-
Stigao je i moj protokol za 12 mjesec!!!
Tko se ne zna sam odlučiti za Menopure ili Gonale, najpametnije mu je doći na prvi uzv u Mb i tamo to na licu mjesta zajedno s doktorom odabrati i kupiti u ljekarni. Isto tako sestra Jasna je preporučila dipherelyne pikati između 15 i 19 sati (u Ljubljani je pikanje u 6 ujutro). Vidim u protokolu i da im treba javiti kada počnemo s kontracepcijom, kada počnemo sa supresijom, a kada dođe vrijeme ćemo dobiti termin za prvi UZV.
Mene sad brine jedna druga stvar. Znam da cervikalni brisevi nisu obavezni za Mb, ali ja sam ih htjela napraviti, zlu ne trebalo. No moj ginekolog mi ih nije htio odobriti tj napraviti. Kaže nema osnove jer sam ih radila prije 11 mjeseci i sve je bilo OK, a to je skupa pretraga i ako baš inzistiram da si to onda sama platim (navodno 1200kn). On kaže da ako ostanem trudna da ćemo ih onda napraviti, pa sam ja sad malo zbunjena. Pretpostavljam da baš i nisu toliko bitni, no prošle godine sam imala ureaplazmu i tek nakon što sam popila antibiotik su ti nalazi bili OK....hmm...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma