Stranica 19 od 75 PrviPrvi ... 917181920212969 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 901 do 950 od 3737

Tema: Potpomognuta u SLOVENIJI

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Drage moja, ja danas dobila dopis za MARIBOR da sam naručena točno za godinu dana....dopis poslala 30.09.2010.

.... a i dobila sam nalaz pozitivne riječke bete 17dnt koja je 1494 .....

Zanimljivo

seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

mravak to je super!

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj mravak prvotno napisa Vidi poruku
    Drage moja, ja danas dobila dopis za MARIBOR da sam naručena točno za godinu dana....dopis poslala 30.09.2010.

Zanimljivo
    Drage suborke, nadam se da će te mi oprostit što sam vas ne namjerno slagala, toliko sam bila uzbuđena zbog bete da sam krivo pročitala dopis iz Maribora....

znači dopis sam poslala 30.09.2010. a naručena sam u 8mj.2011 god.

Znači da se je malo smanjilo vrijeme čekanja...znači sada se čeka 10mj....

....možda kada prođu radovi čekanje za postupak bude 8 mj????

zeljana avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Mravak cestitam..to se zove dupla sreca !
    Kad krene....krene...

zeljana avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

BlaBla 123

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj mravak prvotno napisa Vidi poruku

Zanimljivo
    Drago mi je zbog tebe mravak

Prije 5 godina, u mom zadnjem Riječkom postupku, maštala sam da će se meni dogoditi situacija kao tvoja

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Drago mi je Mravak, sad ti želim da uživaš u trudnoći a da Sloveniju posjećuješ samo za shopping

Marchie37 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    Drago mi je Mravak, sad ti želim da uživaš u trudnoći a da Sloveniju posjećuješ samo za shopping
    Bravo, Mravak!!!

Blabla123, imaš pun inbox.

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

curke, trebam pomoć i savjet..uzimam kontracepciju, 12. tbl. danas (od 7 DC, prva runda) i već tri dana krvarim, svježa crvena krv, kao menga...e sada, u onim uputama piše da ako je "iscjedak" jaci, piti 2 tbl...ali ovo nije iscjedak, curi svježa crvena krv...cak i bol u leđima kao u svakom menstrualnom krvarenju...šta da radim?? inace imam ckluse na 35 dana i duže, ne kužim...

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

zedra jesi pokušala piti 2 tablete? Probaj danas i sutra tako pa ako krvarenje ne prestane zovi sestru Jasnu
    To je moj savjet, ali možda se javi još netko tko je imao isti slučaj kao i ti, ja nisam do sada imala nikakvo nepredviđeno krvarenje

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

danas sam popila jednu tbl, sutra ću dvije pa ću vidjeti...ovo je neviđeno, prvo nisam nikako mogla dobiti, 43 dana, a sada ovo...uvijek naopako

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

zedra meni je jasna rekla da popijem dvije,do kad ih trebaš piti tj kad ti je zadnja tbl jer ja sam otprilike 10 dana krvarila baš obilno i tada mi je rekla ukoliko ne prestane da prekinem terapiju ali meni je stalo tj nije više bilo krvi aktivno ali je bio smedji iscjedak.svakako uzmi dvije tbl!

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

hvala ici, a jesi li išla onda u postupak unatoc tome smeđem iscjetku?? ili sada ideš?? više nemam pojma tko je kada??

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj zedra prvotno napisa Vidi poruku
    hvala ici, a jesi li išla onda u postupak unatoc tome smeđem iscjetku?? ili sada ideš?? više nemam pojma tko je kada??
    Ne ja sam bila prošli mjesec,nažalost biokemijska T!

Još samo nešto nemoj na svoju ruku prekidat TBL jedino ako ti reče sestra J,ja sam ipak na kraju dogurala do zadnje!

SRETNO

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Išla sam u postupak bez obzira na iscjedak i još sam imala cistu na UZ nakon kontracepcije,tako da sam vadila estradiol koji je bio nizak tako da sam krenila sa 3 fazom bez problema!!

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

a jooj, žao mi je zbog biokemijske...
    ma neću na svoju ruku ništa...od sutra pijem po dvije pa kako bude...trebam ih piti do 17.11., dosta još...

Tinkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj mrvica7 prvotno napisa Vidi poruku
    evo da se i ja pridružim ovdje...mi smo krenuli kod dr. Reša i super smo zadovoljni...ja se bockam već 9 dana i u četvrtak, nakon 11 dana idem primiti STOP injekciju i u subotu bi trebala biti meni punkcija a MMu biopsija, pošto se radi o azoospermiji, pa je dr. savjetovao da ipak napravimo biopsiju a ne punkciju zbog kvalitete materijala...iskreno, malo me strah da li će biti plivača, ali pošto su ih na VV punkcijom našli, nadamo se da će ih biti i biopsijom...uglavnom, jučer smo bili na UZV i imam 4 folikula na lijevom i 2 folikula na desnom jajniku i endometrij se znatno podebljao i dr. je prezadovoljan mojom reakcijom na najnižu dozu menopura....bojim se punkcije jako, jer igla i ja smo dva različita pojma i jedva se ujutro bockam, a i prag boli mi je nizak, ali povratka nema, što je tu je...rekao mi je dr. da se ne moram bojati i da ćemo biti gotovi za 5 min., a i koliko sam pročitala na forumu, proživljavanje punkcije je tako individualno, pa ću vam znati rećinakon subote kako sam je osobno proživjela...

Mrvica,ja sam u subotu bila kod dr Reša na punkciji,sutra idem na transfer. 1o JS je punktirao,da boli-boli,ali prođe brzo. Mi smo mislili isto da će MM raditi biopsiju,no na njegovu sreću par njih je ipak isplivalo.
    Sretno!

fresia avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Prvi IVF Mb, beta=0.
    Dobila m 5 dana prije bete.

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj fresia prvotno napisa Vidi poruku
    Prvi IVF Mb, beta=0.
    Žao mi je fresia

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj fresia prvotno napisa Vidi poruku
    Prvi IVF Mb, beta=0.
    Moj 3.ivf, 1.Mb, beta< 1.20. Skoro kao i ti dobila m 4 dana prije bete...
    E moja fresia, doći će i naše vrijeme! Šaljem ti

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

fresia baš mi je žao
    ali vi imate smrzliće, jel tako??
    mare157

fresia avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Sretno svima u nadolazećim postupcima, cure malo nam popravite prosjek

Mare moja, puno
    Vidjećeš kako ćemo jednog dana zaboraviti sve kroz šta smo prošle i koliko smo dugo čekale (zamisli samo tu sreću , a dogodiće se kad-tad!)

Čestitke curama koje su uspjele, a onima koje nisu želim što skorije ostvarenje želje!

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ajme cure, koja loša statistika za MB ovaj mjesec, koliko sam uspjela pratiti nema niti jedne trudnice u ovoj turi iz 10./2010.

Ja ostala izgleda zadnja na popisu, sutra vadim betu - nisam radila niti jedan test tako da stvarno ne znam što me čeka, simptoma nikakvih.

Nadam se i molim da ću se sutra javiti s velikom betom i osvjetlati obraz MB u ovoj poraznoj statistici

fresia, mare157 - samo hrabro naprijed!

chiara avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

bok svima

chiara avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Bok cure ja sam nova na forumu.
    U postupku sam za 12. mjesec
    Upravo pijem Logest do 17.11
    Prvi UZ zakazan za 22.11
    eto ako ima još cura koje se nalaze u mojim datumima volila bih da mi se jave da zajedno prolazimo kroz sve ovo...
    hvala...

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

maca2 želim ti veliku betu

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

mjesečnica po 5-6 dana prije bete je sve učestalija nakon mariborskih postupaka... pitam se, jel to može bit do njih ili su baš mnoge ovdje naprosto "takve"?

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj chiara prvotno napisa Vidi poruku
    Bok cure ja sam nova na forumu.
    U postupku sam za 12. mjesec
    Upravo pijem Logest do 17.11
    Prvi UZ zakazan za 22.11
    eto ako ima još cura koje se nalaze u mojim datumima volila bih da mi se jave da zajedno prolazimo kroz sve ovo...
    hvala...
    ima, nas ima..Gabi 25, loks, ja i sigurno još koja...
    maca, ~~~~~~~~~za veeliku betu...

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

cure koje ste bile u postupku u Mb u 10. mj., imate li kakvih podataka o drugim curama u grupi?? pa zar stvARno nema trudnica uopće?? ili su baksuzi samo cure s foruma?što se tamo zbiva?

BlaBla123 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

cure koje ste bile u postupku u Mb u 10. mj., imate li kakvih podataka o drugim curama u grupi?? pa zar stvARno nema trudnica uopće?? ili su baksuzi samo cure s foruma?što se tamo zbiva?
    Moj prvi IVF. Upoznala sam 6 krasnih cura, neke su s RODE. Jos samo u jednu imam nadu zbog danasnje bete, ostalo nazalost neuspjesno.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ja sam čula za 3 trudnoće iz tranše sad u 10/10, ali možda sam i nešto krivo pospojila ...

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Izgleda da smo samo mi s foruma baksuzne Ja imam mailove od još 4 cure koje su bile samnom, sa vulkan i fresiom na transferu i poslati ću im mail da vidim šta je sa njima pa javim i ovdje. Slažem se, mb statistika je u zadnje vrijeme jako porazna. Ni u 9.mj nijedna s foruma nije uspjela ako se ne varam, a bilo ih je...
    Nadam se da će cure u 12 popraviti brojčice!

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ja znam jednu trudnicu iz Mb iz 10 mjeseca ali javit će se ona već. I nadam se da će maca biti druga
    Za ostale ne znam. Sretno svima cure!!!!!

fresia avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Od nas pet iz transfer grupe cije kontakte imam, znam za jednu curu da je uspjela i jako mi je drago zbog nje

fresia avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

I cura nije na forumu, znači mi forumašice treba da pauziramo

Marchie37 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Dakle, bježmo od foruma!?

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Evo jedne forumske trudnice iz MB!
    Beta 12dnt5d 940,41
    Žao mi je što statistika ovaj mjesec nije bolja ali vidim puno cura za 12.mj i sigurna sam da će one osvjetlati obraz Mariboru

fresia avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Čestitke i ovdje !

BlaBla123 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Maca2, cestitam

Strumpfica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Maca bravo!
    Chiara, zar ste već dobili termin za uzv za MB 22.11.?...meni još ništa nisu javili, kontam javiti će kad se javim da sam 10.11. počela s decapeptylima....

Strumpfica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Maca, da li si bila na bolovanju do bete ili si redovno nastavila raditi? (baš me zanima da li to ima nekog utjecaja na rezultate)

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Strumpfica prvotno napisa Vidi poruku
    Maca, da li si bila na bolovanju do bete ili si redovno nastavila raditi? (baš me zanima da li to ima nekog utjecaja na rezultate)
    Bila sam na bilovanju - mislim i nastaviti. Ali uopće nisam mirovala fizički, usisavala sam, prala,peglala, šetala psa...prošla 2 puta sam mirovala pa ništa!
    Na bolovanju sam zato što mi je posao jako psihički stresan (rad s djecom s posebnim potrebama).
    Posljednje uređivanje od maca2 : 05.11.2010. at 17:49

chiara avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj Strumpfica prvotno napisa Vidi poruku
    Maca bravo!
    Chiara, zar ste već dobili termin za uzv za MB 22.11.?...meni još ništa nisu javili, kontam javiti će kad se javim da sam 10.11. počela s decapeptylima....
    Maca
    ja sam dobila protokol na kojem mi stoji da uzimam antib. do 17.11
    Start decapetyil 10.11
    a na drugoj stranici ispod objašnjenja treće faze mi stoji mala tablica i piše 22.11 prvi ultrazvuk i tu start sa menopurima ali ne piše koliko ampula pa predpostavljam da će mi na tom ultrazvuku reći...iza mi piše opet ultrazvuk 29.11 i mislim opet dva dana iza
    Planirana punkcija za 4.12....eto to sam dobila meni ti je ovo prvi postupak u Mariboru tako da ne znam što me točno čeka pa kao školarac pratim upute sa papira...he he

Htjela sam pitati općenito cure kojima nije uspjelo sad u 10-om kakvi su njihovi problemi da znam barem sebi približiti gdje se ja nalazim tj. ne znam da li je moj slućaj jako loš ili ipak ima nade za bebicu...možda malo glupo pitanje ali mislim da imate dosta iskustva i da ćete mi znati reći...
    eto moj slućaj je da je sa mnom sve u redu a MM ima loš spermiogram oligoasthenozoospermia i rekli su mi da je loša morfologija...
    Bili smu u 9/2010 u Petrovoj na postupku i ništa....eto molim pomoć i mišljenje....

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Čestitam , sretno ...

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

mi smo naručeni u ponedjeljak za ultrazvuk prije suspresije ... pozdrav

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Maca2, čestitam!

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj kety28 prvotno napisa Vidi poruku
    mi smo naručeni u ponedjeljak za ultrazvuk prije suspresije ... pozdrav
    uzv prije supresije?? pa ja to ni nemam?? kako to?? iznimka ili pravilo?

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

uzv prije supresije?? pa ja to ni nemam?? kako to?? iznimka ili pravilo?
    Nije uobičajeno ići prije supresije na uzv po Mb postupku, nego se na uzv ide tek kad ti napišu - i čak i taj se može odraditi doma (u svom gradu i javiti telefonom ili mailom stanje) ili kod njih u Mb.

Vjerujem da je Kety28 dobila termin za konzultacije slučajno pred samu supresiju.............

Marchie37 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Maca2, bravo!

Strumpfica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ništa, moj plan je slijedeći-supresija u popodnevnim satima počevši od 10.11. (sutra ću pokupiti Decapeptyle u ljekarni Zagorskoj).
    10.11. šaljem mail sestri Jasni da ju obavijestim da počinjem s Decapeptylima i da molim termin za UZV 22.11.
    Naime sestra Jasna mi je rekla da ćemo se početkom 11 mjeseca dogovarati termin za taj prvi UZV. Tijekom tog prvog UZV ih planiram sve dobro ispitati (nadam se da ću biti u elementu za ispitivanje) i dogovoriti terapiju na licu mjesta, a ne da sad kupim Menopure a ispadne da su za mene bolji Gonali ili obrnuto.

Chiara i mm je imao oligoasthenozoospermiu i lošu morfologiju, taj nalaz je vidio dr Vlaisavljević i poslao nas doma da probamo prirodnim putem napraviti bebu (a poslije nam se ta dijagnoza čak i popravila asthenozoospermiu). Tako da izgleda da to i nije neka drama. Vidjeli smo plivače u uzorku pod mikroskopom i izgledali su čist OK pa pretpostavljam da uz ICSI metodu takva dijagnoza i nije neki strašan problem. Oni će uhvatiti jednog pokretljivih, nije bitno da li će imati pravilan rep i hijaluronsku kiselinu na glavi, to mu i tako neće biti potrebno jer će ga biolozi i tako pomoću mikroinjekcije uštrcati u jajašce. Barem su to tako meni jednom prilikom prezentirali...

Drugi par rukava je što je ovaj cijeli postupak kocka i što imamo, ako se ne varam, statistički 30% šanse za uspjeh...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •