Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3737

Tema: Potpomognuta u SLOVENIJI

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno Ej!!

Hvala vam na informacijamaSada se ja mislim da li da sve posaljem ili da odemo , malo nam je daleko, inace smo iz Dalmacije, ali isla bi ja i na Mars zbog toga...Da li se na red dode tocno od prvog kontakta-naruđbe za razgovor ili od trena kad dodem na konzultacije pa od tada godinu dana?
    Danas cu pricat sa mm o tome , pa cemo definitivno odlu,cit.
    Sandric, spomenula si smjestaj kod Stanka, trebat ce i nama, da li je to blizu bolnice?

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj MARINA25 prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala vam na informacijamaDa li se na red dode tocno od prvog kontakta-naruđbe za razgovor ili od trena kad dodem na konzultacije pa od tada godinu dana?
    Sandric, spomenula si smjestaj kod Stanka, trebat ce i nama, da li je to blizu bolnice?
    Znam mnogo cura koje nisu išle na konsultacije i poslale poštom dokumentaciju pa je odbrojavanje do postupka krenulo od dana prijema pošte odn. oni te obavjeste da su primili poštu i da će ti termin naknadno javiti ali već si ušla u čekanje do postupka. Kod nas je situacija bila ovako, 11.04.2009 god. sam ih zvala i dobila termin za konsultacije 08.06.2009.god. ( napominjen da se konsult. obavljaju svakog ponedeljka u posle podnevnim satima lično sa dr. Vlaisavljevićem u ambulanti Nova Vas ) pa zbog toga i ne možeš odmah dobiti termin za konsultacije kad zoveš. Kad smo otišli na konsultacije odmah nam je dao termin za postupak maj/2010 god. ( 11 mjeseci čekanja ) ali mi je termin pomjeren za još jedan mjesec u junu/2010god. zbog kašnjenja aprilskog ciklusa i nisam mogla krenuti sa kontracepcijom. Jednostavno nisam dobila i dr. mi je uključio tablete za izazivanje ciklusa kako bi mogla krenuti sa protokolom. Dok smo sve to sredili prošli su datumi predviđeni za kretanje sa diferelinom i pomjerili su me za sledeći mjesec. Tako da sam čekala tačno godinu dana od dana konsultacija.
    Smještaj kod Stanka je nekih 6 km od bolnice, u podnožju planine Pohorje. Mi smo bili prezadovoljni jer nam je trebalo 5-10 min. vožnje autom a kraj je miran i jako ljep i izolovan od buke i gužve u gradu. To malo naselje je pravi raj za dušu, blizu kuće je fenomenalna poslastičarnica gdje sam uživala u voćnim salatama, pizerija u podnožju planine gdje smo se svi iz kuće kod Stanka davili u picama. S obzirom da je bilo već toplo vrijeme kad smo mi bili nama je bila uživancija u čistom vazduhu i sjedeći na terasi u duksevima na veče. Kad bih išli do bolnice parkirali smo se na parkingu tržnog centra Europark koji se ne plaća i do bolnice išli pješaka nekih 200 m. U svakom slučaju nama je boravak od 14 dana bio ljep, bili smo zadovoljni sa smještajem, uživali smo u šopingu u Europarku na sniženjima, u bolnici nismo nikad čekali na red duže od 10 min. a meni su još davali injekcije svaki dan bez naplaćivanja jer sam kod kuće išla u ambulantu i nisam znala sama sebi davati injekcije.
    Marina25, mislim da bi bilo pametno otići tamo lično baš kao što loks kaže zbog teške komunikacije posle jer oni su u jurnjavi non stop. Ja sam napisala spisak pitanja na papir i kad sam došla dr. Vlaisavljević je doslovce odgovorio na svako moje pitanje i to mnogo znači. Posebno meni jer sam išla u prvi postupak i prvu stimulaciju a znaš onda kakva je bila zbrka u glavi u stvari nisam imala pojma ništa i sve info sam kupila odavde sa foruma. Mislim da ti ne može biti teži odlazak do MB iz Dalmacije nego meni, nama su prvo morali poslati garantno pismo iz ministarstva zdravlja Slovenije pa smo išli u Sarajevo po vizu da bi mogli putovati jer BiH još živi u praistoriji i bez viza ne možemo nigdje Ali ništa nije teško za ono što slijedi, eto mene čekaju dva mariborska dječaka za 11 sedmica pa se sve muke već skoro zaboravile.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •