To je rezultat s kojim se Maribor nekada ponosio i kakvom sam se i ja nadala. Ne znam, stvarno ne znam, zasto sada takvi rezultati izostaju...
zedra pitanje ti je skroz na mjestu! Medjutim ne znam uopce kako bih ga postavila Mariboru. Jer komunikacija s njima je koma. Mozda bi im mogla poslati klasicno pismo, ali obzirom na ranije iskustvo nemam bas puno nade da bi mi i na njega odgovorili. Osim toga, prije transfera svatko ima razgovor s ginekologom i embriologom. To je po mojem misljenju prava prilika da se pita zasto tako los rezultat. Naravno da smo ih tom prilikom i mi pitali. Ali odgovor kojeg smo dobili je bio toliko opcenit i neodredjen da bas nikakve koristi od njega. Stovise iz odgovora kojeg smo mi dobili dalo bi se misliti da je jedan "kvalitetan" embrij upravo odlican rezultat!zedra prvotno napisa
Rimljanka prvotno napisa
Rimljanka upravo tako kako si napisala razmisljam i ja! U Maribor mi se vise ne ide (moj muz definitivno ne bi, da se njega pita), Hrvatska mi, sto se stimuliranih postupaka tice, uopce nije opcija, ali i ja razmisljam o prirodnjacima. Ako mi ih budu htjeli raditi. I sve vise razmisljam o Pragu i to PFC. Isto kao i ti i ja sam Prag do sada povezivala prvenstveno s donacijama, ali situacija se promjenila. Cure takodjer kazu da nije tamo toliko skuplje, cak ni uz smjesta i prijevoz. (Mi smo u Mariborskom postupku prevozili 3000 km, pa ti vidi...).
Nadam se da ce mi u odluci sta dalje pomoci, kao i do sada, nova iskustva s ovog foruma, zato ih zeljno iscekujem.![]()