Evo i mog MB iskustva - zaista mislim da je to klinika za mlade zene i one s dobrom reakcijom na stimulaciju. Ja i mm smo isli na konzultacije i tada je slijedilo prvo razocarenje jer nam je dr. posvetio svega 10-ak minuta i u tom vremenu je telefonirao s jednim pacijentom. Presli smo preko toga jer mi je to bio prvi postupak i isla sam na cinjenicu da je to uobicajeno. Postupak mi je zakazan za godinu dana. Od pretraga mi je bio zaokruzen samo nalaz za HIV, hepatitis i dr. Ostalo nista s obzirom na godine kako je on rekao. Ostale pretrage sam napravila na svoj racun i pokazalo se da je mm pozitivan na ureaplasmu (ja nalaz nisam radila), medjutim to nije odgodjalo postupak. Druga stvar je moja pozitivna trombofilija na koju me nitko nije upozorio iako sam rekla da sam imala jedan spontani. Treca visoki FSH (oko 23) i propisani drugi protokol sa gonalimaPosto mi je to bio prvi IVF pitala sam koje injekcije trebam kupiti i receno mi je da je svejedno. Kupila sam gonale da bi mi nakon UZV rekli da uzmem menopure. Posto sam rekla da sam vec uzela po njihovom naputku 30 gonala, rekli su da mogu i s njima. Pri UZV nisam imala nikakve inf. o debljini endometrija i sl, a nisam tada znala ni sto ih trebam pitati. Doslo je do trudnoce, nazalost biokemijske (sto dokazuj da su zaista dobri biolozi), ali dr. V nisam niti vidjela vec me je vodila dr. Kovac. Jedino moram pohvaliti sestre koje su zaista izuzetne. Jos jedan pristup - u Cita me zvao sobno dr. P. i pitao o ishou, a u MB sestra J...