Cure, bez panike !
U potokolu smo za 11/2010. te mi je sr. Jasna jutros odgovorila da je sve po planu i da ne brinem. Prema tome, nema odgoda i zastoja u postupcima !![]()
Cure, bez panike !
U potokolu smo za 11/2010. te mi je sr. Jasna jutros odgovorila da je sve po planu i da ne brinem. Prema tome, nema odgoda i zastoja u postupcima !![]()
kako da dođem do sestre Jasne, ima li netko njen mail...hvala
Da, pitala sam što se zbiva i ide li sve po planu ili ima problema, odgovorila je kako sve ide po planu te da komuniciramo mailom jer telefoni su non-stop zauzeti !
I da, ona je na godišnjem trenutno !
Arnea76, hvala za informacije, to su onda odlične vijesti!
Nadam se da će tako stvarno biti!
Miki, sretno!!! Sad polako i opušteno dalje![]()
javila se sestra Jasna...napisala je da je situacija neizvjesna i da će se javiti kroz nekoliko dana...nama ni protokol još nije poslan...držim fige
VALERIJA, kada imate termin za postupak ?
Nije mi jasno da je rekla kak je neizvjesno a meni napisala kako sve teče po planu....Meni je protokol stigao 17/08/2010 za 11/2010, krenula sam s terapijom, mislim da sve bude dobro jer su oni ozbiljna ustanova s dobrim glasom i neće to profrčkati preko noći ! To ja mislim !
dogovorili smo se za 11/10...na konzultacijama smo bili u 10/09 i tada su nam rekli da protokol očekujemo dva mjeseca prije postupka...papire smo poslali početkom ove godine...ali protokol nije još stigao...ni meni ništa nije jasno, netko ide,netko mora čekati...nadam se najboljem
Pitanje za sve Mariborčanke, kako ste riješile smještaj u Mb? di ste spavali? Ako može neka preporaka i kotakt. Može i na pp.
I kada ste ostajale gore, mislim od kog UZV, ili od punkcije ili iza transfera. Mi bi trebali nešto rezervirati, a pojma nemam od kada ni gdje pa vas molim vaša iskustva.