-
molu, zbilja je nekad koma dobiti ih na telefon, a sada mora da je posebno teško, budući da su bili u štrajku. ja ti mogu reći samo strpljivo. bila sam kod njih u 2 stimulirana i 3 FET-a. mislim da moraš dobiti sestru jasnu da bi dobila termin za konzultacije. sad ne znam je l ona još na godišnjem ili što.
ja sam u prvom stimuliranom zvala telefonom, a poslije mi je uvijek funkcionirala komunikacija mailom. ne mislim sada na tvoj slučaj, ali znam da je bilo cura koje su sve i svašta pitale mailom, čini mi se da nisu dobile odgovore. ja sam uvijek nakon što sam napisala prvu verziju, minimirala tekst koliko mogu, da ostanem pristojna i da su sve informacije unutra s minimalnim brojem riječi. možda si umišljam, ali mislim da sam i zbog toga uvijek dobivala brzo odgovor.
sad je definitivno izvanredna situacija. ja bih možda nazvala na splošne informacije između 13 i 15h, samo da saznam je li sestra Jasna uopće tamo i što oni misle kada je dobro zvati.
i ne brini, ako bude potrebno, kad budeš u postupku dat će ti neke druge brojeve na koje možeš zvati.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma