Drugo su male sobice sa odvojenim krevetima.
    Ovo je moje iskustvo i znam da ima još parova koji su to prošli.
    Izvinite na zbrkanom i dugom postu, ali još se nasekiram kad se sjetim kako smo ko budale čekali 4 sata, a soba nam je bila na dva koraka od auta.

seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

marina ,ako cete ici na konsultacije u prvom mjesecu onda je i najbolje da tad poneses sve sta imas ,a dr,ce sebi uzeti sta mu bude trebalo. to sto si nestrpljiva je normalno i sad ce to proci ,vidjet ces !

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Ma znam, tila sam jos pitat koje sve nalaze trebamo nositi, sta je vazno?Posto sam sada na prirodnom ovdje, doktoru sam dala nalaz VDRL, KG, HIV 1, HIV 2 , svoj i od muza, a nisam ih kopirala, jer tad jos nismo mislili da bi mogli ic negdje drugdje.Hocu li pitat doktora da mi ih kopira?

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mare157 upravo takav docek smo i mi imali i nestrpljivo sam cekala da me Stanko pozove da predjemo kod njega, ali kada smo presli jedva sam cekala da pobegnem odatle. Drago mi je kad vidim da nisam usamljen slucaj, jer sam vec pomislila da sam baksuz, ali mi je zao ako je to na tebe tako uticalo da ti pokvari raspolozenje.
    Inace pri kostanju ima jos jednu lepu sobicu sa bracnim krevetom br.4, ali je br.2 svakako lepsa i veca. Ovde je zaista jedina mana sto nema kuhinje.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Marina ja bih ti ipak savetovala da to sto imas (kopiju hormona, spermogram, HSG, viruse, izvestaj ako je vec bila neka vantelesna, sa propratnim pismom gde ces ukratko napisati vas problem) posaljes postom na onu adrisu sto stoji na njihovom sajtu na ruke sestri Jasni, jer ces tako termin dobiti u zavisnosti od dana kada prime postu, a ako cekas konsultacije onda ti od dana konsultacija tece taj rok od godinu dana ili mozda manje, ako ga budu zaista smanjili.

seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

nama su trazili slijedece:HORMONE-FSH,LH ,ESTRADIOL,PROGESTERON,PROLAKTIN TO SU OD MENE , ZATIM MARKERE NA HEPATITIS I ZA MENE I MUZA . OD MUZA SPERMIOGRAM

seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Da i jos nalaz toxoplazme i chlamidija to za mene

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •