Možda ima veze s vrućinom, jer to u Metkoviću je bilo krajem 6 mjeseca kad dobro žežeuglavnom ja uvijek preupitam pa radim kako mi kažu.
Možda ima veze s vrućinom, jer to u Metkoviću je bilo krajem 6 mjeseca kad dobro žežeuglavnom ja uvijek preupitam pa radim kako mi kažu.
Hm, ja ću vam prepisati cijenu s računa. Inače moram uzimati 150 IE gonala F.
Gonal-f ( pen) 300 IE/ 0,5 ml ---- 126, 52 eurića (meni je to dakle za 2 dana)
Gonal -f ( pen) 900 IE/ 1,5 ml ---- 332, 89 eurića (6 dana)
e sad ko hoće nek računa...
jučer kupili i sad su u frižideru![]()
Inace da vam velim sve koje kupujete lijekove u Sloveniji možete tražiti povrat poreza ali to trebate reči dok kupujete lijek. ja sam lani potrošila 1000 eura na ljekove u Mb za postupak od toga sam dobila 900 kn povrat poreza. I ako uzimate povrat nemojte zaboraviti to ovjeriti na hrvatskoj i slovenskoj carini.
Heh, sad, lana... Kod mene stvari stoje ovako. Ja moram svaki dan do 5.11. kad idem u Mb opet uzimati 150 jedinica gonala. Zato su mi dali 1 pen gonala od 900 jedinica i jedan pen od 300. Gore sam navela cijene istih. E, ako ti trebaš svaki dan npr. 225 jedinica, onda bi tebi tebi jedan pen od 900 bio za 4 dana ako me shvaćaš. Jedino što ne znam kakvih sve penova ima, odnosno od koliko jedinica. Drugačije ti ne znam objasniti.
i da, mi smo bili u ukc na ultrazvuku, u bolnici, a u blizini kod ulaza na parkiralište ima ljekarna i ne možeš ju fulati. Čak i sami podsjete na povrat poreza, moraš dati putovnicu i malo pričekati.
pozdrav svima
da li znate koliko se dugo ceka na prvi razgovor i konsultacije u Mariboru kada im se posalje mail i koliko treba cekati da se dodje na biopsiju mm.
hvala puno
Mi smo čekali mjesec ili dva na konzultacije od prvog kontakta.
Cure, kako ste? Mariborke i ostale... Ja se bockam sama i pitam se radim li to dobro. Kako se vi snalazite? Kolke su vam doze gonala?
Runa i ja sam ti sama ista .....al valjda je dobro ......ja sam na 2 menopura i veceras pocela sa centroditom u ponedjeljak uzv u 15:45 vidimo se![]()
Brunaa, hvala!
A i ti ćeš se brzo veseliti postupku![]()
O, da. U 19.00 primila stopericu, u četvrtak ujutro punkcija. Tri dana ranije od očekivanog. Veli Vlaisavljević da na jednom jajniku imamo nogometnu momčad, na drugom košarkašku.Nadam se da će sve biti dobro. Popila sam sam jedan normabel jer sam našpanana i sad sam suuuuper.
Nana Mo? Kako je tebi prošlo u srijedu? Mi smo stigli poslije 4...
Curke, hvala vam! Pegluckam si stvari, idemo danas u Mb prenoćiti jer sutra prije 7 već moramo biti tamo.
cure imam par pitanja vezanih za dr resa postojna, pa ako koja ima odgovor bila bi zahvalna.
interesuje me ima li iko mail na koji mogu da ih kontaktiram, ako ko zna cijene icsi i tesa , koliko se ceka na postupak, i bilo kakve druge informacije vezane za ovog doktora.
primoz.res@neplodnost.com
tu sam ja uvjek slala mail.
Konzultacije su 100eura,IVF/ICSI 1100, tese mi se cini ne radi;ljekove mozes kupiti kod njega ili se snaci sama(cijenu ce ti reci na konzultacijama)
FET je 500.
Uglavnom poslije konzultacija odmah sljedeci ciklus mozes u postupak.
Tako je bilo prije godinu i pol.
A da na UZ se kod njega(kada si u postupku) ide od 5 do 7 ujutro u Ljubljanu-konzultacije isto.
Postupak je u Postojni.
Kod njega ti je sve brzo,kao na traci.
Pisem racjepkano jer ne stignem od mrvice
tel +385 1 510 68 00
lasta hvala ti puno nisam ocekivala tako brz odgovor, meni treba tesa iliti po nasem obicna punkcija a on to radi.
interesuje me jos ako si bila kod njega jel tesko bez anestezije, mislim koliko to traje kad se radi na zivo.
A ja ti povrsno citam jer ova galami...pa ni ne kuzim...ponekad se malo zanesem
Mene punkcija nije boljela mada ima cura kojima je bilo bolno. Od kada sam usla unutra pa se skinula pa punkcija,malo lezanje,oblacenje niti pola sata. MMje rekao dr. da umirem od straha pa je ovaj pricao samnom cijelo vrijeme,brzo je proslo. Imala sam 9 j.stanica.
Kada sam izasla iz ordinacije popila sam nesto za bolove.
i interesuje me jos kolika puta se ide kod njega i koliko se ostaje tamo. cisto radi organizacije slobodnih dana i godisnjeg.
2 dan ciklusa,8dc,i sada da li smo isli jos jedamput ili ne prije punkcije nisam sigurna,dan punkcije i tada se dogovorite da li ce transfer biti 3 ili 5 dan,bar je nas pitao.
A i da svaki UZ je 35 eura.
Evo isla sam malo kopati po papirima. 2dc mi je bio 20.02 a transfer 9.03.S obzirom da sam u Puli mi smo putovali po potrebi.Ovo ti moze sluziti okvirno koliko bi vam dana trebalo ako bi sve bilo idealno.
mi smo daleko pa nam se ne isplati putovati svaki put na pregled , apuno nam je uzeti 15 dana godisnjeg skoro neizvodljivo. nadam se da cemo uspjeti negkako izorganizovati . jel tvoja princeza iz postojne
![]()
ma pretpostavila sam da niste blizu zato sam isla traziti po papirima koliko je nama to trajalo.
Vi ne morate ici na blastice,mozete traziti transfer 3 dan,to vam je 2 dana manje.
znaci sa 3000 eura se sve moze zavrsiti.
kada odes na konzultacije dr ce ti odmah reci koliko bi vas cca dosao postupak,dati ce vam papir gdje vam je odredio terapiju i kada zelite pocnete.
mi smo poceli nakom 6 mjeseci
hvala ti lasta za sve informacije , runa sa srecom
Bravo Runa , znaci da si imala dobro pogođenu terapiju i najvjerovatnije budes imala i smrzliće!!!
Thanks, snupi. Nadam se da bude dobro i da bude i koji smrzlić.![]()
Runa sretno, i smrzlić za bracu ili seku![]()
SRETNO Runa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Biti će smrzlića sigurno, mi smo imali 16 js, 2 blastice vratili i 7 eskimića nas još čeka. Samo pozitivno dalje!
Imamo predivnog dječaka, postupak u Mb. Uskoro idemo po seku ili bracu!
2 hope hvala.
Karla 1980, stvarno se nadam da bude ok. Dakle, prošle godine te je razveselio bebačTo ti je bio prvi postupak? I daj mi reci, jel se na transfer
nosi spavaćica i sve kao za punkciju?
Runa, koliko se ja sjećam nosiš spavaćicu, miruje se mislim oko sat vremena, sjećam se da je prof.V ubacio i utrogestane jer mi je bilo vrijeme ubrzo nakon transfera, M za to vrijeme išao platiti račun
Jes, i ja već sad moram trpati utrogestane, 3x2 dnevno.
I ja sam tako s utrogestanima odmah nakon punkcije....taj puta su zvali sve iz moje grupe 3. dan nakon punkcije, to su nam odmah rekli nakon punkcije, ali neki su dobili samo informacije o broju oplođenih i vratili se 5. dan na transfer
Tako da se ne brineš ako te pozovu ranije.