Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3737

Tema: Potpomognuta u SLOVENIJI

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ponovno gledam protokol i opet mi nešto nije jasno.... Piše mi da kontracepciju pijem do 22.10 a da sa Decapeptylom krećem 11.10. Paralelno oboje neko vrijeme?
    Da li ima veze kada će doći M kada se jenom krene u protokol? Uh kao da sam prvi puta....

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Uspjela sam dobiti Maribor , sve je ok za koji dan mi šalju protokol. Iskreno bila sam se zabrinula jer ste sve već dobile.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Dodirko prvotno napisa Vidi poruku
    Ponovno gledam protokol i opet mi nešto nije jasno.... Piše mi da kontracepciju pijem do 22.10 a da sa Decapeptylom krećem 11.10. Paralelno oboje neko vrijeme?
    Da li ima veze kada će doći M kada se jenom krene u protokol? Uh kao da sam prvi puta....
    Da, decapeptyl i antibebi paralelno oboje neko vrijeme, decapeptyl sve do punkcije, znači jedno vrijeme paralelno s antibebi, drugo vrijeme s gonalima ili menopurima, već što odabereš.

Ima veze kad će ti doći menga jer moraš to javit sestri i, ovisno kad ti taj put dođe, ulaziš u 1. ili već koju "protokolsku grupu" pa počinješ s kontracepcijom određeni dan ciklusa (neke drugi, neke sedmi itd., neke mjesec, neke dva itd.).

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Dodirko prvotno napisa Vidi poruku
    Da, kontracepcija i Decapeptyl idu paralelno neko vrijeme.

Sto se menstruacije tice, jednom kad si na kontracepciji i potom na supresiji nije vise toliko bitno kada ce ona doci. Meni je recimo dosla 4. dan nakon zadnje kontracepcijske tablete, a koliko vidim i ostalima isto tako. No, bez obzira na to kada koja dobije, sa stimulacijom u pravilu sve pocinju isti dan prema protokolu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •