-
Pozdrav cure!
Evo da Vam napišem svoje iskustvo sa dr rešom. Suprug ima slab spermiogram, mene malo muči štitnjača, a čitajuči iskustva sa foruma, odlučili smo se za njega jer nema čekanja. Naš prvi postupak nije uspio, beta je bila 0, ali u periodu nakon transfera prolazila sam kroz dosta stresno razdoblje pa je možda i to utjecalo. Nema veze, idemo na novi postupak kod njega u 4 mjesecu. Postupak je bio u 12 mjesecu 2010. tri dana nakon prvog tel razgovora otišli smo k njemu na konzultacije, prvo što mi je rekao je da moram smršavjeti i tu sam se baš nasmijala. Jako je direktan što mi se i svida, ne volim kada su privatnici što je kod nas slučaj- cici mici. Reš apsolutno ne daje lažna obećanja i rekao nam je da radi najbolje što može s onim što ima u tom trenutku jer ti nitko ne može obećati da ćeš ostati trudna. Ja sam započela 5 dana prije men sa dipherelinima, a od drugog dana ciklusa sa merionalima koje sam nabavila u Mađarskoj. Rekao je da ih mogu koristiti jer se ne razlikuju od menopura. Ostala mi je jedna cijela kutija merionala koju je on na kraju kupio od nas. Nismo išli sa velikom dozom, 2 merinala jer je htio vidjeti kako ću reagirati. Dobila sam 8 jajnih stanica, što je njemu bilo zadovoljavajuće s obzirom na količinu hormona, oplođeno ih je 7, 2 oplođene su vračene nazad, od toga 1 četverostaniča, a druga mislim da je 2 stanična, dosta slabe su bile. Nakon što sam mu javila da je beta 0 pitala sam ga kad možemo ponovno u postupak, rekao je da moraju proći barem 3 ciklusa, tako da ponovno idemo u 4 mjesecu i nadamo se najboljem.
Sretno svima!!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma