Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3737

Tema: Potpomognuta u SLOVENIJI

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

blago vama, starno ne znam kako vi to uspjevate al ja već 15 dana cijelu svoju županiju preokrenula i ne mogu nabavit lijek...il se ne proizvodi il ne mogu nabavit, ma ne znam više šta su mi svašta napričale tete farmaceutkinje...al sad znam ako mi ne daj Bože bude trebalo drugi put ću vam se obratiti za uslugu pa ćete mi nabavit u tim vašim ljekarnama, očito živite negdje u LN gdje su uvjeti življenja puno bolji

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj loks prvotno napisa Vidi poruku
    blago vama, starno ne znam kako vi to uspjevate al ja već 15 dana cijelu svoju županiju preokrenula i ne mogu nabavit lijek...il se ne proizvodi il ne mogu nabavit, ma ne znam više šta su mi svašta napričale tete farmaceutkinje...al sad znam ako mi ne daj Bože bude trebalo drugi put ću vam se obratiti za uslugu pa ćete mi nabavit u tim vašim ljekarnama, očito živite negdje u LN gdje su uvjeti življenja puno bolji
    Pa ako će ti opet trebat neki lijekovi,što se duboko nadam da neće,onda se javi meni,jer sam jedna od tih"teta farmaceutkinja"koja svaki dan radi taj posao i koja živi i radi u glavnom gradu,jel,lijepe naše!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •