Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3737

Tema: Potpomognuta u SLOVENIJI

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj kety28 prvotno napisa Vidi poruku
    mi smo naručeni u ponedjeljak za ultrazvuk prije suspresije ... pozdrav
    uzv prije supresije?? pa ja to ni nemam?? kako to?? iznimka ili pravilo?

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj zedra prvotno napisa Vidi poruku
    uzv prije supresije?? pa ja to ni nemam?? kako to?? iznimka ili pravilo?
    Nije uobičajeno ići prije supresije na uzv po Mb postupku, nego se na uzv ide tek kad ti napišu - i čak i taj se može odraditi doma (u svom gradu i javiti telefonom ili mailom stanje) ili kod njih u Mb.

Vjerujem da je Kety28 dobila termin za konzultacije slučajno pred samu supresiju.............

Strumpfica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ništa, moj plan je slijedeći-supresija u popodnevnim satima počevši od 10.11. (sutra ću pokupiti Decapeptyle u ljekarni Zagorskoj).
    10.11. šaljem mail sestri Jasni da ju obavijestim da počinjem s Decapeptylima i da molim termin za UZV 22.11.
    Naime sestra Jasna mi je rekla da ćemo se početkom 11 mjeseca dogovarati termin za taj prvi UZV. Tijekom tog prvog UZV ih planiram sve dobro ispitati (nadam se da ću biti u elementu za ispitivanje) i dogovoriti terapiju na licu mjesta, a ne da sad kupim Menopure a ispadne da su za mene bolji Gonali ili obrnuto.

Chiara i mm je imao oligoasthenozoospermiu i lošu morfologiju, taj nalaz je vidio dr Vlaisavljević i poslao nas doma da probamo prirodnim putem napraviti bebu (a poslije nam se ta dijagnoza čak i popravila asthenozoospermiu). Tako da izgleda da to i nije neka drama. Vidjeli smo plivače u uzorku pod mikroskopom i izgledali su čist OK pa pretpostavljam da uz ICSI metodu takva dijagnoza i nije neki strašan problem. Oni će uhvatiti jednog pokretljivih, nije bitno da li će imati pravilan rep i hijaluronsku kiselinu na glavi, to mu i tako neće biti potrebno jer će ga biolozi i tako pomoću mikroinjekcije uštrcati u jajašce. Barem su to tako meni jednom prilikom prezentirali...

Drugi par rukava je što je ovaj cijeli postupak kocka i što imamo, ako se ne varam, statistički 30% šanse za uspjeh...

chiara avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Onda ću i ja tako javit ću kad krenem sa decap. i pitati u koje sate je ultrazvuk...
    Ne znam možda sam ja još previše optimistična meni ti se čini da to sve mora biti ok jer ako to smučkaju i bude dobro pa zašto ne bi onda uspjelo...jooooj
    baš sam luda....ja polagala velike nade..
    što je pošlo loše u Ljubljani kad vam nije uspjelo?
    Ne znam ali ja sam mislila kad je problem ovakve vrste kod muževa da je umjetna plodnja rješenje da bi trebala uspjeti pogotovo što kod njih nije zakon kao kod nas (3 jajne stanice sam)....
    ludim....

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

dobila sam kratki protokol , mjesec dana kontracep. i sada od 2 dana cikl. menopur pa cetrotride . Inače smo se odlučili na prvi uvz kod njih jer ionako moramo u zg. po lijekove , ( Slavonija ) . Chiara i kod mog supruga je oligoasthenozoospermia ali za icsi nam je prof. rekao da to i nije tako bitno . Cure u nadolazečim postupcima SRETNO !!!!!!!!

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj kety28 prvotno napisa Vidi poruku
    dobila sam kratki protokol , mjesec dana kontracep. i sada od 2 dana cikl. menopur pa cetrotride . Inače smo se odlučili na prvi uvz kod njih jer ionako moramo u zg. po lijekove , ( Slavonija ) . Chiara i kod mog supruga je oligoasthenozoospermia ali za icsi nam je prof. rekao da to i nije tako bitno . Cure u nadolazečim postupcima SRETNO !!!!!!!!
    protokol ti je prof. V. radio na konzultacijama? jel ti rekao zašto takav protokol? Mislim super, to su najnoviji trendovi s antagonistom...

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj zedra prvotno napisa Vidi poruku
    protokol ti je prof. V. radio na konzultacijama? jel ti rekao zašto takav protokol? Mislim super, to su najnoviji trendovi s antagonistom...
    potokol sam dobila mailom , na konzultacijama smo bili prije god. dana poslije toga nismo išli zato sada i idem tamo na prvi uvz da se sve detaljnije dogovorimo . Inače slabije reagiram ( 23 gonala i decap. prethodne 3. stim. najviše 5 j.s. ) možda će ovo biti bolje za mene , nadam se.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •