Citiraj delfin prvotno napisa Vidi poruku
ina33, Imam plan- odraditi prvi stimulirani u siječnju u Vinogradskoj, a u međuvremenu dogovorit termin za laparo u veljači( ako ivf ne uspije) i taman do lipnja prođu četiri mjeseca pa mogu u postupak. Sve sam isplanirala,još sam da do tada ne postanem luda žena - i bit će super!
Delfin, imaš ambiociozan plan, ne znam koliko je izvedivo - i laparo, i u siječnju prvi stimulirani Vg, pa onda MB u 06.-me (to ti znači da počinješ s antibebi već u travnju).... Prije je MB preporučao 6 mjeseci pauze od hormona (između dva stimulirana), ali ne znam je li više tako striktan, mislim da je i 4 OK, plus što ćeš imat benefit vidjet kako reagiraš jer je ići u prvi IVF u MB relativno riskantno - skupo je, a to je tek onda "probna vožnja" ako te nitko dosad nije stimulirao. Kad bi onda išla na laparo - između laparo i nekog pokušaja treba ti barem 3 mjeseca oporavka ako će bit radna, tj. ako će ti vadit jajovod, a sad je već 11. mjesec....

Ajde, samo neka je akcija, a ne čekanje... Po meni, ključno je vidjet što s tim jajovodom, a dodatni benefit ako stigneš još odraditi i IVF u VG.