Citiraj mravak prvotno napisa Vidi poruku
i jeste dobili termin za konzultacije ili samo termin za postupak???

Da li moramo ići na konzultacije? i koliko one koštaju?
Za konzultacije se moras posebno dogovoriti i to rekla bih iskljucivo telefonom. One nisu obavezne, a kostaju 50 €.

Nama se nisu pokazale korisnim, mogli smo komotno i bez njih. I zapravo tek nakon svega vidim se imalo sto dogovoriti i razjasniti na tim konzultacijama, samo da su se malo vise posvetili konkretno nasem slucaju. Ali nisu. Da smo mi tada znali sta sve treba pitati i da smo mogli imati siru sliku o svemu, sto naravno da nismo znali ni mogli, mozda bi nase konzultacije imale smisla. Ovako su nas tretirali shematski i tu se nije imalo puno sta za reci i raspravljati. Pa je na kraju ispalo tako kao sto je i mi smo ostali duboko razocarani s Mariborom.

Da smo barem znali da se od Maribora ne moze ocekivati to sto smo mi ocekivali (da ce se netko posvetiti nasem slucaju, uociti i uzeti u obzir sve posebnosti naseg slucaja) tada sigurno ne bi bili toliko razocarani. Ali pitanje je bi li onda uopste isli u Maribor?!...

I zato sada mislim da nema bas neke velike koristi od tih konzultacija. Eventualno o cemu se moze "dogovoriti" na njima, kako se meni cini, je s kojom stimulacijom u postupak. A to se i onako komotno moze dogovoriti tek na onom kontrolnom UZ prije pocetka stimulacije kada si vec u postupku. Osim toga, ako je nekome dovoljna topla rijec i ljubaznost da se osjeca sigurno, onda su vjerojatno isto tako konzultacije OK...