Stranica 62 od 75 PrviPrvi ... 1252606162636472 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,051 do 3,100 od 3737

Tema: Potpomognuta u SLOVENIJI

tatjana76 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Hvala vam, već su odgovorili i rekli da ništa nebrinem.

VAANJA avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

pozdrav cure!!!
    ima li kakvih novosti iz Maribora????
    kak je prošo ožujak

Brunaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Pozdravko svima,

možda nije prava tema za moje pitanje, pa me slobodno "usmjerite".

Idem prvi put u postupak u 6 mjesecu, pa sam htjela pitati da li ste šta uzimali neposredno prije postupka (tipa prenatal, folnu kiselinu i sl.) kao "pripremu"?

Nana Mo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Draga Bruna ja sam uzimala prenatal kad sam krenula sa pilulama tako mi je pisalo u protokolu

Brunaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Draga Nana Mo, ja sam dobila samo info mailom da smo u postupku u 6 mj od sestre Jasne, i još čekam protokol, odnosno upute za dalje... Valjda i kod mene bude pisalo. Svejedno hvala na info!
    Vidim tvoj postupak, na žalost, nije bio dobitni. Da li imate kakve planove za dalje? Držat ćete se Maribora ili ćete poražiti sreću negdje bliže?

Cana73 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj Brunaa prvotno napisa Vidi poruku
    Draga Nana Mo, ja sam dobila samo info mailom da smo u postupku u 6 mj od sestre Jasne, i još čekam protokol, odnosno upute za dalje... Valjda i kod mene bude pisalo. Svejedno hvala na info!
    Vidim tvoj postupak, na žalost, nije bio dobitni. Da li imate kakve planove za dalje? Držat ćete se Maribora ili ćete poražiti sreću negdje bliže?
    Brunaa za protokol ne brini, sve dodje na vrijeme, otprilike 2 mj. prije postupka.
    Ja sam sutra u Mariboru na transferu, punkciju sam imala 19.03.
    Sretno u postupku!

Brunaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Joooj kad ću ja na tvoje mjesto...... Znaš ja pošto idem prvi put puna sam pitanja

Puno punooo punooooo punooooooo SREĆE ti želim! Držimo palčeve ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Cana73 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Joooj kad ću ja na tvoje mjesto...... Znaš ja pošto idem prvi put puna sam pitanja

Puno punooo punooooo punooooooo SREĆE ti želim! Držimo palčeve ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    A i meni je prvi put u Mariboru, i ja sam imala a imam i sad hiljadu pitanja, i bojim se sta ce me docekati sutra na transferu, rekli su zvati ako bude ranije, nisu i valjda je sve u redu.
    A cim krenes sa kontracepcijom fakticki si u postupku, i dani lete, bar je meni tako bilo, u ovom postupku sam se i sama po prvi put pikala, e to mi je bio preporod i zao mi je sto nisam vec od prvog postupka, jer mi je to bio dodatni stres, trcati poslije posla svaki dan u ambulantu.
    Pozz, i sretno!

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

sada ću ja uletiti, ajd javite u kojim ste fazama sa postupcima za Listu na Odbrojavanju

ima još puno nickova u listi postupaka za ožujak a i mjesta u listi trudnica

Nana Mo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Draga Bruna nama nazalost nije uspjelo iz prve ........sljedeci termin sam dobila da biram u jesen mi smo odabrali 11 mj. Mi se drzimo Maribora za sada, kod nas u BIH -a nema besplatnih pokusaja pa kad vec placam idemo gore ......slobodno pitaj mozes u inbox
    Cana73 zelim ti veliku betu i svim zenicama koje su u postupku

Cana73 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj Nana Mo prvotno napisa Vidi poruku
    Draga Bruna nama nazalost nije uspjelo iz prve ........sljedeci termin sam dobila da biram u jesen mi smo odabrali 11 mj. Mi se drzimo Maribora za sada, kod nas u BIH -a nema besplatnih pokusaja pa kad vec placam idemo gore ......slobodno pitaj mozes u inbox
    Hvala, i tebi sretno u sledecem postupku.

Cana73 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj Nana Mo prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala i ja tebi zelim veliku betu u sledecem postupku.

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Cana73,mislim da ti je pun inbox.

Cana73 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj nina977 prvotno napisa Vidi poruku
    Cana73,mislim da ti je pun inbox.
    Ispraznila

barkica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    121

Početno

Ej,eto opet da se i ja javim! Imamo jedno srceko koje n
    as je vrlo usrecilo! Prvi mb postupak i uhvatila nas sreca!!! Svima koji se spremate i koji vec jeste u postupku,puno srece i pozit.beta!!!! Samo hrabro i pozzzz...!!!

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

pozdrav suborke, evo svako malo prošvrljam da vidim kako napreduje slo., pa šta nema nikoga da ide kod dr.Reša u Ljubljanu?

želim vam puno sreće u postupcima

lasta avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Barkica bravo...čestitke

Svima ostalima podrška i vibrice

Brunaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Bravo za barkicu! Neka i dalje sve bude kako treba.

Kada si bila u MB, kakav je postupak bio (stimulirani, polustimulirani, prirodnjak)?

Brunaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Cure.... pitance jedno?

Da li se mora skidati gel sa noktiju kad se ide u postupak? Možda je pitanje glupo, al se prvi put srećem s tim, pa pitam da ne skitam

VAANJA avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

ma nitko ne gleda nokte...samo skini sat i nakit
    sretno!!!!!!!

Cana73 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Cure.... pitance jedno?

Da li se mora skidati gel sa noktiju kad se ide u postupak? Možda je pitanje glupo, al se prvi put srećem s tim, pa pitam da ne skitam
    Cini mi se da trebas, prije punkcije dobijes upute za istu, cini mi se da se spominje i lak na noktima, nakit, sociva itd, a sve zbog anestezije, a opet se mozes konsultovati sa sestrom Jasnom, brzo odgovara na mail.
    Pozzz

Brunaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

MajaPOP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Cure.... pitance jedno?

Ne, ne mora...i ja sam ga imala i toga se sjetila vecer prije postupka, no niko na to nije obratio pozornost. A kontaktna leca jesam skidala, to se valjda mora, mada mislim da ni to nije od nekog presudnog znacaja da li ces otici na punkciju ili ne, jer ona svakako traje svega nekoliko minuta. Sretno svima!

barkica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    121

Početno

Evo da odg.na pitanje:24.02. je bio et,sutra je vec drugi uzv....(vrijeme letiii...) Bio je dugi,stimulirani protokol. Bitno je sam da je uspjelo(zasada-nkad nismo sigurni-uvijek treba ostati trijezne glave i biti realan). Za sada uzivam u ovoj sreci i nadamo se da ce tako i ostati! Svima vama koje ste u vec u postupku ili se spremate u te vode,sretno! Neka nam je dobitna ova godina!!! Pozzzz...

tatjana76 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Cestitam barkice i uzivaj ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

citam forum, ali se bas i ne javljam cesto. mi smo imali jednu prirodnu trudnocukoja je zavrsila spontanim, bili smo jednom u ljubljani prije godinu dana - nista , nismo docekali betu, nismo imali smrzlica. prosli mjesec smo bili u mariboru, rezultat je bila ipak samo biokemijska. imamo jos nesto smrznutih pa cemo ici aBd ponovo. bila sam na kraktom protokolu, menopur + cetrotide.
    pitali ste kakvi su rezultati od proslog mjeseca, ja sam razgovarala sa dvije zene u mariboru, obje iz bih, ni one nazalost nisu uspjele. puno srece vam zelim u ovomjesecnim postupcima

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

a da, i neko je pitao za nokte, sa mnom je nakon punkcije bila zena koja je imala FM gel na rukama, nisam je pitala, ali znaci moze se. ja sam sve skinula.

Brunaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj barkica prvotno napisa Vidi poruku
    Evo da odg.na pitanje:24.02. je bio et,sutra je vec drugi uzv....(vrijeme letiii...) Bio je dugi,stimulirani protokol. Bitno je sam da je uspjelo(zasada-nkad nismo sigurni-uvijek treba ostati trijezne glave i biti realan). Za sada uzivam u ovoj sreci i nadamo se da ce tako i ostati! Svima vama koje ste u vec u postupku ili se spremate u te vode,sretno! Neka nam je dobitna ova godina!!! Pozzzz...
    Kako je divno pročitati ovo... Sretno i uživaj barkice.

Cana73 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj babygirl prvotno napisa Vidi poruku
    citam forum, ali se bas i ne javljam cesto. mi smo imali jednu prirodnu trudnocukoja je zavrsila spontanim, bili smo jednom u ljubljani prije godinu dana - nista , nismo docekali betu, nismo imali smrzlica. prosli mjesec smo bili u mariboru, rezultat je bila ipak samo biokemijska. imamo jos nesto smrznutih pa cemo ici aBd ponovo. bila sam na kraktom protokolu, menopur + cetrotide.
    pitali ste kakvi su rezultati od proslog mjeseca, ja sam razgovarala sa dvije zene u mariboru, obje iz bih, ni one nazalost nisu uspjele. puno srece vam zelim u ovomjesecnim postupcima
    Cao, ni ja nazalost nisam upjela u Mariboru, postupak smo radili u martu.
    Jesi li i ti bila u istoj grupi, mozda smo se i srele negdje na pregledima.
    Pozz

barkica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    121

Početno

Hvala vam cure.... Sretno svima,i puno snage,hrabrosti i volje!!!! I nada je bitna-nikad ne odustati!!! Mene to najvise drzalo na putu za dalje! Pozzzz....

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

evo da se i ja javim sa lijepim vijestima,bila sam na et 22.3 u mb,i jučer sam vadila betu....1340

Runa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012
    289

Početno

Cure, sretan Uskrs onima koje ga slave, i sretno svima!

VAANJA avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

e.t 21.03
    4.04 beta 844
    6.04 beta 1560
    za sada ok.nadamo se da će i tako ostat...SRETAN USKRS!!!!

tatjana76 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

čestitam VAANJA
    Sretan Uskrs svima kojiga slave

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

čestitam VAANJA,kako to da su mene poslali samo jednom vadit betu?? kada imaš prvi uz?

VAANJA avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

vitatesa,čestitam ovo je ogromna beta...
    mene je moj gin.poslao još jednom da vidi kak se dupla,a uzv. jasna mi je javila za 14 dana

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

[QUOTE=VAANJA;2114152]vitatesa,čestitam ovo je ogromna beta...
    mene je moj gin.poslao još jednom da vidi kak se dupla,a uzv. jasna mi je javila za 14 dana[/QUOTE sutra ću nazvat svog gin.da mi da uput.pa da opet izvadim betu. a jasna mi sad napisala da će mi javit termin za uz.vaanja dali ti baš miruješ ili onako...

VAANJA avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

mirujem,do uzv pa čemo onda vidjeti kako dalje ako bude sve ok.tak mi je preporučio moj gin.

barkica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    121

Početno

Evo mene,sa teskim srcem i dusom javljam da je u 8tt stalo nase srceko i sutra smo na kiretazi! U cetv.bi bio 9 tt,tesko je,jako tesko... Jedva sam se pomirila s time... Proplakala dane i noci... Iako sam bila svjesna da moze poci po zlu,ioak me lupilo po glavi i bacilo u ocaj. Drage moje,drzim palceve da nemorate prolaziti ovakve situacije jer su grozne! Sretno svima,nek je svima sa srecom...

VAANJA avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

ovo je nešto čega se najviše bojim,a uvijek tako završim,(missed ab 2 x)
    teško je nakon toga ići dalje,ali uvjek nas nešto tjera i daje nam nadu .
    barkice ...budi hrabra

Cana73 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj barkica prvotno napisa Vidi poruku
    Evo mene,sa teskim srcem i dusom javljam da je u 8tt stalo nase srceko i sutra smo na kiretazi! U cetv.bi bio 9 tt,tesko je,jako tesko... Jedva sam se pomirila s time... Proplakala dane i noci... Iako sam bila svjesna da moze poci po zlu,ioak me lupilo po glavi i bacilo u ocaj. Drage moje,drzim palceve da nemorate prolaziti ovakve situacije jer su grozne! Sretno svima,nek je svima sa srecom...
    Zao mi je, i ja se jedva oporavljam od neuspjeha u martu, boli i dusa i tijelo, moramo ici dalje.

BlaBla123 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Da li neko dolazi iz Zg,sutra ili prekosutra. Hitno mi treba 3 decapeptila. Ja sam u Mb . Ako neko ima prijedlog gdje mogu kupiti...

Vali avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

barkice, žao mi je.

Cure, na lsiti pretraga koje mi je sestra Jasna napisala pise klamidija u serumu. Gdje se to radi? Kaj ne moze običan bris? Prije je mogao.

maza975 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

idem u ljubljanu 30.04 na dogovor i onda u 5 mjesecu u postupak. Zanima ne što se od pregleda i postupaka radi u Ljubljani a što u Postoji?

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj maza975 prvotno napisa Vidi poruku
    idem u ljubljanu 30.04 na dogovor i onda u 5 mjesecu u postupak. Zanima ne što se od pregleda i postupaka radi u Ljubljani a što u Postoji?
    konzultacije i ultrazvuk u Ljubljani, punkcija i transfer u Postojni

Brunaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Curke pozdravko, da li ima neka od vas u MB u 5 mjesecu???

Meni je prvi UZV 7.5., a planirana punkcija 19.5.

Vali, ja sam donijela običan bris na klamidiju (između ostalih pretraga) i nitko mi nije rekao da treba nešto drugo... Doduše to je bilo u 10/2011.

Vali avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Brunaa, hvala! I ja sam prije radila običan bris, no to je bilo ipak 2010. Mozda se nesto promijenilo, jer je bas naglaseno u serumu. Hm. Ima li jos tko u fazi prikupljanja nalaza?

nirvana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

ja sam radila klamidiju u serumu u zaraznoj bolnici Fran Mihaljević ali u 2. mj 2011, probaj nazvati i pitati da li još to rade.

Vali avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj nirvana prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam radila klamidiju u serumu u zaraznoj bolnici Fran Mihaljević ali u 2. mj 2011, probaj nazvati i pitati da li još to rade.
    Hvala! Nazvat ću sutra!

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Vali vi to idete po bracu ili seku? Bravo!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •