Ovo mislim da je jedna velika zabluda o Mariboru. U takvoj zabludi sam bila i ja i upravo u tome lezi bit svog mog razocaranja. U Mariboru se ne posvecuju problemu individualno nista vise nego u bilo kojoj drugoj klinici. Ako mislite da ce vasu dokumentaciju detaljno prouciti i njoj uociti iznimke koje bi mogle biti kljucne bas za vas slucaj bojim se da cete se u tome jako prevariti.
Maribor nije klinika koja temelji na individualnom pristupu pacijentima.
Maribor je klinika koja je uspostavila besprijekoran sistem izvodjenja postupaka potpomognute oplodnje i upravo na tome, po mom misljenju, temelji sigurnost, odnosno povjerenje kojega mi kao pacijenti o njima stecemo.
Vjerujem da Maribor ima vrhunski tim i vrhunski laboratorij. Za vecinu je to najvaznije od svega i vjerajatno su pak zahvaljujuci tome toliko uspjesna i cijenjena klinika.
Ali, ako je vas slucaj takav da zahtjeva bilo kakvu korekciju prilikom rutinskog izvodjenja postupka ili prilagodbu vasim zeljama i potrebama, u Mariboru ce se prema tome odnositi kao i bilo gdje drugdje. Mozda ce vam uz malo srece i izaci u susret, ali sasvim sigurno se tome nece posvetiti s jednakom paznjom i profesionalnoscu kao unutar svoje ustaljene prakse.
Do te spoznaje sam, na svoju veliku zalost, dosla na temelju vlastitog iskustva. Kada bi na ovim stranicam ikada imala priliku procitati ijednu kritiku na taj racun sigurno bih imala neka druga ocekivanja pa bi samim time i moje razocarenje bilo manje.