Evo ja i moja gospodja se vratili sa prvog uzv pa da prenesem svoje prve utiske.
Prvo da kazem da mi je drago da sam upoznao neke ljude odavde sa foruma i to mi je drago.Drugo da budem krajnje iskren pomalo sam razocaran.Mozda sam ja previse ocekivao ili bio pod utiskom prica o predusretljivosti tih ljudi ali nisam stekao takav utisak.Ocekivao sam da ce nas neko primiti prije ili poslije pregleda pa reci o trenutnom stanju,eventualnom planu i programu rada,odgovoriti na nasa eventualna pitanja i sl.Sve se svelo na to da je zena pregledana za par minuta,pojacana doza menopura za jednu i receno da se dodje u cetvrtak.Pregled se sastojao u tome da je dr.Kovac trazila tri folikula preko 10mm i cim ih je nasla prekinula pregled i rekla dobro,pojacajte i dodjite u cetvrtak.Ja sam htio da udjem i da pitam onih mojih pripremljenih 101 pitanje ali mi supruga nije dozvolila uz ono klasicno zensko:"E ti,ti uvijek nesto pitas,zapitkujes,dosadjujes ljudima" pa sam se ucutao,ali cu u cetvrtak sigurno pitati da mi se barem okvirno kaze program kako,kad i sta.
Na kraju krajeva,nista ovo nije bitno,bitan je krajnji rezultat a za taj rezultat cu im istovarati cement za renoviranje ako treba