Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3737

Tema: Potpomognuta u SLOVENIJI

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

molim te ako ti nije problem javiti u kojoj ljekarni u IT ćeš nabaviti terapiju, pretpostavljam negdje u okolici Ts-a...i cijenu...jer ja imam namjeru isto preko po inekcije...hvala...sigurno ih treba nauručiti?

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj VALERIJA prvotno napisa Vidi poruku
    molim te ako ti nije problem javiti u kojoj ljekarni u IT ćeš nabaviti terapiju, pretpostavljam negdje u okolici Ts-a...i cijenu...jer ja imam namjeru isto preko po inekcije...hvala...sigurno ih treba nauručiti?
    Kupujem decapeptil. Paket 7 ampula košta 44,85eura (cca325kn). Nazvali smo telefonom prvo, poslali skenirani recept na mail apoteke, oni su naručili i to je to. Apoteka je u Trstu, zove se Due Lucci. Rekao nam je vlasnik da sve šta naruče do 10 ujutro danas, sutra je kod njih jer im dovoze iz centrale iz Udina. Ako ti treba mail ili telefon javi pa ću ti poslazti na pp. Dobili smo jednu apoteku di radi žena koja priča hrvatski, ali nismo naručili kod njih jer su ovaj tjedan na godišnjem. Ako je nekom problem jezik, ovo je idealno.
    Gonal je jeftiniji u Sloveniji, a navodno tamo se dobije i povrat poreza (napravi se tax free za prijevoz robe van EU) pa dođe još isplativije. Cijenu Gonala neznam, to sve vodi i zove mm , ali ako koga zanima, javiti ću cijene i Gonala u It i Slo.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj mare157 prvotno napisa Vidi poruku
    Gonal je jeftiniji u Sloveniji, a navodno tamo se dobije i povrat poreza (napravi se tax free za prijevoz robe van EU) pa dođe još isplativije. Cijenu Gonala neznam, to sve vodi i zove mm , ali ako koga zanima, javiti ću cijene i Gonala u It i Slo.
    Gonal je prema mom dosadasnjem saznanju najjeftiniji u ljekarni Filipovic (Zagorska 42) u Zagrebu. Za gotovinu ga tamo prodaju po cijeni od 190 kn. Kako mi je sfalilo Gonala za jedan dan morala sam ga dokupiti u Mariboru, u ljekarni kod bolnice, i tamo sam ga platila 32 €, a to je cijena po kojoj ga se moze dobiti i u Hrvatskoj (osim, ako i u Sloveniji ne postoji neka ljekarna gdje nude popust na kolicinu za koju nisam cula).

BlaBla123 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Zna li neko kolko utrica preporucuju u MB i gdje ih je najpovoljnije kupit posebno ako se moze uradit tax free iz Slo.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj BlaBla123 prvotno napisa Vidi poruku
    Zna li neko kolko utrica preporucuju u MB i gdje ih je najpovoljnije kupit posebno ako se moze uradit tax free iz Slo.
    Preporukua za utrice u Mb je standardna: 3x2. Ne znam gdje su najpovoljniji, ali probaj pitati ovdje na forumu da li je nekome ostalo pa da ti pokloni. Ja sam do njih dosla upravo na taj nacin.

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj BlaBla123 prvotno napisa Vidi poruku
    Zamoli soc gin da ti napiše Rp i nećeš platit ništa 2 Rp 4 kutije,ja sam svaki put dobila
    Posljednje uređivanje od ici : 16.09.2010. at 13:54

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Evo ovako, gonal F pen od 900IU u Italiji(Trst) 486 eura, u Sloveniji(Mb) 365eura!!! Nemogu vjerovati da je tolika razlika!
    Za obični neznam kolika je cijena, šokiralo me ovo pa nisam ni pitala.

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Mare...hvala ti za informaciju o cijeni dec...ako ti nije problem javiti cijenu Gonala.Može li se i u It tražiti povrat poreza za lijekove...i otkuda mi recept, imam samo protokol? hvala unaprijed

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Stigao je i moj protokol.
    Punkcija je u prvom tjednu 11. mjeseca.Tako brzo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •