-
skroz se slažem da se ovdi trebaju izlagat i pozitivna i negativna iskustva, jer bez toga kako ćemo uopće znati što možemo očekivati. naravno ako smo friški u tome a svi koji pričaju o Mb samo hvale, i još uz osobno pozitivno iskustvo na konz., razgovoru i komunikaciji sa njima, kako očekivati nekakve negativnosti.
aneri probaj sestru zvati na 00386 31 577 101 od 14 do 14.30, vjerojatno si taj broj u protokolu i dobila ili na 00386 2 321 2462. ja sam ju dobila iz prve oba puta i odgovorila je smireno i detaljno na svako moje pitanje i još mi se žena izvinula što se na prvi broj nije javila (rekla sam da sam tamo zvala u vrijeme kad kažu) jer da nije do njega ni stigla.
i upravo šta ina33 kaže da si cure obrate pažnju. ja sam mu sve isprezentirala, pripremila i postavila brdo pitanja iz kojih se razvio razgovor. nama je doktor pregledao sve nalaze, prijašnje postupke (i inseminacije), reagiranje, broj js i sve baš sve. od onog najobičnijeg objašnjenja šta mpo uopće je do razlike u zakonima, načinima, stimulaciji. meni je doduše lakše jer sam si posložila u glavi da iako plaćam nisam baš ni A.Jolie ni B.Pitt pa samim time sam ok sama sa sobom i ne očekujem cijeli bolnički odbor da me dočekuje i misle samo o meni. a neke se stvari izdešavaju ponekad na loše a ponekad na dobro, jednostavno taj veoma bitan čimbenik sreće utječe upravo na to i kako bi mare157 rekla i ja ću maštati da je to moje najsretnije mjesto, a ako ne bude o tome ću razmišljati kad vrijeme dođe. i opeda imam potrebu napomenuti da se slažem kako treba iznostiti i poz i neg iskustva ali konretne činjenice, kako bi se mogli usporediti i pripremiti na osnovu nečijeg prijašnjeg iskustva...to je od neprocijenjive važnosti
oprostite na dugom postu...
vas sve i naravno svima želim neprocijenjivu sreću u postupcima!!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma