Stranica 50 od 73 PrviPrvi ... 40484950515260 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,451 do 2,500 od 3737

Tema: Potpomognuta u SLOVENIJI

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj kiki30 prvotno napisa Vidi poruku
    drage moje,evo nakon zadovoljstva i sreće ipak totalna razlika više od pol mojih folikula je bilo prazno,nikad se to tako nije dogodilo,očito da za sve postoji prvi put jako sam razočarana,tužna,već sam se isplakala i sav onaj moj optimizam je potonuo...
    kiki ,pa nisu valjda svi prazni? ima li koji da fdaje neku nadu? sta kaze dr,

hrki avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Kiki30,baš mi je žao

darmar avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Veliki pozdrav svima,
    meni je danas prvi dan ciklusa i krećemo u ovom ciklusu na FET u MB, pa ako ima još netko da ide gore na FET il da je bio molim koji savjet (svaki će dobro doći), malo me strah da mi moj ginekolog, koji nema veze sa MPO ne pogriješi u određivanju ovulacije
    Sretno!

lasta avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Kiki30 bas mi je zao.Evo danas bas nije neki dan,ja sam pocela malo jace krvariti. Uf.

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

na kraju su oplodili 3 jajne stanice od 11!! a dr. kaže da čudno da je tako,do sad nije bilo a i promjenio je terapiju pa kao da je moglo i to utjecat-utjeha:nije bitna količina nego kvaliteta,dosta da je jedan pa da bude pravi.e sad,dal ću imat toliko sreće,čisto sumljam ali vidjet ćemo..
    baš sam se šokirala,nism to očekivala,ali evo uvijek te nešto iznenadi-da nam ne bude dosadno sad sam bolje,nada je opet tu..

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

na kraju su oplodili 3 jajne stanice od 11!! a dr. kaže da čudno da je tako,do sad nije bilo a i promjenio je terapiju pa kao da je moglo i to utjecat-utjeha:nije bitna količina nego kvaliteta,dosta da je jedan pa da bude pravi.e sad,dal ću imat toliko sreće,čisto sumljam ali vidjet ćemo..
    baš sam se šokirala,nism to očekivala,ali evo uvijek te nešto iznenadi-da nam ne bude dosadno sad sam bolje,nada je opet tu..
    kiki30 draga moja mislim da je rano za gubiti nadu,
    ja sam u prvom dugom protokolu imala 13js, a u drugom 12js. Od toliko js samo su se 4 oplodile, s time da mi je vratio 2 embrija koja ni u jednom postupku nisu bila dobitna a ona preostala 2 su svaki put propala..... u 3 pokušaju imala sam 9 folikula,od toga dobila 7js i oplodile se 2 koje sam dobila natrag ali ni to nije bilo dobitno. U sva tri postupka bila je ista th i dugi protokol. Kad sam bila na transferu pitala sam dr.Reša kakvi su mi embriji, nije bio baš oduševljen,pa je rekao sa su dobri,(nisu odlični,a nisu ni tako loši)ali da i takvi nekad znaju bit dobitni.
    Pa eto možda si dobila ovaj put manje js ali su vjerojatno kvalitetne i želim ti da se oplode i pokupiš male "janeze"!
    misli pozitivno, čeka te ono što je muni osobno najgore u postupcima a to je čekanje,čekanje......
    Posljednje uređivanje od butterfly101 : 14.09.2011. at 13:36

vulkan avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

[B]darmar[B] evo i ja čekam početak ciklusa i krećemo po našu bebicu u MB!nisam ni ja bila nikad na FET u MB!meni su napisali kontrolni UZV kod mojeg ginekologa na kraju M da se vidi dal ima koja cista i ja ču sama odrediti ovulaciju putem trakica i javljam pozitivan test i dalje neznam,oni će mi poslat dan transfera!!!želim ti da nam ovaj FET urodi bebicom!!!

darmar avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

vulkan, tako su i meni napisali. Ma bit će valjda dobro, nadam se da će nam ovaj FET biti dobitni Sretno!
    Kiki30¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨da se oplođene 3 stanice lijepo dijele

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

vulkan, i ti brzo krećeš? Super! Sretno ti bilo!!!

vulkan avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Draga Snekica,evo danas se javljam nakon male pauze i sve naše nade idu u FET jer naravno 2011 je naša godina,još samo mi falimo ali ne bojte se mi vam se brzo pridružujemo,jel tako Sneki?Pratim te ja i znam da idete u 11 mj,i naravno očekujem vvveellikuuuu tetu betu!!!!!

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

kiki, nadam se da ce biti bingo! Kada je tranfer?

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Vulkan, mi očito preskačemo 11/2011 i ući ćemo u 12/2011 jer moram za 2mj. ponoviti briseve. Klamidija mi već sad para živce! Sretno!!!

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

evo mi se vratili,transfer obavljen,vraćene dvije male mrvice koje su se lijepo počele dijelit pa se nadam da će se i nastavit-bilo me strah hoće li uopće doć do transfera ali evo.. optimizam i nada opet su tu
    butterfly101 ,dobro si rekla sad slijedi ono najgore-čekanje..

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

nakon dugo razmišljanja dali kod nas privatno ići ili u prag ili sloveniju i gdje... napokon se odlučili kod doktora Reša u Ljubljanu naručiti termin za konzultacije 13/10 ... jedva čekam i totalno se veselim

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Bluebella prvotno napisa Vidi poruku
    nakon dugo razmišljanja dali kod nas privatno ići ili u prag ili sloveniju i gdje... napokon se odlučili kod doktora Reša u Ljubljanu naručiti termin za konzultacije 13/10 ... jedva čekam i totalno se veselim
    Bluebella sretno, daj nam malo detalja! Jeste bili već u kojem postupku?

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj butterfly101 prvotno napisa Vidi poruku
    Bluebella sretno, daj nam malo detalja! Jeste bili već u kojem postupku?
    nismo još bili niti na jednom postupku.
    ovo su nam prve konzultacije. osim dva spermiograma od MM i mojih nalaza od ginića (papa test + uzv) nemamo ništa... valjda nas dr. Reš bude uputio kaj nam sve treba i nadam se najboljem.

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Pozdrav, mi smo kod Reša bili u 12 mj i nije doslovno ni pogledao suprugov spermiogram, već ga je poslao na davanje uzorka i odmah ga pregledao. Suprug ima astenoterazoospermia, a meni je pogledao papu i to je to. Nakon toga smo krenuli u postupak.

Sretno svim curkama!!!
    Citiraj Bluebella prvotno napisa Vidi poruku
    nismo još bili niti na jednom postupku.
    ovo su nam prve konzultacije. osim dva spermiograma od MM i mojih nalaza od ginića (papa test + uzv) nemamo ništa... valjda nas dr. Reš bude uputio kaj nam sve treba i nadam se najboljem.

lasta avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Hrki ~~~

hrki avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Evo,i mi se jučer vratili sa transfer vraćene dvije mrvice.Čekamo betu 28.09.

lasta avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Bluebella vidim da na konzultacije idete tek polovinom 10-og mjeseca. Taman stignes napraviti markere za hiv i hepatitis. Tebi uputnicu daje ginic a muzu dr.opce prakse. Gledaj da ti pregled ne padne usred ciklusa jer ce te pregledati. Ako je tako premjesti si konzultacije. Druge briseve isto napravi dok cekas jer ako slucajno imas neku bestiju to ce ti samo odgadati postupak(inace kod njega se na postupak ne ceka vec mozes krenuti sa sljedecim ciklusom).
    Napravi si to sve i mirna si.

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj lasta prvotno napisa Vidi poruku
    Bluebella vidim da na konzultacije idete tek polovinom 10-og mjeseca. Taman stignes napraviti markere za hiv i hepatitis. Tebi uputnicu daje ginic a muzu dr.opce prakse. Gledaj da ti pregled ne padne usred ciklusa jer ce te pregledati. Ako je tako premjesti si konzultacije. Druge briseve isto napravi dok cekas jer ako slucajno imas neku bestiju to ce ti samo odgadati postupak(inace kod njega se na postupak ne ceka vec mozes krenuti sa sljedecim ciklusom).
    Napravi si to sve i mirna si.
    Konzultacije mi padaju par dana prije menge, sestra koja me naručivala me pitala kad mi poćinje tak da smo to stavile onda za prije.
    dali mi može doktrorica opće prakse dati uputnice za markere? nemam soc ginića moram se tek kod nekog upisati.
    koje briseve još trebam? nešto mi je moj ginić spominjao ali mi je rekao da se prvo na konzultacije naručim.

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

hrki nadam se da ćemo 28.09 poskakivat od sreće

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

hrki nadam se da ćemo 28.09 poskakivat od sreće

želim vam to od srca....i da pokrenete val visokih beturina......
    Posljednje uređivanje od butterfly101 : 15.09.2011. at 14:35

lasta avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Onda si prvo nadi soc. ginica jes su neke pretrage i skupe a zasto da placas ako moze preko socijalnog.

lasta avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Kod njega nema anestezije. Sama punkcija me nije bolila(a umirala sam od straha). vec ono malo kasnije kada se ustanes pa te maternica boli(grcenje i sl.)
    Onda popijes tableticu protiv bolova i gotovo.Ma nis daj strasno. Ne zamaraj se sada sa time,imati ces vremena.

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

spremam se za rijeku, čekam mengu pa startam, ovdje su mi odredili kratak protokol,zači da počinjem od 1. dana ciklusa sa stimulacijom.
    ali rado bi ja opet kod reša,vjeruj mi!
    Posljednje uređivanje od butterfly101 : 15.09.2011. at 15:41

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj butterfly101 prvotno napisa Vidi poruku
    spremam se za rijeku, čekam mengu pa startam, ovdje su mi odredili kratak protokol,zači da počinjem od 1. dana ciklusa sa stimulacijom.
    ali rado bi ja opet kod reša,vjeruj mi!
    puno sam o njemu čitala po forumima i baš jedva čekam da ga upoznam.... i da vidim kaj nam ima za reći....

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Bluebella, dobrodosla! Vidjet ces, kod dr. Resa si u odlicnim rukama, veliki strucnjak i covjek. Direktan, izravan, a evo i nama je bio sretan. Nemoj brinuti za punkciju, ja sa imala preko 25 folikula i prosla to bez ikakvih lijekova. Kasnije sam popila odmah nakon punkcije. Slusaj ga, budi pozitivna i zelim ti uspjeh!

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    Bluebella, dobrodosla! Vidjet ces, kod dr. Resa si u odlicnim rukama, veliki strucnjak i covjek. Direktan, izravan, a evo i nama je bio sretan. Nemoj brinuti za punkciju, ja sa imala preko 25 folikula i prosla to bez ikakvih lijekova. Kasnije sam popila odmah nakon punkcije. Slusaj ga, budi pozitivna i zelim ti uspjeh!
    super mi je kad pročitam nešto ovako to me baš podigne
    hvala puno i čestitam na bebici
    Posljednje uređivanje od Bluebella : 15.09.2011. at 23:33

chiara avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Dobar dan svima,
    evo mene nije bilo duže vrijeme ali ponvno se vraćam.
    Budući mi je ostao jedan smrzlić (blastica) sada sam u postupku za vraćanje. Prvi mi je put dobila sam iz Maribora šablonu da od 1. dana ciklusa uzimam estrofem 3x1 i onda UZV kod mog liječnika da vidi debljinu endometrija a dalje ne znam...da li mi netko može pomoći kada da očekivam transfer u Mariboru oko kojeg dana ciklusa jer moram kupiti avionske karte i godišnji organizirati....i ako netko ima nekih savjeta vezano za FET i sl. jer sam nova u tome.

Iskreno mislim da možda neće biti transfera jer nažalost imam samo jednog smrzlića pa me strah jako da ne propadne prilikom odmrzavanja...kakva su vaša iskustva???

svim trudnicama velike čestitke a one koje još čekaju kao ja puno sreće želim......

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj chiara prvotno napisa Vidi poruku
    Dobar dan svima,
    evo mene nije bilo duže vrijeme ali ponvno se vraćam.
    Budući mi je ostao jedan smrzlić (blastica) sada sam u postupku za vraćanje. Prvi mi je put dobila sam iz Maribora šablonu da od 1. dana ciklusa uzimam estrofem 3x1 i onda UZV kod mog liječnika da vidi debljinu endometrija a dalje ne znam...da li mi netko može pomoći kada da očekivam transfer u Mariboru oko kojeg dana ciklusa jer moram kupiti avionske karte i godišnji organizirati....i ako netko ima nekih savjeta vezano za FET i sl. jer sam nova u tome.

Iskreno mislim da možda neće biti transfera jer nažalost imam samo jednog smrzlića pa me strah jako da ne propadne prilikom odmrzavanja...kakva su vaša iskustva???

svim trudnicama velike čestitke a one koje još čekaju kao ja puno sreće želim......
    velike se šanse da će nakon odmrzavanja s blasticom biti sve ok, jer je u protivnom ne bi niti zamrzavali
    nemaš brige što se toga tiče - i moje iskustvo je takvo, 1 blastica, bio transfer, ali tek biokemijska
    kad se ide u stimulirani fet, onda okvirno možeš računati oko 12 dc da bi endometrij mogao dostići optimalnih 8 mm, kada krećeš s utrićima i 5 dana poslije si na fet-u...sretno!

chiara avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj ivica_k prvotno napisa Vidi poruku
    velike se šanse da će nakon odmrzavanja s blasticom biti sve ok, jer je u protivnom ne bi niti zamrzavali
    nemaš brige što se toga tiče - i moje iskustvo je takvo, 1 blastica, bio transfer, ali tek biokemijska
    kad se ide u stimulirani fet, onda okvirno možeš računati oko 12 dc da bi endometrij mogao dostići optimalnih 8 mm, kada krećeš s utrićima i 5 dana poslije si na fet-u...sretno!
    ajme napokon netko sa iskustvom vezano za moj slučaj....super sada barem znam okvirno kada očekivati transfer...
    Može još jedno pitanje što se tiće endometrija koliko bi trebao biti prije transfera mislim što je najbolje?
    I što znaći ta biokemisjka?
    hvala na pomoći....

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

chiara,ja sam bila na FET-u,obično kad ti bude pozitivan test ovulacije,zoveš ih onda računaj od tog dana 5dan je transfer.
    pa naravno da će bit sve ok i ja sam imala jednog.samo ja sam išla na prirodni,znači bez ikakvih tableta samo na dan transfera sam dobila inekciju i to je bilo sve,nije bilo ni utrića.

chiara avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

da ja sam trebala isto tako ići sad u 9.-om ali kad sam im javila da su meni plodni dani tek 21 d.c. rekli su da im je to kasno i dr. V je savjetovao da odogovimo za sljedeći ciklus sa tabletama...zato ne znam kada mogu očekivati transfer jer ne mjerim plodne dane već idu te tablete i utrogestan...
    Što se kod tebe dogodilo? misliš da je moguće da se odledi i bude ok????? imam noćne more od toga da će propasti...užas...

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

nego šta nego će bit ok. ja sam imala jedan ,lijepo se odmrznuo i uhvatio se ali evo nažalost imala spontani u 8 tt-pa šta ti nisu rekli da im se javiš kad bude ovulacija-a neznam,sigurno će ti se javit cure koje su išle na fet s tabletama,možda je onda drugačije,stvarno neznam-
    samo se ti opusti i misli pozitivno,vidjet ćeš da će bit sve super

chiara avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

hvala ti....malo si me utješila....

seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj chi
    ara;1964710
    prvotno napisa
    hvala ti....malo si me utješila....
    chiara, ne brini sa tabletama estrofem se endometrij zadelja ,tako da ces im javiti debljinu poslije ultrazvuka i dobit ces upute za dalje....
    ja sam bila na 4 feta u mariboru i sve na estrofemu 2mg. nazalost bez uspjeha ,ali znam puno zena da im je uspjelo i zato ne brini
    sreto!

vulkan avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

chiaradraga,evo i ja se spremam na Fet u MB ali u prirodnom ciklusu!ja ču sama utvrditi ovulaciju putem lh trakica i kako je kiki 30 reklla otprilike 5 dan računaj transfer.ako te nešto mući pošalji im mail sigurno će ti sestra Jasna odgovorit.što se tiće odmrzavanja ja isto imam 1 blasticu zamrznutu na 6 dan-to još nisam doživjela ali dr.V mi je objasnio da oni zamrzavaju samo one zametke za koje misle da če preživjeti odmrzavanje,i naravno mene isto to brine,ali ovaj put razmišljam pozitivno i vjerujem da nas bebica ipak čeka pa šta bude,bude!!!

chiara avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Vulkan i meni je blastica zamrznuta 6. dan jer su me zvali dan nakon transfera da su je zamrznuli a transfer je bio 5.ti dan tako da znaći da je i moja 6.ti dan...vlajda će biti sretna...jedna ali vrijedan nadam se...
    Ma poslala sam im mail ali još nisam dobila odgovor...a budući mi je daleko moram planirati karte i godišnji umaprijed...
    Baš mi ide na živce što se moram trpati tabletama...uh...jer kad je u prirodnom onda znaš otprilike kad ideš na transfer a ovako nemam pojma ništa...

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

biokemijska trudnoća znači pozitivnu betu, pa tako znaš da je do trudnoće došlo, ali se ne može potvrditi na uzv...beta vrlo brzo počne padati i uslijedi krvarenje...to bi bio zapravo rani pobačaj

ne znam što je najbolje, ali trolinijski endometrij od 8 mm pa naviše je sasvim prihvatljiv

Lutkica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Pozdrav svima, ja sam iz kluba 39+.....u avgustu sam imala neuspjesan transfer u Mb....
    Zna li neko mozda radi li se u Mb PICSI ili IMSI?

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

cure,vi koje ste u MB, d ava spitam nesto.
    moja jetrva ima fsh oko 4 i krenula je sa 3 gonala. nakon 7 dana stimulacije,smao 3 folikula(ako sam ju skuzila,oni kazu 3 misleci na samo najvece,ali ima i malih koji jos uvijek mogu dostignuti potrebnu velicinu do punkcije?). nastavljena stimulacija ,jos 2 dana po 3 gonala i danas opet UZV.
    stvarno ne znam sta da ocekuje....nekako sam se iznenadila da sa tako bdobrim fsh i 33 godine(pa i nije bas neka starka) ima tako malo folikula.
    htjela bih samo koje iskustvo...

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Oni većinom broje samo veće, sjećam se da je meni doktor rekao da ima 8,9 folikula, na kraju je bilo 17js
    Neka ne brine unaprijed, doza od 3 gonala je ok a sve ostalo je sreća

chiara avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Gabi25 opet smo tu ha??? Što ima kod tebe jeste li u novim pohodima???
    pusa

chiara avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Trebam pomoć...piše mi da kad dobijem M počnem uzimati 3x1 estrofem 2mg. Te ako krvarenje ne počne ujutro nego tek popoden ili sl da kontam tek od sljedećeg dana. ok. e sada da li se taj estrofem uzima kao antibiotik npr. dobijem M danas popoden što znaći da sutra krećem sa terapijom e pa kad da počnem uzimati kad meni odgovara ili???? možda vam je ovo smiješno ali ne želim ovaj put ništa prepustiti slučaju....

i također još jedno pitanje kod mjerenja O sa LH trakicama. Kad smatrate da je test pozitivan kad je crtica iste boje kao kontrolna ili već kad se pojavila pa iz dana u dan tamni? kako odrediti točno najplodniji trenutak? to mi i inaće nije baš jasno kad netko kaže i u prirodnim pokušajima zatrudnjivanja sutra u toliko sati treba u akciju??? što to znaći kako to točno znaju?

eto pa ako netko ima vremena i živaca za moja dosadna pitanja molim da me prosvjetli....hehe hvala unaprijed...

p.s. naravno da moja M kasni zašto bi došla na vrijeme kad treba početi s terapijom uf...užas

mario avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj chiara prvotno napisa Vidi poruku
    Trebam pomoć...piše mi da kad dobijem M počnem uzimati 3x1 estrofem 2mg. Te ako krvarenje ne počne ujutro nego tek popoden ili sl da kontam tek od sljedećeg dana. ok. e sada da li se taj estrofem uzima kao antibiotik npr. dobijem M danas popoden što znaći da sutra krećem sa terapijom e pa kad da počnem uzimati kad meni odgovara ili???? možda vam je ovo smiješno ali ne želim ovaj put ništa prepustiti slučaju....

i također još jedno pitanje kod mjerenja O sa LH trakicama. Kad smatrate da je test pozitivan kad je crtica iste boje kao kontrolna ili već kad se pojavila pa iz dana u dan tamni? kako odrediti točno najplodniji trenutak? to mi i inaće nije baš jasno kad netko kaže i u prirodnim pokušajima zatrudnjivanja sutra u toliko sati treba u akciju??? što to znaći kako to točno znaju?

eto pa ako netko ima vremena i živaca za moja dosadna pitanja molim da me prosvjetli....hehe hvala unaprijed...

p.s. naravno da moja M kasni zašto bi došla na vrijeme kad treba početi s terapijom uf...užas
    Draga Chiara,ja sam upravo na estrofemu spremam se na FET u Prag....nista ne brini i pocni s estrofemom prvi dan ciklusa,ako dobijes iza 17 sati drugi dan pocinjes s estrofemom 3x2mg i nije bitno da bude svakih 8 sati ali pokusaj uklopit 3 tbl u 24 sata
    sto se tice lh trakica njih trenutno zaboravi jer dok si na estrofemu nema ovulacije samo se prati debljina endometrija
    Otprilike 12 d.c se radi UTZ i transfer je od 16-23 d.c
    takav sam protokol ja dobila iz Praga...evo nadam se da sam ti barem malo pomogla
    zelim ti srecu

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

chiara,ja sam piškila na trakice svaki dan u isto vrijeme.negdje oko 14h sam radila jer znam da sam doma svaki dan u to doba-kad druga crtica bude tamnija od prve onda je prvi dan ovulacije.prvi dan krvarenja se računa ako krene negdje do 17h,ako bude kasnije od toga onda drugi dan računaš kao prvi-tako je meni objasnila sestra Jasna. sretno !!
    Posljednje uređivanje od kiki30 : 24.09.2011. at 09:59

darmar avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

veliki pozdrav svima,
    samo da priopćim da smo maloprije dobili odgovor iz MB da po naše male eskimiće dođemo 28.09.2011.jupiiii

chiara avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj darmar prvotno napisa Vidi poruku
    veliki pozdrav svima,
    samo da priopćim da smo maloprije dobili odgovor iz MB da po naše male eskimiće dođemo 28.09.2011.jupiiii
    Ajme super držim fige da uspije....možeš li mi reći da li si ti išla sa lh trakicama ili sa estrofenom?

darmar avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

chiara hvala, i mi smo sve nade položili u ovaj FET
    ja sam išla s LH trakicama , al naravno uz folikulometrije!
    joj¨, što sam nešto jutros dobro raspoložena, svima želim ovakvo rspoloženje ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •