Citiraj klara prvotno napisa Vidi poruku
Ja nisam. Za 20-tak dana idemo na novi FET.
Zao mi je klara. Da li si se i kod FET-a odlucila za transfer samo jednog embrija? Ako jesi razmisljas li da ti u sljedecem ipak mozda vrate 2? U svakom slucaju od srca ti zelim da ovaj put bude dobitni!

Citiraj fresia prvotno napisa Vidi poruku
Draga Aurora, postupak mi je malo otežala hiperstimulacija, dobila sam na punkciji 27 zrelih stanica - do 6. dana ih je stiglo 9, 1 embrij su mi vratili a 8 zamrznuli. Bez obzira na neuspjeh i tegobe zbog hiperstimulacije zadovoljna sam zbog smrzlića.

Čini mi se da je na ovom forumskom uzorku jako malo trudnica.

Kakvi su tvoji dalji planovi?
Vau, fresia, 27 JS! Kakva je bila stimulacija?

Zao mi je zbog poteskoca sa HS. Utjesno je svakako to sto imate lijepi broj zamrznutih embrija i nimalo ne sumnjam da ce najmanje jedan od njih postati vasa prekrasna bebuska.

Zaista se cini da je narocito u 9. i 10. mjesecu jako malo Mariborskih trudnica. Da li je to "samo" posljedica strajka ili, nadam se da ipak ne, trend koji je se iz nekog razloga pojavio u Mariboru, pokusavam dokuciti na temelju sadasnjih iskustava nasih forumas(ic)a. Zato vas sve lijepo molim da nam se javite sa svojim najnovijim iskustvima.

Sto se mojih planova tice, da nam nije bilo poljuljano povjerenje i u Maribor sigurno bi cekali ponovni termin kod njih. Ovako nastojim prvo dokuciti da li je stvarno problem u Mariboru, pa ako zakljucim da nije mozda nam to i dalje ostane opcija.

Moram takodjer priznati da nam nakon ovoga ponovno kao opcija u obzir dolazi i dr. Res. S njim smo isto tako bili prilicno razocarani, ali gledano iz danasnje perspektive cini mi se da izmedju njega i Maribora u onom sustinskom dijelu bas i nema puno razlike. U Mariboru mi se, slikovito receno, sada cini samo u celofan i s masnicom zapakirano isto ono sto nudi i Res... Dok sa druge strane kod Resa nema cekanja (ili se barem nadam da je to i dalje tako!), jeftinije je i iz Rijeke nama daleko blize nego Maribor... Jos samo da nam je shvatiti zbog cega kod Resa ima toliko spontanih trudnoca. Jer kod njega je to zaista izrazenije nego drugdje.

Treca opcija, o kojoj sve vise razmisljamo, nam je PFC Prag.

A cetvrta opcija su prirodni IVF postupci u Rijeci.

I sve to tek poslije Nove godine, do tada pauza od postupaka i prikupljanje novih informacija te sredjivanje dojmova.