Stranica 36 od 75 PrviPrvi ... 26343536373846 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,751 do 1,800 od 3737

Tema: Potpomognuta u SLOVENIJI

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Cure, da sada ne isčitavam sve postove.
    Kad smo zadnji put 2008 bili u Mb nije trebala vinjeta. Treba li sada?

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

da ako idete autoputom, mi smo išli jer nam je preko sela bilo komplicirano

lasta avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

menopur je 20 a dipherelin(nadam se da sa tako piše-bacila kutiju) je 7

i treba da vinjeta

lasta avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

mjesečna vinjeta je 30

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

lasta hvala svaka informacija mi je dragocjena sretnoooo

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Cure, jel savjetujete odlazak u Maribor na UZV prije pocetka stimulacije, ili da to obavimo doma?

Ako doma, jel to mora biti MPO ginic ili moze bilo koji (imam dobrog privatnog ginica koji nije MPO)?

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

bugaboo ako znaš šta ćeš od stimulacije koristiti- ako ste se to već dogovorili- možeš obaviti uzv kod svog gina
    Ja sam išla na taj prvi kontrolni gore jer nisam znala koju ću stimulaciju dobiti tj. htjela sam porazgovarati s doktorom

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

bebolino, mene je 20 ampula merionala koštalo 128 eura,odnosno jedna kutija sa deset ampula je 64 eura, dodatno smo išli po još jednu jer sam mislila da mi 20 ampula neće biti dovoljno, ostalo mi je 11 ampula i dr ih je otkupio od nas, po ampuli 1 euro. Nama je mađarska za 45 min pa nam se isplatilo, tako da uzmeš i to u obzir.
    Citiraj bebolino prvotno napisa Vidi poruku
    hvala lasta puno, vjerovatno zavisi od količine stimulacije, malo sam dosadna, ali znaš li koliko je kod njega 1 kom menopura i 1 kom dipherelina ?pusa

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

krivo sam napisala, za 11 ampula smo dobili 77 eura

modesty4 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Cure molila bih vas za pomoć oko smeštaja! Znam za Stanka o kojem je već pisano na forumu i imam telefon. Bila bih vam zahvalna kada bi ste mi dali još kakav kontakt i zanima me kolike su cijene (može i na pp), jer razmišljam tražiti i smještaj u Zg, nije mi ni to daleko od Maribora.

modesty4 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

I da cure još sam vas htjela pitati može li se u Mb kupiti "običan" gonal ili imaju samo pen, ako mi zafali da znam!

nina1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    1,010

Početno

Citiraj modesty4 prvotno napisa Vidi poruku
    I da cure još sam vas htjela pitati može li se u Mb kupiti "običan" gonal ili imaju samo pen, ako mi zafali da znam!
    možeš kupiti običan gonal, ako kupuješ u bolnici skoro ga stalno imaju ali ako ćeš kupovati u Novoj Vasi može se desiti da ga nemaju tj imaju ga samo po rezervaciji

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj modesty4 prvotno napisa Vidi poruku
    Meni se čini da smo mi ovdje navikli na one penove od 900 I.U., samo da znaš da ih ima i manjih. Ne znam točno kojih doza, ja kupila npr 450 I.U., to odgovara količini od 6 običnih. Prof. Vlaisavljević tvrdi da ima i manjih, pretpostavljam onda barem 225 I.U.

Računala sam da me je podjednako koštalo od 900 i od 450 jedinica, naravno po jedinici.

Lua avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Gonal F Pen ima u 3 doze: 900,450,i 300 IJ.

Sretno!

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Drage saborke,ja sam Gonal F od 900 IJ kupila u Beogradu i ubjedljivo je najeftiniji.............u njemu je 12 doza od 75 i racunam da cu eventualno dokupiti u MB jos.
    Imam sada jedno prakticno pitanje..........negdje se vec spominjalo ali ne mogu da nadjem,koliko u penu ostaje jedinica koje se sa sigurnoscu mogu upotrijebiti..dakle u penu od 900 ima 12x75 ali sta je sa ostatkom tecnosti???

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Cene lekova u Mariboru:
    Gonal F - obicna ampula 75 32 eura
    Pen 450 IU 188 eura
    900 IU 373 eura
    Menopur 21 euro
    Cetrotide 0,25 39,82 eura
    Posljednje uređivanje od ivka : 14.03.2011. at 14:25

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj tasha prvotno napisa Vidi poruku
    bebolino, mene je 20 ampula merionala koštalo 128 eura,odnosno jedna kutija sa deset ampula je 64 eura, dodatno smo išli po još jednu jer sam mislila da mi 20 ampula neće biti dovoljno, ostalo mi je 11 ampula i dr ih je otkupio od nas, po ampuli 1 euro. Nama je mađarska za 45 min pa nam se isplatilo, tako da uzmeš i to u obzir.
    tasha ljubim te merionali su super povoljni u mađarskoj, ali eto ja planiram u maju otići na prve konsultacije, pa ću sačekati da mi propiše terapiju hvala ti puno

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj marija_sa prvotno napisa Vidi poruku
    Drage saborke,ja sam Gonal F od 900 IJ kupila u Beogradu i ubjedljivo je najeftiniji.............u njemu je 12 doza od 75 i racunam da cu eventualno dokupiti u MB jos.
    Imam sada jedno prakticno pitanje..........negdje se vec spominjalo ali ne mogu da nadjem,koliko u penu ostaje jedinica koje se sa sigurnoscu mogu upotrijebiti..dakle u penu od 900 ima 12x75 ali sta je sa ostatkom tecnosti???
    Po mom iskustvu, ostane ti otprilike 37,5 IU, što bi bilo pola doze. Ja sam skupljala u frižideru, ali se na kraju nisam usudila upotrijebiti.

modesty4 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

marija_sa koliko je to gonal uvjerljivo najjeftiniji?

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Gonal bi trebao biti na hladnom stalno, tako da ako planirati prijevoz, pobrinite se za frižider torbe.

modesty4 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Jelena ja sam shvatila da sve što je u prahu i mora se miješati ne mora u frižider,dok dec mora.
    Pretpostavljam da je gonal u penu isto gotova mješavina tako da i on mora biti u frižideru ili?

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Da, Gonal pen ne treba mijesati.

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Popis ljudi za medije - važno!

Dragi naši forumaši i forumašice!
    Trebamo vašu pomoć. Kako bismo se i dalje mogli boriti protiv nepravde koja nam je nanešena ovim zakonom, ali i kako bismo mogli educirati javnost o neplodnosti, ukazivati na probleme s kojima se susrećemo - moramo snaći snage i izaći u medije.
    Kako se takav angažman obično u kratkom vremenskom periodu, često je teško naći nekoga tko bi bio voljan reći par riječi o svom mpo stažu.
    ZATO: Molim sve vas koji ste u mogućnosti i želite na bilo koji način progovoriti o tome da mi pošaljete svoje podatke na pp.
    Nije bitno koliko imate godina, postupaka iza sebe, nije bitna ni dijagnoza ni vrsta postupka, jeste li uspjeli ili ne - bitna je samo dobra volja!
    Možete naglasiti da u obzir dolaze samo anonimne izjave, novinski članci ili ste spremni izaći pred kamere i snimiti prilog ili čak doći u live emisiju.
    Napravit ćemo popis ljudi za medije - samo tako ćemo moći na vrijeme reagirati na upite novinara.
    Svaki vaš glas nam je iznimno važan
    Beskrajno vam hvala za odaziv!

olea77 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Pozdrav svima,
    Molim vas za pomoć,zanima me ampule PUREGONA od 50 IU kod nas ih nema pa me zanima koliko koštaju u Sloveniji?

Mini3 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Drage suborke,

molila bih vas za pomoć. Upravo sam dobila upute iz Maribora za svibanj... moram priznati da ih baš ne razumijem... nije mi jasno zašto neke grupe počinju sa kontracepijom na drugi, a neke na sedmi dan, ovisno o tome na koji datum pada menstruacija. Nisam još sigurna kada ću dobiti mengu, pa ne znam hoću li ući u skupinu za drugi ili za sedmi dan. Koju ste kontracepsiju koristile? Meni je ovo drugi pokušaj... jedan je bio neuspjeli na VV prije gpdinu dana. Puno havla na odgovoru

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Mini. koliko sam ja skuzila po mom protokolu, svejedno je da li pocinjes s kontracepcijom 2. ili 7. dan (to ovisi kada ces dobiti mengu), svima je isti dan pocetak pikanja i isti dan je planirana punkcija. To oni rade da ustimaju svima cikluse.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mini3, ne brini, to je u Mariboru uobičajeni protokol a kontracepcija ide kako ti je i bugaboo rekla bi se ženama u postupku uskladili ciklusi. Ne moraš unaprijed znati kad ćeš dobiti M, kad dobiješ, pogledaj u protokol s kojim danom trebaš početi uzimati kontracepciju, javi u Mb kad si počela i dalje prati upute za svoju grupu. Sretno!!!

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

modestu4,ja samGonal od 900IU platila 370E sto je za razliku hrvatske,bosne ili cak i slovenije jeftinije(slovenija je tu negdje ali je i dalje pa kad na lijek dodas trosak puta dobijes vecu cifru!!??)
    E sad,ja opet imam pitanje,naime imam potvrde iz apoteka u MB koje se odnose na povrat DDV-a.Uredno su ovjerene na granici.Koliko sam shvatila sa njima kad kupujem u istoj toj apoteci umanje mi iznos ili sta?

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja sam u MB postupku koristila Femoden, kod nas ga nema ali sam ga kupila tamo kad sam bila na konzultacijama. Piše ti na protokolu koja kontracepcija dolazi u obzir.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

marija_sa ako se dobro sjećam, da, u apoteci će ti napraviti povrat novaca ili će ti umanjiti slijedeći račun za taj iznos.

Mini3 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Hvala vam draga moje na info.
    Evo danas prvi dan, a od sutra krećem po protokolu sa kontracepcijom.
    Što se kontracepcije tiče u protokolu ih je nekoliko vrsta navedeno, ima li nekih vrsta tableta u Hrvatskoj ili moram u Sloveniju po njih? Ne znam kako će se moj ginić u tome snaći pa me strah da mi nešto ne zabrlja.

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Uz tablete navedene u protokolu meni je sestra Jasna napisala u mailu da moze i Logest ili Harmonet pa ne moras u Sloveniju po njih. Ja sam uzela Logest, mislim da ce mi ostat 14 tableta koje poklanjam za tjedan dana kad ih prestajem piti jer cu od 2. kutije iskoristiti samo 7 pa ako nekome treba neka se javi na pp.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Svojevremeno sam se i ja pitala koju kontracepciju izabrati i potrudila se pronaci najbolji odgovor. On je sadrzan u ovom postu.

Izbor kontracepcije bi po moje trebao biti individualan, ali uvijek je najlakse ici po principu kud' drugi tud' i ja. Za one kojima se da razumjeti vise, nadam se da ce linkani post biti od koristi, a za sve ostale preporucujem Logest.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Nakon ipak za moje uši previše slučajeva dubinske venske trobmobze ili plućne embolije za yasmine i yasminelle, izbjegavala bih te (iako sam ih i sama koristila pa sve OK), i iako svi tvrde da se embolija i tromboza od svakih mogu dobit.

Mini3 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Hvala vam drage moje na savjetima... ginekolog mi j užasno zbunjen i ne zna ništa.. ali je dobar jer ne štedi na upitnicama i receptima... a i same znate koliko toga treba da bi se ušlo u postupak... pa mi je svaka vaša informacija dobrodošla. Imam još jedno pitanje ako mi možete pomoći... gdje je povoljna cijena u Zagrebu za kupiti Decapeptyl ili Diphereline ili Superfact injekcije? Što ste vi koristile... možete li mi preporučiti koje injekcije da uzmem... na VV sam koristila Superfact ali u spreju pa ne znam ima li razlike u učinku između spreja i injekcija. Baš me nekako strah da negdje ne fulam, a moj ginić mi pak ništa ne može pomoći po tom pitanju.
    Puno vam hvala na razumijevanju.
    Ide li tko od vas u postupa u svibnju?

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Mini u Mariboru suprefact sprej ne dolazi u obzir, samo injekcije.
    Ja sam koristila Decapeptyl kao i većina cura, najpovoljniji je u ljekarni Filipović u Zagorskoj, ako se dobro sjećam 50kn/kom za gotovinu.
    Pročešljaj malo prehodne stranice, sigurno imaš točnu informaciju

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ja prekjucer u ljekarni Filipović u Zagorskoj za cash platila kutiju (7 kom) Decapeptyla 370 kn, to ti je 53 kn po komadu. Mogu se kupovati i komadno.

Cana73 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Drage moje, ja zelim da vas sve pozdravim, dugo vas vec citam.
    Nova sam na forumu.
    Sve ste divne i veliki borci.
    Toliko za sada!

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Cana,sugradjanko, dobro dosla...............

marisela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj Cana73 prvotno napisa Vidi poruku
    Drage moje, ja zelim da vas sve pozdravim, dugo vas vec citam.
    Nova sam na forumu.
    Sve ste divne i veliki borci.
    Toliko za sada!
    Cana73,dobro došla.

Cana73 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Hvala puno na dobrodoslici.

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Cana73, jesi li i ti u nekoj vrsti MPO u Sloveniji?

Cana73 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno Da, imam termin u januaru 2012.

Cana73, jesi li i ti u nekoj vrsti MPO u Sloveniji?

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Imas jos vremena..........mada brzo prodje.
    Ako ti nije tesko predstavi nam se.........pretpostavljam 76 godiste..........dijagnoza,koliko se trudite,sta ste sve prosli,jesi imala vec postupke.................

vanesa34 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Pozdrav svima od buduće mame! Sada sam u 19. tj. trudnoće nakon postupka u Postojni. Ne želeći čekati Maribor godinu dana, MM i ja smo prošli dva postupka kod dr. Reša od kojih je drugi bio uspješan, i to nakon transfera dvodnevnog 4- staničnog embrija. Nije djelovalo obećavajuće, ali eto upalilo je! O dr. Rešu mogu reći da je profesionalan i odlučan i oba protokola je odradio najbolje što je mogao s obzirom da sam imala loš odgovor na razne stimulacije. Svima želim puuuuno uspjeha, jer ne prođe dan, a da se ne sjetim svojih MPO muka i koliko su mi informacije sa ovog foruma pomogle!

Cana73 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Da u pravu si, vrijeme brzo prodje, trenutno sam u fazi prikupljanja informacija o kupovini lijekova, gdje su najjeftniji, gdje treba recept a gdje ne.
    Iza sebe imam dva neuspjesna postupka/icsi, oba radjena u Banja Luci, 73 sam godiste.
    Iz Maribora sam dobila potvrdu o terminu, i sta od nalaza trebam dostaviti do kraja maja ako sam ih dobro shvatila.
    Ne snalazim se jos uvijek dobro na forumu. Ako si i ti iz Banja Luke mozemo razmijeniti brojeve tel. cuti se i upoznati.
    Pozdrav

vanesa34 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Iz Rijeke sam i nakon tri razočaravajuća pokušaja na Vuku Vrhovcu odlučili smo otići u Maribor i poslali papire, ali vrijeme je prolazilo, a sa Mariborom sam se samo dopisivala i čekala, dok smo kod Reša odmah došli na red, odmah idući ciklus. Na upit o pregledu mailom odgovorio je idući dan i odmah nas naručio. Neki mu zamjeraju nedostatak emocija, ali mi to nismo osjeili, puno nam je gore bilo na našoj klinici. Svaki IVF je dobrim dijelom i lutrija, a nama se posrećilo.

Cana73 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Imas jos vremena..........mada brzo prodje.
    Ako ti nije tesko predstavi nam se.........pretpostavljam 76 godiste..........dijagnoza,koliko se trudite,sta ste sve prosli,jesi imala vec postupke.................
    Da u pravu si, vrijeme brzo prodje, trenutno sam u fazi prikupljanja informacija o kupovini lijekova, gdje su najjeftniji, gdje treba recept a gdje ne.
    Iza sebe imam dva neuspjesna postupka/icsi, oba radjena u Banja Luci, 73 sam godiste.
    Iz Maribora sam dobila potvrdu o terminu, i sta od nalaza trebam dostaviti do kraja maja ako sam ih dobro shvatila.
    Ne snalazim se jos uvijek dobro na forumu. Ako si i ti iz Banja Luke mozemo razmijeniti brojeve tel. cuti se i upoznati.
    Pozdrav

seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

vanesa34 ,drago mi je vidjeti od dr. resa pacijente i da su vec odmakle u trudnoci.
    kao sto vidis nam je kod dr.resa uspjelo od prvi put ,nako 4 pokusaja u Mariboru!

vanesa34 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Čestitam na uspjehu! Uživaj u trudnoći!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •