Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3737

Tema: Potpomognuta u SLOVENIJI

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ja ponekad imam osjećaj da je netko bacio nekakav urok na mene
    Taman kad smo krenuli u MPO vode, donešen je ovaj glupi zakon, sad kad bi trebali za koji mjesec na postupak u Mb tamo štrajk liječnika
    Pa za poludit, kad će više kraj tim glupostima???
    I baš mi je čudno da obustavljaju postupke nama koji plaćamo, pa koliku će lovu oni izgubiti???

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Gabi25 prvotno napisa Vidi poruku
    I baš mi je čudno da obustavljaju postupke nama koji plaćamo, pa koliku će lovu oni izgubiti???
    Ovo bi bilo van pameti i ne vidim zasto im smanjivati prekovremene kad se sami financiraju od nas.Ali onda bi morali napraviti izuzetke za klinike koje imaju samoplacnike.To je problem kad u Slo nemaju mogucnost privatno raditi IVF.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Pa, nije to čudno, čudno bi bilo da kažu da će u radno vrijeme raditi samo privatno, a svoje građane koji plaćaju zdravstveno osiguranje, njih neće primati.

ali i mene malo zbunjuje što taca kaže. ne znam je li to solidarnost ili što, ali za razliku od drugih odjela, IVFovci bi se morali moći pokriti svoje prekovremene iz naših džepova.

Ne znam je li Reš skroz privatno, i meni je djelovalo da je. Meni je logičan izbor ona klinika prije Graza. Oni su se nešto reklamirali da imaju način odrediti najbolji trenutak za injiciranje spermija u js pa da im je veći postotak oplođenih stanica.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Nije ni Reš skroz privatnik, moja je prijateljica tamo odradila 2 postupka na teret HZZO-a jer je živjela i bila udana u Sloveniji. Uglavnom ona mi je objašnjavala da Reš može određeni broj parova tako progurati preko HZZO-a ali da bi nakon toga postupke morali sami plaćati, nešto slično kao što je kod nas sada IVF poliklinika valjda

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ja ponekad imam osjećaj da je netko bacio nekakav urok na mene
    Taman kad smo krenuli u MPO vode, donešen je ovaj glupi zakon, sad kad bi trebali za koji mjesec na postupak u Mb tamo štrajk liječnika
    Pa za poludit, kad će više kraj tim glupostima???
    POTPISUJEM!!

I ja za vikend bila otkaćena s interneta i sreća da jesam jer nebi spavala 2 dana kako treba. Meni je danas zadnja pilula i nastavljam 12.9. s novom turom, a ovo sada mi je nevjerovatno!
    Stvarno se nadam da će se sve izgladiti i da ovakva situacija neće potrajati te da ćemo sve ući u postupak.
    A stvarno nemogu vjerovati da nakon toliko čekanja sve može pasti u vodu.

Uglavnom, ja nisam dobila nikakav mail o odgodi, ali kako sam zadnja u turi za 10.mjesec dobila protokol tako bi i za ovo mogla biti zadnja.
    Ma koma.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •