-
Sandric vidim da i ti jako hvalis smestaj kod Stanka kao i mnoge cure. Interesuje me u kojoj sobi ste bili smesteni. Mi smo izdrzali kod Stanka 2 dana jedva. Bili smo smesteni u sobici u prizemlju koja je toliko mala da nismo imali ni kofere gde da ubacimo, a drugi problem je bila vlaga koja se uzasno osecala. Druga soba u koju se ulazi iz prizemlja je prakticno u podrumu (silazi se niz stepenice) i ima samo jedan prozorcic otprilike 30x30cm, uzas. Treca soba koja je na spratu je super, a cetvrtu nisam videla, ali se devojka koja je bila smestena tamo isto zalila na vlagu.
Zajednicka dnevna soba, kuhinja i terasa su ok.
Ne znam kako je bilo kad ste vi bili, ali sada nepostoji zena koja sve to odrzava nego treba sami da izbacujemo djubre iz kuce, da menjamo peskire, otkljucavamo-zakljucavamo vrata kuce, a parkiranje je posebna prica...
Mi smo otisli kod Janeza (pri Kostanju) u gostilnu kod Tus-a u Streliskoj ulici sto je oko 1km od Pohorja ka gradu. Soba broj 2 je najlepsa i najveca, niko te ne uslovljava koliko moras da ostanes i kako da se ponasas, nema kuhinje i prenociste je 40e.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma