Stranica 51 od 73 PrviPrvi ... 41495051525361 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,501 do 2,550 od 3737

Tema: Potpomognuta u SLOVENIJI

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    lasta avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

darmar živili eskimići~~~~~~~~

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

evo cure,samo da javim na moj postupak nije uspio,beta ravna nuli,da je teško je,ali nema druge nego ići dalje...
    darmar , chiara puno sreće s smrzlićima, želim vam uspješan transfer i velikuu betu

chiara avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Ljudi pomažite....ili bar me uputite gdje da se obratim...
    Kako sam bila u Zagrebu nedavno pošla ja izvaditi papa i briseve onako radi sebe, i danas zovem gore da pitam papa još nije gotov a brisevi su u redu osim ureaplazme...kao javit će mi se popodne kad dr očita nlaza i preporuči terapiju...užas tako sam ljuta i jadna...a ja dobila M jučer i počela sa Estrofemom ...
    Što sad jel to znaći da ništa od mog FET-a ili.....kakva su Vaša iskustva????
    Ja ne znam kako ni zašto ali stalno vučem nekog vraga jesam li izlječila jednu dođe druga i tako sve u krug....užas
    a sve je počelo kad sam krenula po doktorima do tada sam bila perfektno zdrava....

Kiki30 jako mi je žao zbog tebe...nema druge nego skupiti snage i krenuti u novi dan...sa nadom da će sljedeći put biti dobitni...

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

chiara najbolje da pošalješ mail sestri Jasni i pitaš- znam da ovdje u HR obično ne puštaju u postupak bez čistih briseva a pred Mb su mi bili čisti pa ne znam kako oni na to reagiraju. Možda još do FET-a stigneš popiti antibiotike
    Ipak, ja osobno nikad ne bi riskirala i išla u postupak sa bilo kojom bakterijom

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

U MB mene nikad nitko nije pitao za briseve tako da što se njih tiče mislim da nema veze.

hrki avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Bokić,cure eto i za mene je završio ovaj postupak.Nažalost beta je nula.Sad se malo planiramo odmoriti jedan mjesec i onda krećemo ispočetka.
    Hvala vam na podršci ,super ste.
    Posljednje uređivanje od hrki : 28.09.2011. at 17:57

darmar avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

hrki jako mi je žao,vidim da već imaš planove za dalje, želim ti mnogo sreće.
    mi smo jučer dobili jednu mrvicu (našu malu blasticu) na čuvanje, nadamo se da nas neće napustiti, sve nade u nju polažemo

hrki avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

darmar, čuvaj svoju mrvicu i želim ti ogromnu beturinu
    Posljednje uređivanje od hrki : 29.09.2011. at 17:55

chiara avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Darmar to što čujem me je tako oraspoložilo jutros....sada samo mirno i uživaj do prelijepe bete....
    Ja sam još na Estrofemu 1. UZ 06.10. pa ćemo vidjeti kad idemo po našeg smrzlića...
    Koliko ste vi imali smrzlića na raspolaganju? Jeli ti piješ još nešto osim folne kisleine kao dodatka?

darmar avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

chiara sretno, bit će super sve vidjet ćeš¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
    mi smo imali ukupno 4 eskimića (sve četiri blastice), al eto na žalost pri odmrzavanju je nešto krenulo naopako i na čuvanju imamo sada jednu mrvicu, našega borca, koji nas nadamo se neće iznevjeriti.
    Nakon transfera primila sam samo injekciju Pregnyl (nadam se da sam dobro napisala), i nema nikakve druge terapije (čak ni utrogestana). Ja uzimam samo folacin.

chiara avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Ma bitno da si imala transfer...i da se održi jer mene jako strah baš zbog tog propadanja jer ja imam samo jednog eskimića (blasticu)....i ako ne daj Bože nešto pođe krivo neće niti imati transfer a toliko sam se pripremala za to....

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

cure,vi koej idete U MB,imam jedno pitanje.
    moja jetrva bila,imala 20 js.ima 34 godine,zacepljene jajovode(sto je i razlog VTO) ,a muz astheno.
    od 10 js na kojima je raden IVF,niti jedna se nije oplodila.
    od ostalih 10,6 se oplodilo,4 dosle do 5dnp(kazem "dolse,jer nisam nacisto da l su bile u stadiju blastice) ,et 2 embrija,za ostala 2 jios nista ne zna,niko joj nista jos nije javio.

dakle,prvo pitanje, kad ce znati sta je sa ta 2 embrija?ne javljaju to mailom?od et-a je proslo vec5 dana i jos nista ne zna.

drugo,je li u MB-u i dalje 5dnp embrije(ako su kvalitetni i oplodnja ide "kao iz knjige") zovu blastociste? naime,zena kod koej je jetrva bila,a koja je i sama u VTO,kaze kako u MB-u ,embrije 5dnp ne zovu blastice,oni racunaju da su blastice tek 7dnp?! onda oni nikad i nemaju blastice,jer niti jedan embrij ne pustaju do 7dnp?
    malo sma zbunjena....

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

tužna, na razgovoru s biologom i dr. prije samog transfera su trebali dobiti info što im vraćaju...nama je npr. jasno rečeno da kasne i imamo morule, a ne blastice
    slijedeći dan smo nazvali lab. i rečeno nam je da jedna (tada već blastica 6dan) ide na zamrzavanje
    sve info pisati će u otpusnom pismu, koje će primiti poštom za cca 15tak dana
    sretno im, javi nam rezultat!

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

dakle,klasika,5dnp trebaju biti blastice?(mislim,zena mi kaze "oni u MB racunaju blastice tek od 7dnp"?!)

chiara avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Sutra prvi ultrazvuk pa ćemo vidjeti kakav je endometrij i nadam se saznati datum kada idemo po našeg smrzlića....

darmar avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

chiara¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨za cool endometrij i za skorašnji susret sa vašim smrzlićem

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

chiara,za endometrij i skorašnji transfer ~~~~~~~~~~~~~
    darmar za veliku betu puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

U Mariboru se dan punkcije broji kao nulti dan, blastici su 5 dana stari ako se dobro sjecam ...

vulkan avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Samo da vam javim da smo danas trebali imati transfer 1 embrija koji nažalost nije preživio odmrzavanje...tužna,razočarana jer na to nismo računali.ali mi idemo dalje...sretno svima za što god vam trebalo!!!!

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj vulkan prvotno napisa Vidi poruku
    Samo da vam javim da smo danas trebali imati transfer 1 embrija koji nažalost nije preživio odmrzavanje...tužna,razočarana jer na to nismo računali.ali mi idemo dalje...sretno svima za što god vam trebalo!!!!
    stvarno mi je žao, ali kako kažeš idemo dalje....ja sam upravo u kratkom protokolu 2.dan decapeptyla,moram ti reči da me danas počelo hvatat neko negativno razmišljanje.mislim da je to upravo zato što se bojim još jednog ovakvog razočarenja,tuge i ljutnje... Kakvi su planovi za dalje?
    Posljednje uređivanje od butterfly101 : 05.10.2011. at 20:42

vulkan avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

hvala butterfly101,od tolikih razočarenja više ne mogu ni plakati...ali ja sam sigurna da će sreća pokucati i na naša vrata...treba ići dalje i misliti pozitivno jer nema mjesta za negativno .ja sam u Fet ušla sa takvom pozitivom kao nikad do sada pa tako skužila da nema pravila i da moramo čekat šta će biti jer nemožemo utjecati nažalost...želim ti svu sreću da napokon poskakujemo kako treba!!!!

chiara avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Hvala na podršci...endometrij 7mm 10.ti dan ciklusa jel to valja išta ili? Koliko bi trebao biti?
    Sada čekam odgovor od doktora.
    Vulkan tako sam se sad razočarala baš mi je žao...i nažalost vidim sebe isto tako...grozno
    Toliko se pripremamo i nadamo a sve nestane za sekundu...

chiara avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Da i htjela sam još pitati da li je vama muka od estrofema? Mene ubija ovaj lijek stalno mi je muka, vodi me na povraćanje, slabost....užas...i totalno sam nemirna i nervozna a inaće nisam takva...

vulkan avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

draga chiara ovo je bio moj slučaj tako da pokušaš ne razmišljati da neće biti ok!nama se to nikad nije dogodilo tako da ja na to nisam ni pomišljala...tebi želim sve najbolje...evo i darmar ima sada svoga smrzlića uz sebe...probaj tako i razmišljati...mislim da je endometrij ok!meni je na 11 dan bio 5mm,na 14 dan 9mm.sretno draga!!!

chiara avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Vulkan- hvala ti!!!! danas mi je bio grozan dan i baš mi je falilo malo ohrabrenja...
    Javili su mi se iz Mb endometrij je dobar u petak 14.10. idemo po našu nadu...jednog ali nadam se i hvale vrijednog eskimića...
    Na koje teme se još mogu priključiti da vidim ako ima još cura da su u postupku...

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Cure koje idu na FET u MB - think pink jer kod njih 80% eskimaca prezivi odmrzavanja sto je jako visola stopa!

chiara avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj Maxime prvotno napisa Vidi poruku
    Cure koje idu na FET u MB - think pink jer kod njih 80% eskimaca prezivi odmrzavanja sto je jako visola stopa!
    O napokon pozitivna izjava....jupiii...nadam se da će moja blastica biti u tih 80%.....

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

80% blastica prezivljavaju odmrzavanje, uspjeh iz FETova je oko 10% (u MB)

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

nakon uspješnog ivf-a, kad ponovno u mpo vode...imamo smrzlića...

chiara avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Ne razumijem ako je uspješan ivf znaći da si trudna pa nakon trudnoće ili kako?
    Ako nije uspjela trudnoća nakon 3 mjeseca je ok ići po smrzlića...tako su meni rekli
    Ja sam imala spontani u 6t trudnoće i rekli su da nakon 3 mjeseca mogu doći...(ja sam imala i kiretažu pa zbog toga, a ako je bez toga možeš i ranije)...naravno ako sam dobro razumjela tvoje pitanje...

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

nakon poroda...

chiara avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj VALERIJA prvotno napisa Vidi poruku
    nakon poroda...
    E to ne znam iz iskustva ali po pričama drugih i onome što sam ja čula mislim da je isto kao da planiraš još jednu prirodnu trudnoću...pusti malo da se tijel odmori i vrati na svoje...a onda brzo po smrzliće...)

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

valerija, to ovisi kakav je bio porod - carski ili vaginalni? ovisi i o tome dojis li jos... za vrijeme dojenja se ne preporucuje ici na FET jer su sanse da bude uspjesan jako male... najbolje je da se konzultiras s ginekologom...

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

cure, koliko treba biti endometrij za transfer?

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

bila sam danas na konzultacijam kod doktora Reša i jako mi se svidio njegov pristup. dobila sam injekcije Diphereline i Puregon. počinjem na drugi dan ciklusa. moja jedina briga je što 8. dan ciklusa moram ići na ultrazvuk a ja sam u to vrijeme sa dragim u Londonu (7 dana). mengu trebam trebam dobiti 15/10, pa mi je doktor dao Utrogestan 2x dnevno po 200mg. mene zanima dali itko zna koliko one odgađaju mengu. pit ću ih danas i sutra.... dali ima neko info otpilike koliko dana nakon prestanka uzimanja Utrogestana dolazi menga? hvala

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

ne bih te htijella rastužiti, ali ja sam dobila točno na dan, a koristila sam ih 3 puta dnevno. Možda sam samo izuzetak!
    sretno
    Citiraj Bluebella prvotno napisa Vidi poruku
    bila sam danas na konzultacijam kod doktora Reša i jako mi se svidio njegov pristup. dobila sam injekcije Diphereline i Puregon. počinjem na drugi dan ciklusa. moja jedina briga je što 8. dan ciklusa moram ići na ultrazvuk a ja sam u to vrijeme sa dragim u Londonu (7 dana). mengu trebam trebam dobiti 15/10, pa mi je doktor dao Utrogestan 2x dnevno po 200mg. mene zanima dali itko zna koliko one odgađaju mengu. pit ću ih danas i sutra.... dali ima neko info otpilike koliko dana nakon prestanka uzimanja Utrogestana dolazi menga? hvala

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj tasha prvotno napisa Vidi poruku
    ne bih te htijella rastužiti, ali ja sam dobila točno na dan, a koristila sam ih 3 puta dnevno. Možda sam samo izuzetak!
    sretno
    jučer sam nešto sitno počela krvariti, naranđasto crvena krv, a danas ništa... tako da se nadam da ni neće a i ak ju dobijem.. nije kraj svijeta, čekat ću idući ciklus pa početi sa bockanjem.... samo što će to onda biti duuugiiii mjesec.....

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Mislim da ti je to individualno, koliko sam skužila menga obično dođe nakon nekih 4-5 dana nakon utrića, ali mislim da nekim curama dođe i pod utrogestanima. Dva dana mi se čini dosta kratko da bi imalo neki utjecaj, ali možda se varam...

Meni pred postupak uvijek kasni menga par dana, valjda od uzbuđenja, pa se nadam da će i tebi tako biti. Držim fige!

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Još sam ti htjela napisati da probaj ih piti do 8 dana prije povratka iz Londona, onda ak dobiješ isti dan bit će ti taman, a ak dobiješ za tjedan dana opet ok

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

krivo sam bila napisala.... .. moram piti utrogestan 2x2 dnevno do 16/10 ... onda bi vjerojatno dobila mengu 19/10 ...
    nisam se snašla odmah tamo... trebala sam sa doktorom vidjeti da si možda skorz do povratka iz Londona (24/10) odgodim mengu.. da se tamo ne zezam sa pikanjem injekcijama nego da uživam ...koliko bi uopće bilo mogće s obzirom da mi se sat vremena nakon uzimanja utrogestana vrtilo u glavi...
    baš mi se poklopilo to sve malo nezgodno... a žao mi je otkazati put kad već sve imamo rezervirano i plaćeno....

chiara avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

cure držite fige...ujutro idem u Mb po svog smrzlića...iskreno se nadam da će biti toliko snažan da preživi odmrzavanje i da mi ga vrate na čuvanje....

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj chiara prvotno napisa Vidi poruku
    cure držite fige...ujutro idem u Mb po svog smrzlića...iskreno se nadam da će biti toliko snažan da preživi odmrzavanje i da mi ga vrate na čuvanje....
    sretno chiara...

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

chiara,sretno !!!

chiara avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Drage moje eskimć preživio..sad ga čuvam...beta 27.10...

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

chiara,super a sad puno ~~~~~~~~~za veliku betu!!!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

tasha, menga dođe obično treći dan od zadnjeg utrića, ne znam jesi tako poštimala.

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

ja sam 2 tjedna koristila utrogestane, od 15 dana ciklusa po preporuci dr Reša, stigla je 29 dan ciklusa kao i obično. Nakon transfera, ponovno sam ih koristila i došla je dan ranije. Na mene zaista ne djeluju...

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

tasha, ako ti menga stiže pod utrićima postoji i Primolut Nor za produženje ciklusa, uvijek se pije do pred 3 dana, onoliko koliko želiš produžit.

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

meni srećom više nisu potrebni, sretno svima!

renna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

hello cure, jedno pitanje, ima li tko iskustva u mb da je low responder s AMH 5,4 , a da je uspio, s tim da sam imala 2 stimul, 2 prirodna i jedan s femarima u vinogradskoj i niti jedan transfer.....srtno svima...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •