Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3737

Tema: Potpomognuta u SLOVENIJI

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Cure, bez panike !
    U potokolu smo za 11/2010. te mi je sr. Jasna jutros odgovorila da je sve po planu i da ne brinem. Prema tome, nema odgoda i zastoja u postupcima !

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

kako da dođem do sestre Jasne, ima li netko njen mail...hvala

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj arnea76 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, bez panike !
    U potokolu smo za 11/2010. te mi je sr. Jasna jutros odgovorila da je sve po planu i da ne brinem. Prema tome, nema odgoda i zastoja u postupcima !
    Odlične vijesti!! A jel ti baš napisal da ide sve po planu i da nema odgoda?

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Da, pitala sam što se zbiva i ide li sve po planu ili ima problema, odgovorila je kako sve ide po planu te da komuniciramo mailom jer telefoni su non-stop zauzeti !
    I da, ona je na godišnjem trenutno !

fresia avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Arnea76, hvala za informacije, to su onda odlične vijesti!
    Nadam se da će tako stvarno biti!
    Miki, sretno!!! Sad polako i opušteno dalje

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

javila se sestra Jasna...napisala je da je situacija neizvjesna i da će se javiti kroz nekoliko dana...nama ni protokol još nije poslan...držim fige

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

VALERIJA, kada imate termin za postupak ?
    Nije mi jasno da je rekla kak je neizvjesno a meni napisala kako sve teče po planu....Meni je protokol stigao 17/08/2010 za 11/2010, krenula sam s terapijom, mislim da sve bude dobro jer su oni ozbiljna ustanova s dobrim glasom i neće to profrčkati preko noći ! To ja mislim !

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

dogovorili smo se za 11/10...na konzultacijama smo bili u 10/09 i tada su nam rekli da protokol očekujemo dva mjeseca prije postupka...papire smo poslali početkom ove godine...ali protokol nije još stigao...ni meni ništa nije jasno, netko ide,netko mora čekati...nadam se najboljem

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj arnea76 prvotno napisa Vidi poruku
    VALERIJA, kada imate termin za postupak ?
    Nije mi jasno da je rekla kak je neizvjesno a meni napisala kako sve teče po planu....Meni je protokol stigao 17/08/2010 za 11/2010, krenula sam s terapijom, mislim da sve bude dobro jer su oni ozbiljna ustanova s dobrim glasom i neće to profrčkati preko noći ! To ja mislim !
    Mi isto imamo termin 11/10 , nismo dobili protokol , sestra Jasna mi je prošli tjedan poslala mail da mi se javi tokom ovog tjedna međutim još ništa ... tako da nas ima još

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Pitanje za sve Mariborčanke, kako ste riješile smještaj u Mb? di ste spavali? Ako može neka preporaka i kotakt. Može i na pp.
    I kada ste ostajale gore, mislim od kog UZV, ili od punkcije ili iza transfera. Mi bi trebali nešto rezervirati, a pojma nemam od kada ni gdje pa vas molim vaša iskustva.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •