Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3737

Tema: Potpomognuta u SLOVENIJI

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Cure molim vas za pomoć vezano za dan prvog UZV u Mariboru i uzimanja menopura. Naime ja sam u dugom protokolu bez kontracepcijskih pilula i uzimam Decapeptyle.Sestra Jasna mi je rekla da se javim prvi dan menstruacije kako bi mi rekla kad da dođem na UZV, ali ne mogu je dobiti...
    Da li netko zna do kojeg dana ciklusa je moguće obaviti prvi UZV i početi uzimati hormone?

zeljana avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj mimi prvotno napisa Vidi poruku
    Cure molim vas za pomoć vezano za dan prvog UZV u Mariboru i uzimanja menopura. Naime ja sam u dugom protokolu bez kontracepcijskih pilula i uzimam Decapeptyle.Sestra Jasna mi je rekla da se javim prvi dan menstruacije kako bi mi rekla kad da dođem na UZV, ali ne mogu je dobiti...
    Da li netko zna do kojeg dana ciklusa je moguće obaviti prvi UZV i početi uzimati hormone?
    drugi ili treci dan ciklusa moras ici na UZ, mada mozes to uraditi i u svom gradu, ali kod nekog MPO doktora , sedmi dan MB i pocetak sa menopurima. Ili ako si blizu otidji 2 il 3 dan na UZ u Marbor.
    Srecno
    Posljednje uređivanje od zeljana : 29.09.2010. at 17:59

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj aneri prvotno napisa Vidi poruku
    Malo me muči što mene nisu narčili ni na kakve konzultacije.
    Ako ti sama izricito ne trazis termin za konzultacije oni ti ga u Mariboru sami od sebe nece ni ponuditi. Obzirom na iznenadni problem koji ti se pojavio u vezi prolaktina mozda ne bi bilo lose da jos jednom pokusas s njima stupiti u kontakt i traziti od njih savijet po tom pitanju (prolaktin se regulira npr. s Bromergonom, ali mislim da ga je potrebno uzimati malo duze vremena - 2, 3 mjeseca zato ne mozes cekati zadnji cas za to!). Malo mi je cudno da ih nisi uspjela dobiti putem e-maila, jer moje iskustvo je takvo da sam od trenutka primitka protokola bez problema komunicirala s njima na taj nacin. Probaj im poslati svoj e-mail kao Reply na onaj njihov u kojem su ti poslali protokol.

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

hvala željana, uspjela sam ih dobiti i sutra idem na UZV Maribor. Vidim da cure govore o visokom prolaktinu, da li su vas prije postupka tražili nalaze hormona?ja sam zadnji put vadila kompletne hormone u 08/2008, jedino sam FSH vadila 10/2009. Nalazi su bili OK i nikad me nitko nije više tražio da ponovim nalaz hormone,iako sam od 06/2009 do sada imala 3 icsi postupka. U svim nalazimaprolaktin mi je bio blizu gornje granice, ne znam da li bi trebalo ponoviti hormone?
    da li ste vi kontrolirale hormone i po čijoj preporuci?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •