Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3737

Tema: Potpomognuta u SLOVENIJI

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj loks prvotno napisa Vidi poruku
    aneri nema veze što te nisu naručili. čim si protokol dobila znači da su tvoje nalaze proučili i vjerojatno po specifičnom problemu koji imate odredili terapiju, uzeli u obzir povišeni prolaktin i sve ostalo što ne štima. možda bi prvi uzv mogla iskoristit dva u jedan pa dobit i informacije/konzultacije, a obzirom da ne ideš nego tek na 2. ćeš onda tada. nemoj se brinut...ne bi vas uzeli u postupak da smatraju da neš ne štima i smeta
    Ovo mislim da je jedna velika zabluda o Mariboru. U takvoj zabludi sam bila i ja i upravo u tome lezi bit svog mog razocaranja. U Mariboru se ne posvecuju problemu individualno nista vise nego u bilo kojoj drugoj klinici. Ako mislite da ce vasu dokumentaciju detaljno prouciti i njoj uociti iznimke koje bi mogle biti kljucne bas za vas slucaj bojim se da cete se u tome jako prevariti.

Maribor nije klinika koja temelji na individualnom pristupu pacijentima.

Maribor je klinika koja je uspostavila besprijekoran sistem izvodjenja postupaka potpomognute oplodnje i upravo na tome, po mom misljenju, temelji sigurnost, odnosno povjerenje kojega mi kao pacijenti o njima stecemo.

Vjerujem da Maribor ima vrhunski tim i vrhunski laboratorij. Za vecinu je to najvaznije od svega i vjerajatno su pak zahvaljujuci tome toliko uspjesna i cijenjena klinika.

Ali, ako je vas slucaj takav da zahtjeva bilo kakvu korekciju prilikom rutinskog izvodjenja postupka ili prilagodbu vasim zeljama i potrebama, u Mariboru ce se prema tome odnositi kao i bilo gdje drugdje. Mozda ce vam uz malo srece i izaci u susret, ali sasvim sigurno se tome nece posvetiti s jednakom paznjom i profesionalnoscu kao unutar svoje ustaljene prakse.

Do te spoznaje sam, na svoju veliku zalost, dosla na temelju vlastitog iskustva. Kada bi na ovim stranicam ikada imala priliku procitati ijednu kritiku na taj racun sigurno bih imala neka druga ocekivanja pa bi samim time i moje razocarenje bilo manje.
    Posljednje uređivanje od Aurora* : 29.09.2010. at 19:10

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •