Citiraj marija_sa prvotno napisa Vidi poruku
Ja bih trebala u 10 mjesecu u Maribor na inseminaciju ali kako stvari stoje od oga nece biti nista.
Cure,na koje mailove saljete svoja pitanja jer meni niko ne odgovara vec drugi mjesec (saljem mjesecno pregled sa folikulometrija)
Marija_sa, ja bih se možda na tvom mjestu ipak uputila na inseminaciju negdje u Hrvatskoj privatno. Oni koji idu na IVF su baš vezani za Maribor zbog rigoroznog hrvatskog zakona da se ne smiju oploditi više od 3 jajne stanice, niti zamrzavati embriji, što jako srozava uspješnost postupka, ugrožava zdravlje i bitno poskupljuje i produljava stvar. Ti si bar možeš napraviti shortcut i negdje privatno to riješiti - Split ili Zagreb, imaš topic privatne poliklinike, tj. ne moraš čekati razrješenje sitacije, vjerujem da će u MB-u bit sasvim razumljivo, jednom kada/ako prorade, zašto nisi čekala nego si išla drugdje.

Just a thought, na mailove se ne javljaju ni drugima, nema "magičnog maila", očito, za dobit odgovor, nego odgovaraju valjda u tranšama dok traje taj štrajk.