-
Meni su rekli da moram početi 3.dan sa stimulacijom, a 2. dan sam vadila i slala nalaze
-
Hvala vam drage moje na lijepim željama.
valerijaJa sam imala kao vulkan 3 uzv s tim da onaj prvi za poćetak stimulacije nisam radila doma nego u Mb, dakle ukupno 4. Ali kao što je rekla Mali Mimi, pravila nema, sve ovisi kako ćeš reagirati na stimulaciju. Možeš ih imati ukupno sa prvim 3, a možeš i 5.
štrumpfica kad sam pitala dr V nakon transfera za mirovanje je rekao da kad bi se tako radila djeca da bi pola grada onda radilo, a pola mirovalo. Nema garancije za implantaciju i kad bi je bilo oni bi je sigurno stavili pod obavezno, a ne nama kao izbor. Još je rekao da radimo sve što nas le volja i ponašamo kako nas je volja. Kome odgovara da radi, neka radi, a kome odgovara da leži neka leži uz napomenu da nije zdravo niti isključivo ležanje jer je slaba cirkulacija što oper nije dobro za implantaciju. Kako se budeš osječala tako napravi. Ja sam doma i odmaram, ali znam da to nije nikakva garancija. Nisam na poslu jer mi je posao izuzetno stresan i nema potrebe da ovaj period radim.
klara 10.FET!!! woooow! Želim ti sreću i neka napokon stigne braco ili seka!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma