Stranica 71 od 75 PrviPrvi ... 21616970717273 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,501 do 3,550 od 3737

Tema: Potpomognuta u SLOVENIJI

Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj Runa prvotno napisa Vidi poruku
    uopće nije strašno. Ja sam se isto toga najviše bojala, ali stvarno je bezazleno. Bit će sve dobro.
    ok onda,još još 5 dana i počinjemo s gonalima i onda uskoro na s čeka punkcija nadamo se da bude sve ok i da bude sve išlo bez većih problema ovo je naš prvi ivf i odma smo se odlučili za maribor nadamo se veeelllikoj srećici-...
    sretno svima

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Lana sretno sa pikanjem i sto vide folikula napikaj. a što se tiće anestezije i slovenije nemaš razlog za brige osim ako " imaš žile koje pucaju i ne vide ti se"- dobro uhodani tim.

Kyra Ars avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Zanima me, čisto informativno, jer nadam se da mi neće trebati - koja je alternativa anesteziji, ništa ili ipak daju neki koktelčić?

Cure, sretno svima.
    Runa, kako si, kako prolaze dani?
    Brunaa

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

gle ne znam ali znam samo da ti je u cijenu u postupka uračunata anestezija, jedino ako si alergična koji sastojak ljieka onda ne znam kaj dobijes

Kyra Ars avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Hvala ti Snupi. Ma nisam alergična, nego se mislim... Danas mi je 2dnt, kući sam i imam previše vremena. Kako sam stara koka, uglavnom sam na kratkom protokolu i dobiijem malo folikula, izdržim punkciju s malo apaurina i voltarena.
    Ali ponavljam, nadam se da mi neće ni trebati, da će se moja mrvica ovaj put izboriti. Pozdrav

Runa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012
    289

Početno

Pozdrav, djeve

Baš bi bilo lijepo da nam se svima sve posloži i da šećemo s trudničkim trbuščićima po našem selu

Inače, ja sam ok. Već me par dana ništa ne boli i već zaboravila kako je to dobar osjećaj. Doma sam i ljenčarim, brojim dane do bete...

Brunaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj lana2401 prvotno napisa Vidi poruku
    molim curke koje su imale u mariboru punkciju pod anestezijom da mi kažu dal su radile kakve pretrage internističke ili baš ništa i kakva je to bila anestezija maskom ili venozna i kakvi su dojmovi ???hvala
    Nikakve pretrage se ne rade po pitanju anestezije, popuni se samo upitnik kako je napisala Runa. Anestezija je venozna, posle se osjećaš super, nemaš pojma ni da si bio pod anestezijom, barem ja nisam imala nikakvih nuspojava, cijeli dan posle vrljala po Mariboru.
    104,20 € košta i nisam se ni mislila hoću li je uzimati, nego sam se počastila s njom I da opet idem obvezno bih je uzela.
    Kyra Ars kakva su to pitanja o anesteziji??? pa ti si trudna!

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

pozz svima,
    je li netko od cura u dugom protokolu ovaj mj u mb vadio estradiol? pitam jer sam ja trebala u kratki protokol al sam imala nekakvu cistu pa su me poslali vadit E2.i bio je previsok(iako u granicama normale-za njih treba biti skroz na donjoj granici..) pa sam sad u dugom i na decapeptylu od 12.11. al opet moram ovih dana vadit E2.. sretno svim curama

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Pozdrav svima! Evo ja 28.11. idem prvi puta na konzultacije kod prof Vlaisavljevica, a imam rezervirani termin za 4. mjesec! Dvije godine pokusavamo, u sustini nema problema ali nema bebice! odlucila sam se za ivf odmah uMb. Bila sam na jednoj inseminaciji u Zg, al nista od toga i tada sam odlucilla necu vise cekati, idem na ovo i valjda cu i ja docekati tu svoju ljubav )) zanima me dali na konzultacijama radi ultrazvuk ili samo razgovarate i dogovarate se?ne znam, malo mi se cini prerano konzultacije s obzirom da je postupak planiran tek u 4. mj., ne znam, jel to tako ide?

Runa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012
    289

Početno

Dobrodošla, ivanica86!
    Mi smo bili na konzultacijama u veljači 2012. i radio je prof. uzv bez obzira što smo bili u planu za postupak tek za godinu dana. On valjda provjeri generalno stanje, primjerenost debljine endometrija fazi ciklusa i tako. Koliko ja znam, svima radi uzv na prvom susretu. Meni je samo bilo neugodno što je i moj dečko bio s nama i rekla sam mu da gleda na drugu stranu.
    Dobit ćete popis pretraga za napraviti i formulare za popuniti. Ako imate nešto od povijesti bolesti, briseva, bilo što, ponesite sa sobom.
    Vidim da ste dosta brzo došli na red za postupak. Sretno

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Dobrodošla, ivanica86!
    Mi smo bili na konzultacijama u veljači 2012. i radio je prof. uzv bez obzira što smo bili u planu za postupak tek za godinu dana. On valjda provjeri generalno stanje, primjerenost debljine endometrija fazi ciklusa i tako. Koliko ja znam, svima radi uzv na prvom susretu. Meni je samo bilo neugodno što je i moj dečko bio s nama i rekla sam mu da gleda na drugu stranu.
    Dobit ćete popis pretraga za napraviti i formulare za popuniti. Ako imate nešto od povijesti bolesti, briseva, bilo što, ponesite sa sobom.
    Vidim da ste dosta brzo došli na red za postupak. Sretno
    Ja sam poslala u 8mj. pismo i dosadasnje nalaze i eto u 4mj. dobila termin!ja ti se ne razumijem u potpomognutu oplodnju posto nikada nisam ni pomislila da cu imati ovakvih problema! jesi ti uzela anesteziju za punkciju? Nije mi jasno o cemu ovisi jel ides u punu stimulaciju ili blagu?
    Joooooj, ja nikako ne bi voljela da mi muz bude sad sa mnom na ultrazvuku, ne znam, i meni je to onak bas neka glupa situacija,ko malo neugodna..

Kyra Ars avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Dobrodošla, ivanice86
    Baš si brzo dobila termin. Ja sam MB prvi put kontaktirala u travnju i dobila termin za ožujak. Nisam ni išla na konzultacije, svu sam im dokumentaciju poslala - nalaze, pristanke i papire o prethodnim postupcima. Prof. Vlaisavljević je pogledao papire i sestra Jasna je rekla da ni ne moramo dolaziti na konzultacije.
    Vrlo brzo ćeš saznati sve što te zanima o MPO-u, i zato je ovaj forum izvrstan. Nema pitanja na koje ti cure neće odgovoriti.
    Što se tiče stimulacije, ona ovisi o puno faktora, nalazima, prethodnim postupcima, i zapravo najčešće godinama. Mlađe cure će češće ići u punu stimulaciju od starijih.
    Pozdrav i sretno!

Runa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012
    289

Početno

Evo, Kyra Ars je sve lijepo rekla. Meni je ovo isto prvi ivf pa tonu stvari ne znam. Opća anestezija je pravilo. Iznimno se ne koristi (alergije..).
    Sretno.
    A meni jutros mučno.... ili

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj ivanica86 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam poslala u 8mj. pismo i dosadasnje nalaze i eto u 4mj. dobila termin!ja ti se ne razumijem u potpomognutu oplodnju posto nikada nisam ni pomislila da cu imati ovakvih problema! jesi ti uzela anesteziju za punkciju? Nije mi jasno o cemu ovisi jel ides u punu stimulaciju ili blagu?
    Joooooj, ja nikako ne bi voljela da mi muz bude sad sa mnom na ultrazvuku, ne znam, i meni je to onak bas neka glupa situacija,ko malo neugodna..
    U Mariboru koliko je meni poznato se ne rade neke polustimulacije ono sa klomifenom i par gonala( ako si na to mislila pod blagom stimulacijom) bar za cure izvana, eto u svih godina koliko ja pratim forum a i sama sam bila tamo nisam čula za takav slučaj. Ide se u punu stimulacija koja može biti opet blaža ili jača ovisi o tvom organizmu (AMH, FSH..) i najviše se ide u dugi protokol kojem prethode pilule
    Posljednje uređivanje od Mali Mimi : 23.11.2012. at 09:09

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Evo, Kyra Ars je sve lijepo rekla. Meni je ovo isto prvi ivf pa tonu stvari ne znam. Opća anestezija je pravilo. Iznimno se ne koristi (alergije..).
    Sretno.
    A meni jutros mučno.... ili

Kyra Ars avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Runa, bravo za mukicu

Runa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012
    289

Početno

Citiraj Kyra Ars prvotno napisa Vidi poruku
    Runa, bravo za mukicu
    hihi..to je nešto bilo pa prošlo. Kyra, kako si ti? Negdje sam pročitala da strepiš o d hipera?

2hope, 26. je pred vratima. Mene strah.

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Runa ja mislim da si ti trudna, ne moj da te bude strah, jer strah samo pogoršava situaciju govorim iz vlastitog iskustva.

Runa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012
    289

Početno

uh, vidjet ćemo. io penso positivo...

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Runa i mene je baš nešto strah, svi eventualni simptomi od jutros nestali,...

Runa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012
    289

Početno

Drage moje: Imam +

Brunaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Runa draga ti si prava sretnica! Čestitke!!!

Kyra Ars avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Ma daj, stvarnoooo Pa to je fantastično, nemam riječi Runa... Šaljem ti tonu poljubaca i

Koji ti je danas dan nt? 11? 12? Ovo je tako super da poželim i ja odmah raditi test...

Runa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012
    289

Početno

Hvala, Brunaa! Ma ja vjerujem da će tu biti puno plusića narednih dana.

Sad se malo lakše čeka beta...

Brunaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Mogu misliti koje olakšanje...Uh! Kyra želim ti isti scenarij ako se požuriš

Runa, daj hajd opiši malo svoj postupak, protokol dugi/kratki, šta si korsitila za stimulaciju, koliko si dobila JS, embrija, smrzlića?

Runa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012
    289

Početno

Kyra Ars, hvala puno. To mi je 11 dnt. Tamo oko 9. se može raditi test, čitala sam negdje... Pričekaj malo pa nam javi plus

Kyra Ars avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Jupi, tako sam sretna što imaš plusić. A kako se osjećaš?

Runa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012
    289

Početno

Evo. Kratki protokol. 22.09. sam počela s logestom bez prestanka do 24.10. Od 29.10. krenula s gonalima (150 IU, mislim da su to 2 doze), i od petog dana sam dodala cetrotide. I tako do prve folikulometrije 5.11. Prof. je vidio dosta folikula, nekih 17, i rekao da još 5.11. uzmem i gonal i cetrotide, a 6. 11. sam morala ubaciti ovitrelle. I 8.11. je bila aspiracija. (predviđeno je bilo 10. studenog, ali mi smo se požurili).
    Izvukli su mi 14 js, vratili 5.dan 1 blasticu. Od tih 14, 9 js je bilo zrelo, sve su oplođene, ali 3 su se prestale razvijati, tako da imamo 5 smrzlića.
    Eto, nekako se sve brzo izdešavalo, i čini mi se dobro podešena stimulacija.

Runa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012
    289

Početno

Joj, Kyra, jučer mi je bilo loše i povratila sam ujutro. Slinim dosta i spava mi se. Malo me love grčevi... Ali to mi je sve prisutno i u fazi pms pa se nisam baš nadala.

Kyra Ars avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Meni je danas tek 5dnt, jučer sam primila drugi Choragon, tako da je za testić još rano.
    A i rekla sam sebi da ću čekati do bete... Kao izdržat ću, aha

Uživaj u osjećaju Runa, nadam se da ću i ja dočekati taj osjećaj

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Runa super, čestitam!!!!

karla 1980 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Runa čestitam... Bravoooo!!

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Znala sam, bravo Runa!

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

i svi čekalicama debele pluseve!

Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj snupi prvotno napisa Vidi poruku
    i svi čekalicama debele pluseve!
    cure imam pitanja vidim da se spominju još neki ljekovi osim decapeptyla i gonala f pa zar se još nešto uzima niko mi to da sada nije rekao???hval pozdrav ide ko sutra na uvz u maribor???

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Runa čestitam! ))) blago tebi jel tebi ovo prvi postupak ili?

Runa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012
    289

Početno

Hvala, hvala svima! Baš ste drage. Neka bude još puno pluseva. Sutra beta i dalje dan po dan, nadam se da će sve biti kako treba.

ivanica86 - prvi icsi, prvi plus.

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

runa čestitam na plusiću i nadam se da će današnja beta zablistati
    cure oprostite što ponavaljam pitanje već stoti put al dal netko ima informaciju koliko u Mb drže smrzliće?

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

taman da tvoje uskoro dobije bracu ili seku

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Runa izvješće bete. Snekica danas ti šaljem letak o matičnoj.

Runa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012
    289

Početno

1650 jel to dobro za 13. dnt?

cjelodnevni boravak u zg. premorena. sutra moram hitno ginekologici jer me boliiii buša...

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Runa beta betastična za 13dnt, sjedi 5. Sada nestrpljivo čekamo drugu i uzv!

Kyra Ars avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Runa, ti si čudo jedno! Čestitam još jedanput na predivnoj beti!

Runa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012
    289

Početno

Ma hvala vam prevelika!

Brunaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

1650 jel to dobro za 13. dnt?
    To se zove uspjeh na samom početku MPO karijere

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

jeej ima sam feeling da budes imala +!!

Runa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012
    289

Početno

Citiraj snupi prvotno napisa Vidi poruku
    jeej ima sam feeling da budes imala +!!

Runa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012
    289

Početno

Citiraj Brunaa prvotno napisa Vidi poruku
    To se zove uspjeh na samom početku MPO karijere
    stvarno je

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Hej curke.. Evo ja na putu u Maribor na konzultacije kod prof. Vlaisavljevica!nosim sa sobom sve papire sto imam pa cemo viditi sta kaze..Nego, imam pitanje jedno, ako je netko bio u slicnoj situaciji.. 15.11. sam imala zadnju menstruaciju, 12.11. Poceo je smedi iscjedak i onda 15. I 16. krv, i onda poslije opet 2-3 samo smede! Grudi me pocele boljeti par dana prije M,kao i obicno, medutim sad je 13 dan nakon M, nikako me nisu prestale boljeti, a sad me bole da je to strasno, ne smijem ih slucajno malo pritisniti.prije 2 dana ja napravila test, kao cisto da eto vidim iako sam imala M, al eto i test negativan! Nemam pojma sta je jer nikada mi nije tako bilo! Inace sa mnom je sve u redu i nikada nisam imala bas nikakvih problema,samo eto nikako ni da ostanem trudna ((
    Oprostite na ovom "malo" duzem postu

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Loks: u Mariboru zamrzavaju 5 godina, nakon toga moras napisati zvanicnu zamolbu da se produzi rok zamrzavanja.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •